Şimdi Ara

lan hani orta-az pişmiş et daha iyi oluyordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu internetteki steak videolarına özenip kilosu 90 liraya antrikot aldım, . döküm tavada pişirdim, aynı videolardaki gibi oldu, içi pembeydi, et yumuşak oldu. açıkcası tadı öyle çok beğenmedim. neyse yedikten mideyi bozdum, cırcırım. allah belasını versin böyle işin. en iyisi anam babam usülü yapmak, gerek yok böyle işlere. et dediğin adam akıllı pişecek. hadi eyw.

    iyi forumlar.



  • Bi arkadaşım sürekli herşeyi çiğ yada az pişmiş yiyordu sonra evine gidince farkettim annesi hep öyle pişirdiği için alışmış bence alışkanlık meselesi olabilir ben iyi pişmişti hep severim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu az pişmiş mevzusunda türk halkının yanlışı var.

    O tarz az pişmiş et yemek için etin 1 ay boyunca 0 derece sıcaklıkta dinlendirilmesi gerekir.Kuru dinlendirme deniyor buna.

    Onun harici kasaptan alınan,marine edilmeyen etlerin az pişirilmesi sağlıklı değil.
  • Orta-Çok pişmiş arası iyidir. Birde etin çeşidine göre pişirmek gerekir.
  • Valla hocam et yiyemediğimiz için ne demek istediğini anlayamadım
  • fakirsin ondandır
  • Canlı hayvanı dişliyor gibi nasıl kıpkırmızı et yiyebiliyorlar bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az pişmiş ye de için kurtlansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce mühürle sonra at fırına,,, veya mühürle,dilimle tereyağında kızart, buna lokum diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    fakirsin ondandır
    aynen mobilete de ben biniyorum ya
  • Kardeş kendini Nusret mi sandın sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Testere Necmi gibi yiyeceksiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Et ne oluyor beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luken Drew

    Et ne oluyor beyler
    insanlarda ve hayvanlarda, deriyle kemik arasında bulunan ve kas ile yağdan oluşan tabaka. Kasaplıkta ise hayvanlardan sağlanan, önemli bir besin maddesi olan ve kasapta satılan kesilmiş hayvan parçası.
  • Ette kırmızı-pembe tonları kalmayana kadar pişmeli ama kararma aşamasına da gelmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 20:1:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orta tamamda az pismis et bana gore degil cok denedim. Et dedigin cok pismis olacak arkadaş. Mangalda biftek, köfte, kanat ibretlik canım cekti lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya sağlam mangal yapılırdı
  • Çatır çatır et yiyenlerde dolu forum bir de et yiyemiyoruz diye algı yapıyorlar..

    Et yiyoruz çok şükür ama sırf videolarda izledim diye antrikot alacak kadar zenginleşmediğimi bu üye ile gördüm..

    Not = Antrikot ve steak videolarını bende izledim.. Ama alacak kadar cesaret edemedim, zenginlik ayrı bir şey..
  • Antrikot yağlı ağır bir ettir zaten az pişmiş yiyceksen dinlenmesi lazım yoksa kan,yağ ve çiğ et kokusuyla çiğ et tadı gelir yiyemezsin tiksindirir. Evde az pişmiş en iyi bonfile etten çıkar dilimletirsin kasabına dersin tavada tereyağında yapıcam diye mis gibi gider. Steak evde zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.