Lan gelsim de kamerayi bulamiyorum benim su anki durusuma gore tarif etsin birisi bu arada pankart icin manyak bi projem var az bekleyin
herkesi buraya topladım high quality sazan.avi yaptı. Kaç dakka delay var acep ?
ozguven eksikligi var bu elemanda acamaz o kadr kalabalik yerde
beyler ne oluyor burda:):):):
10 dakikaya gelmezse Mecidiyeköy'den Taksim'e geçip ben açacam pankartı. Bu kadar insan boşa beklemesin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli
Lan gelsim de kamerayi bulamiyorum benim su anki durusuma gore tarif etsin birisi bu arada pankart icin manyak bi projem var az bekleyin
Hocam iş bankasının önüne gel. Sağ tarafın iş bankasının tarafında olsun sol tarafın kestaneciye ya da simitçi midir nedir ona baksın Sonra yukarı doğru bak ve pankartı aç.
len sor AFM yi git işte önüne
beyoğlu zabıta geçti
bisikletli bi allahın kuluda yokki hacı sokakta
quote:
Orijinalden alıntı: denonder
quote:
Sirtini is bankasinintabrlasina ver tam karsinda simitci kalacak. Sag ust kosende kamera
+1
valla kızlar kameraya bakıyo
Polisi arayıp ihbar edesim var ya kapşonlu bisiklet süren bir kapkaççı fln
2 tane kız iş bankasının önünde kameraya el salladı
fake çıktı beyler dağılın bu antenden yol olmaz
kızlar gülüp el sallıyor dh den herhalde
2 kız orda kameraya bakıyor :D
Lan kızlar kamerayı çekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: cellathkn
quote:
Hocam iş bankasının önüne gel. Sağ tarafın iş bankasının tarafında olsun sol tarafın kestaneciye ya da simitçi midir nedir ona baksın Sonra yukarı doğru bak ve pankartı aç.
simitci gitti yok
sürekli polis geçiyor yamuk olmasın bizim elemana 32 yerinden bıçaklayıp tecavüz edip gelinlik giydirip dereye atmasınlar