Şimdi Ara

BİRAZDA WARRİORDAN BAHSEDELİM DİYENLERE... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çıkıyomu demedim yaw çalışıyormu extra attack olayı çok :)
  • haa pardon, çalışıyor tabi, şu anda sword spec'le birlikte 7% extra attack şansım var, baya da hoş oluyor yani extra attack
  • bizim oynaidigmiz serwerda bi human femail warrior wardi gozumun onunde 8 kislik scholo partisini tek basina assa almisti o gun bugundur baska warrior tanimam
  • ARkadaslar bu forumu acıkcası ben warrior hakkiinda bilgi almak amacıyla actim ama oyun hakkında neredeyse hic bir tecrubem yok bana iyi ve kolay bir irk soylermisiniz? druid kolaymidir priest disinda lütfen...
  • warrior istiyorsan warrior aç. Druid warriora göre daha sıkıcıdır ilk lvllerde.
  • warrior duel karakteri değil ha duel de kesebileceğin classlar priest pala shaman rogue diğerleri zorlanmadan oynar senle , ama world pvp de yada bg lerde tek çekindiğim char warlock. ayrıca warrior ırk değil class tır ırk(race)ler orc troll felan filan
  • warlock zaten en iyi pvp karakterlinden. Özellikle UD olanı :) çünkü Will Of Forsaken gibi bir özelliği olanlar warlocklara çok çektiriyor. Hele hele rogue ise...
  • quote:

warrior duel karakteri değil ha duel de kesebileceğin classlar priest pala shaman rogue

lol Priest imi alacak Warrior=?
    Abi büyük konuşmayayım ama sanmam aynı güçteki playerlarda Pri her zaman warrior alır...

Bana benim bi War war T1 full ooff off bi Pri alıom demeyin....
    Unutmayın Priest Onyxia bile tanklar....Tabi Shadow spec...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.