Şimdi Ara

Biraz Theme biraz vWallpaper Super Oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jinxy

Dock'taki kıvrım güzel ama aşırı renkli bence bu tema. Bence tek renk, opasitesi düşük icon seti olan bir tema daha karizmatik duruyor. Şu anda kullandığım tema:

Biraz Theme biraz vWallpaper Super Oldu!

arkadaslar themanin adi glacies cydiada mevcut soran arkadaslara yazsaniz olmazmi devlet sirrimi sanki

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım2001

quote:

Dock'taki kıvrım güzel ama aşırı renkli bence bu tema. Bence tek renk, opasitesi düşük icon seti olan bir tema daha karizmatik duruyor. Şu anda kullandığım tema:

arkadaslar themanin adi glacies cydiada mevcut soran arkadaslara yazsaniz olmazmi devlet sirrimi sanki

çok sağolasın arkadaşım teşekkürler...

• güzel olmus tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: iartan

Arkadaslar Theme + vWallpaper kullandığım iPhone'umu beğenize sunmak istedim. Nasıl görünüyor?

güzel bi tema hocam tebrikler ama bu şekilde paylaşımda bulunduğun zaman kullandığın tema,nın ve walpaper,ın ismini yazarsan daha iyi olur ve başkalarıda yararlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 1 Ocak 2009; 22:10:34 >

• Arkadalar öncelikle geç cevap için özür dilerim malum yılbaşı :)

Kullandığım tema "Carbon Fiber". Bu temayıhttp://www.thememyphone.com adresinden indirdim ancak Dock.png dosyasını edit ederek orjinalinin üzerindeki yeşil kısmı sildim ki arkaplandaki vWallpaper'la daha bir içiçe olsun. Bir de "StatusBar.png" dosyasını transparent olanı ile değiştirip yine vWallpapera daha çok yer açtım.

Arkaplandaki vWallpaper ise "3d-fiction-thememyphone-5". Bunu da aynı adresten indirebilirsiniz.

Son olarak edit edilmiş Dock ve StatusBar'ı da isterseniz bana email adresinizi gönderin yeter.

P.S.: re Ctokay: Sevgili arkadaşım burası bir forum (yani paylaşım alanı), neden gösteriş yapayım. Sınırlı bilgim ve kendime özel estetik anlayışım ile yaptığım işi paylaşmak için bu konuyu açtım. Beğenilmesine de çok çok sevindim. 1 kişiye bile yardımcı olabileceksem dakikalarca açıklama yazamaya her zaman hazırım. Bu kadar önyargılı olmayalım birbirimize.

• quote:

Arkadalar öncelikle geç cevap için özür dilerim malum yılbaşı :)

Kullandığım tema "Carbon Fiber". Bu temayıhttp://www.thememyphone.com adresinden indirdim ancak Dock.png dosyasını edit ederek orjinalinin üzerindeki yeşil kısmı sildim ki arkaplandaki vWallpaper'la daha bir içiçe olsun. Bir de "StatusBar.png" dosyasını transparent olanı ile değiştirip yine vWallpapera daha çok yer açtım.

Arkaplandaki vWallpaper ise "3d-fiction-thememyphone-5". Bunu da aynı adresten indirebilirsiniz.

Son olarak edit edilmiş Dock ve StatusBar'ı da isterseniz bana email adresinizi gönderin yeter.

P.S.: re Ctokay: Sevgili arkadaşım burası bir forum (yani paylaşım alanı), neden gösteriş yapayım. Sınırlı bilgim ve kendime özel estetik anlayışım ile yaptığım işi paylaşmak için bu konuyu açtım. Beğenilmesine de çok çok sevindim. 1 kişiye bile yardımcı olabileceksem dakikalarca açıklama yazamaya her zaman hazırım. Bu kadar önyargılı olmayalım birbirimize.

pm attım dostum .teşekkürler bilgilendirme için

• quote:

Arkadalar öncelikle geç cevap için özür dilerim malum yılbaşı :)

Abi ben PM atamıyorum nedense , buradan yazıyorum mail adresim : tarik_koken99@hotmail.com

Bekliyorum , tşk ler..

• önyargı değil kardeşim, tatsızlık cıkartmak da değil amacım sadece sabah baktım konuya ve akşama kadar araştırdım bu theme i fakat bulamadım ve akşamüstü de kimse hiçbirşey yazmayınca tepki vermek istedim. Kusurabakmayın.

Saygılar...
  • quote:

quote:

Muthis bir tema, tesekkurler.

• PM ve Mail atan arkadaşlara ilgili dosyaları gönderdim.

Sevgiler...
  • arkadaşlar bu video'da kullanılan çalışma benim tescilli animasyonumdur. lütfen illegal olarak dağıtımına devam etmeyin.
    orjinal videolarıma sitemden ulaşabilirsiniz.
    edinmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışacağım.

serdar camlica
    3dfiction.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: iartan

Arkadaslar Theme + vWallpaper kullandığım iPhone'umu beğenize sunmak istedim. Nasıl görünüyor?

bunun neresi güzel ya.allah aşkına sallamayın barii.ben beğenmedim...sanki çin malı iphone lar gibi görünüyor ekran..bence değiştirmeni tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dfiction

arkadaşlar bu video'da kullanılan çalışma benim tescilli animasyonumdur. lütfen illegal olarak dağıtımına devam etmeyin.
    orjinal videolarıma sitemden ulaşabilirsiniz.
    edinmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışacağım.

serdar camlica
    3dfiction.com

arkadaşım gerçektende burdaki videolar güzel.bunlar ı iphone un ekranına koyabilirmiyiz?
  • Bayağı geç cevap ta olsa güzel olmuş
  • Üstad Temayı bir program aracılığı ile mi yapıyorsun telefondan...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

quote:

quote:

Muthis bir tema, tesekkurler.

indirdim cok guzel tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.