Şimdi Ara

lan hani orta-az pişmiş et daha iyi oluyordu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam antrikota yapmıcaktın onu. Bonfile biftek al orta pişir, nasıl oluyor gör.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P4P3L

    Antrikot yağlı ağır bir ettir zaten az pişmiş yiyceksen dinlenmesi lazım yoksa kan,yağ ve çiğ et kokusuyla çiğ et tadı gelir yiyemezsin tiksindirir. Evde az pişmiş en iyi bonfile etten çıkar dilimletirsin kasabına dersin tavada tereyağında yapıcam diye mis gibi gider. Steak evde zor
    bugün tekrar deneyince az-orta pişmiş etin benim damak zevkime uymadığını anladım. iyi pişince güzel oldu. eti zaten iyi bir kasaptan aldım, diğer yerlere göre de pahalıydı. bence o paraya değmez. gidip mangal yapacaksın mis
  • Bende çok pişmiş seviyorum sert olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru demişsin damak zevkine uyup uymadığıyla ilgili birazda seni mediumdan aşşağısı kesmez en temizi alıcan eti mangala atıcan usta cızır cızır duyacaksın o sesi 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P4P3L

    Doğru demişsin damak zevkine uyup uymadığıyla ilgili birazda seni mediumdan aşşağısı kesmez en temizi alıcan eti mangala atıcan usta cızır cızır duyacaksın o sesi 😄
    aynen hocam valla mangalın yerini bir şey tutmuyor
  • vücudunun protein sentezi iyi değildir
  • Dostum ben hep kobe eti yerim az pismis gayet lezzetli olur

    Sizin et de bir sikinti var demekki ya da damak zevklerimiz farkli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hohlanmış et
  • alışkın değilseniz yapamamış olabilirsiniz.

    et dediğiniz kanlı canlı hatta daha sinirleri kuş yüreği gibi atıyor olacak..
  • Deveye sormuşlar az mı pişsin çok mu o da demiş orta pişirmek çok mu zor?
  • Senin o gördüğün Nusret falan çoğu eti dinlendirip günlerce terbiye yapıp bekletiyorlar 2 kilo tavuk kanat al koy mangalın üstüne ohhh bak canım çekti... orucum bide ne olacak şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az pişmiş eti bende hiç sevmem. Zaten zararlı oluyor az pişince. Ama çok pişmiş de zararlı. En güzeli orta.
    İçi pembe pembe ne o öyle etmi yenir
  • Eti pismis yicen gerenk yok oyle seylere :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternet ne cins yer bunu sağda solda erkeklik meselesi yapan çok bilmiş tipler vardı.

    Ben restoranda denemiştim ama berbat bir şeydi, yine de evde adamakıllı denemek lazım. Şu dinlendirme meselesi dahil baya püf noktası var. Spontane biçimde hadi mangala deyip kasaptan 1 kg eti alıp yola çıkmaya benzemiyor.

    Bir de bizim gibi iskender, döner, tantuni, çökertme, beyti, pirzola, cağ gibi yemeklerle damak tadı oluşan bünyelerin alışması ekstra zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 13 Haziran 2018; 1:49:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.