Şimdi Ara

BİRAZ SATIŞLAR OYNADIMI BİRAZ TUTULDUNMU ONDAN SONRA OYNA DUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak eder dururum bu teknoloji firmaları forumları tüm forumları okuyan ve değerlendiren brimleri varmıdır yani bunun için bir departman kurmuşlarmıdır varsa bunlar arge bölümlerine mi bağlıdır yoksa pazarlama departmanınamı bağlıdır yoksa boşver nasılsa biz sunarız tüketicilerde alırlar deyip sadece bu konuyu halkla ilişkiler departmanlarına attıkları birşeymidir.

neyse konumuza gelelim Tayvanlı ASUS yani şu anakartlarla meşhur olan sonra SONY gibi herşeye bulaşan yıllık 40 milyar dolar ciro acıklayan uzakdoğu kaplanı şimdilerde pda larda bayağı bir gözde olan firma bilmiyorum sizin dikkatinizi çektimi kendi lehine güzel tüketici lehine bayağı çetrefilli işlerle cirosuna ciro katıyor yaklaşık bir buçuk yıl önce 525 diye bir pda çıkartı ne uğraşlarla türkiyede aldık alet çıktığında iyiydi sonra wm6 ve gps ile 535 ile piyasa ya girdi ne hikmetse bunun türkiyeye gelişi 525 gibi sıkıntılı olmadı hemen arkasından 526 diye bir alet çıkartı ama 525 deki bazı özelikleri kırptı mesala wlan tabi bunları yaparken mesale bir pda 3 özelik koymaktansa 3 özelliği 3 ayrı pda değerlendirdi ha bazıları pazarlama taktiğidir ve herkesin aynı özelikleri istemediğinden piyasada müşteri taleplerine göre arz yaptı diyecek ama eğer talebe göre yapıyorsa ve az özelik isteyen müşteriye görede mal çıkarıyorsa bunların fiyatlarıda bribirlerinden epey farklı olmalı ama değil sadece 100 150 ytl falan değişiyor tabii bunda ithalat ve vertgi gibi konular olsa bile yurtdışı satışlarda da aynı taktik var 525 sonra 526 ve şimdi karşınızda 527
    ee ne özeliği var derseniz valla hiçbir artısı yok fiyatına göre 3g yok hala 240 x 320 pixels ve gene 64 MB RAM
    - 128 MB internal memory
    - TI OMAP 850 processor 200 MHz

geriye ne kaldı kamera aynı kamera blutoot aynı hızlı bağlanayım dersen 525 ten bir gram fazla değil klavyemi? ee ne oldu525 klavyesine rengi aynı başka fiyatımı? mayıs ta türkiyede ve bakın bakalım fiyat nerde 525 sattığı fiyat ile aynı olacak yani 526nın üstünde bir fiyat yani benim demek istediğim asus da sonyleşiyor ve ondan dahada fazlasıyla buişlere kafa yoruyor onun için assus 525 kullanıyordum 750 almayı düşünüyordum ama artık assus a deyip htc ile tanışma vaktinin geldiğini fazlasıyla anladım

• gerçek dünyaya hoş geldin... :)

Nihayet anlamışsın...
  • umarım dediğin gerçek dünya zamanla boş dünya olmaz çünki hep gerçek dünyaya geldiğimizi zanederek yuvarlanıp gittik
  • bravo gercegı yakalamıssın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.