Bildirim
Biraz uğraş(eski kasa yeni mod)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
?? -
Kablo kalabalığı ve gereksizlikten başka birşey değil bence 350+200 yapcağına 550w lık bi power taksan kablo toplasan daha güzel dururdu -
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay26
Kablo kalabalığı ve gereksizlikten başka birşey değil bence 350+200 yapcağına 550w lık bi power taksan kablo toplasan daha güzel dururdu
başlıkta belirtmiştim -
Elinde olan malzemeyi kullanmak mantıklı tabikide. Kablolar biraz daha toplansa iyi durur. -
Umarım şaselemeyi unutmadınız birde 2. güç kaynagı voltu 1 kac saniye bile geciktirirse ekran kartınız yanar bilginize.. -
hddler birbirine çok yakın daha çok ısınırlar öyle -
Kablolar biraz daha toparlanmali bencede . -
Kablolar çok kötü gözüküyor hocam -
aslında bu benim yaptığım ilk ve acemi modifikasyonumdu zaten bunu bir süre sonra yararını değil zararını gördüm bende kaldırdım bu sistemi tek psu ya döndüm.kablolar konusunda haklısınız. -
sorması ayıp psuya diğer powerdan bağladınız yoksa direk priz mi ? -
bence başlagıç için iyi geliştireceğine eminim -
Fena olmamış -
-
hocam egzost fanımız aynı, ne zamandır kullanıyorsun ve ses yapmaya başladı mı? benimkiler ses yapmaya başladı da.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X