Şimdi Ara

Biraz sabır isteyen iş, oyun oyna, gerçek altın kazan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık bir haftadır oynuyorum (birkaç gün giremedim oyuna) şu anda hesabım da 4 küsür lira var. birkaç defa da enerji satın almıştım almasaydım 6-7 lirayı geçmişti. Site ödemenizi her zamanki gibi paypala yapıyor. böylelikle sizde internetten online internet sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Bu site de karıyer yapıp ayda 1000 dolardan fazla kazanan kişiler de varmış ama o baya zaman ister sanırım. sizde benim gibi internet paramı çıkarayım veya internetten ufak tefek şeyler alayım diyorsanız bence kaydolun oynayın. hiçbirşey kaybetmezsiniz .:)

Link:http://www.marketglory.com/strategygame/messevim

Yapacağınız şey çok basit öncelikle siteye kaydoluyorsunuz kaydolduktan sonra siteye geçiyorsunuz. Home, fihgt vs yazılar var. siz günde fight yazısına 8 defa tıklayacaksınız ve orada ki görevi ypacaksınız. Ardından Work a tıklayıp orada ki görevi yapacaksınız. Work ta ki görevi 24 saatte bir yapabiliyorsunuz. fight te ki görevi ise günde 8 defa yapabiliyorsunuz. eğer enerji satın alırsanız fiyatı (0,4 kuruş) 10 defada yapabiliyorsunuz. neyse kafanızı kurcalamayayım. google chorome den girdiğiniz de zaten çeviri yapıyor siteyi size. oradan kurcaladıkça öğrenirsiniz .:)

Başarılar kolay gele :)

Ekran görüntüsü:

• Arkadaşlar bakın aradan 3 gün geçti ve hesabımda ki paranın son durumu.. hem daha bugünün görevlerini yapmadım. muhtemelen 9 lirayı bulur bugün ile beraber.

[simage]
    [/simage]
  • Kayıt oldum lakin bayağı karışık geldi paypalı nasıl bağlayacagız biraz daha anlatabilirmisiniz
  • yalnız size vergi gidiyor keşke bunu açıklasaymışsınız...
  • Dan Evans kullanıcısına yanıt
    ingilizce olduğu için ilk başta karışık gelebilir. Lakin iki butonla işimiz var en başta bizim. Bunlardan birincisi FİGHT . günde 8 defa bu sekmeye tıklayacağız. Tıkladıktan sonra ATTACK diye bir yazı gelecek ona tıklayacağız. Daha sonra attack now diye bir yazı gelecke ona tıklayacağız, tekrar aynı yazı gelecek tekrar ona tıklayacağız. ve 900 saniye sonra tekrar FİGHT butonuna tıklayacağız. yani her bir tıklayışımızin üstünden 900Saniye geçmesi lazım.

bir diğer butonumuz ise WORK. Bunada 24 saatte bir tıklıyoruz. yani 24 saatte bir aktif oluyor..

. profile settings bölümünden de hesabınızı paypala bağlayabilirsiniz.
  • Dan Evans kullanıcısına yanıt
    hocam bendende vergi gidiyor. bu oyunda ki herkes vergi ödüyor zaten. yarın bugün size vergi ödeyecekler..
  • iki gün ardından hesabımda ki para,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar kazanmaya devam. İki gün aradan sonra hesabımda ki para ;

• Vergisi daha yüksek olursa ne olacak? Hem paypal için de ayrı vergi ödeyeceğim bence bilmeyen için para tuzağı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Vergiler standart alınıyor hocam.

Paypala transfer de site komisyon vs kesmemekte. Ama eğer paypal dan banka hesabına gönderirsen oradan keser mi bilmiyorum.

Site para tuzağı değil, Türkiyede kullanım alanı çok kıt, avrupada yayılmış durumda. Bu site ile ayda 1000 küsür dolar kazanan kişiler bile var.
  • Paypalı hemen bağlamak zorunlu mu ? (Şubat sonu reşit olacağım o yüzden paypalım yok)
    Bu vergi işi nedir ?
    Paypala aktarırkende vergi kesiyor mu ?

Çok soru sordum kusura bakmayın.
  • Hayir hemen baglamaniza gerek yok. Paypal a aktardiginizda para kesilmiyor sadece paypaldan banka kartina aktarirsaniz kesilir. Bu yuzden ben aktarmadan paypal ile alisveris yapoyorum. Bana daha mantikli geliyor bu sekilde.

Vergi iside örneğin bir is yaptiniz o is karsiliginda 0.25 kuruş kazandiniz o 25 kurusun 0.01 kurusu vergiye gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesapta ki para;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.