Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

nerde kaldı bu çocuk başına bi iş gelmiş olmasın

acaba tecavüz edip gelinlik giydirip ormanamı gömdüler

Alıntıları Göster
    ohaa köşedeki simitçi pankart açtı MRB DH Konu DIŞI simitçi dh li çıktı

• hadi be oğluuuuumm.. laptobun şarjı bitecek gelip aç artık şu pankartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

nerde kaldı bu çocuk başına bi iş gelmiş olmasın

acaba tecavüz edip gelinlik giydirip ormanamı gömdüler

Fantaziye bak
  • bana da sarıl öylee kıııızzz

• Eleman hala piyasa
  • Açtın mı lan anten
  • bizi fena kekliyor bu eleman gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Sağdaki kestaneci polis ben size söylim pislik çıkarıcak bizimkini

• Bu konudaki kullanıcılar: denixex, PSN Misafiri, haykocepking, AsosyalBilgisayar, Yaktaver, K-O-A, koperni, hope_umut, kısaçöp, Slippery Soap, emre50900, Alkolog, Darthblast, Luken Drew, CeSur_TurK, wRsoUL, ghost911, Epic_Defuse, eabeler, Sezer ÇAKICI, emre_dogan1903, Thunde®, _3RC4N3R_, ice Tea, Metalli Head, Mguner04, sırat0000, I Don't Care, NDS, ismailcankose, inexyz, IamjustaAdmin, Frejya_, BLooregard Q.Kazoo, bereket tanrısı, anorexia, cwr, Sircap, barbar_77, CAVUSm, patronizm, feyyazbugan, uğurpolat, kaan1819202122, sklerenkima, Basteryus, mesutcaliskan97, VGroove, killikli, memorello, Chen Che, SilentLegend, _ToRTuRe_, DexterM., HyperXCrossfire, MovieScout, Halit1x1, vahovahocuk, OsmanlıHanedanı, D3XTER, Forgotten Warrior, acro90, denonder, [VİP]MaNyaK, street_cops, ..UnReaL.., Lcn(R), SkyLark12, BatuB, el dyablo, SchutZ, yousuf189, Independent37, emree27, kaan114, revenquel, Fırtınam.., topla-da-gel, Anesthesia`, f1ng3rl1ng, KaptanCe, mow_, ΒİLOCAN, hknaydmr, Pilotk, ergin1992, Sherjf, leqent, uA_1905, 07omer66, Neg9, Kirpimsi, Illuminn, GoldPunch, poseidon_TR, Uğur.Can, istanbul kaplanı, samilton, hayvan arkadas, altnkrtl, dağınık, Ay-yildiz, ManUnitedTv, gar1diyan, Kreus, illiminatucu, ®ed, KinGoRkeM35, duygusal-adam, kocazahir, Sahing, Unzerstörbar, routemaster, cellathkn, bjk__murat, berkayhosgor, ali25, Mickey~, Hüznü Şenlendiririm, Creative_Director, Armadas, bjk_serco, Mert103, DreamSs, 53Muco, Gölge_SakaL, Roach3558, Börte Çene, maver1ck7, Phantaso!, semidos, X kare, zngeren67, Steamwork, Gooner, Mitandirr, oflukaplan, clubber42, HoLiGaN!, CenabetFM, Révoltant, Manchester City, Seza, eXelanc3, Ambassador., LastShinobi, O Meşhur Kel Adam ;), İtalian Stallion*, sokarca_, VolkanUZ, TheRaider, The Truman Show, Law Abiding Citizen, treabacks, bilişim_hak, GaDDaR!, Feel Me, goku2, _ozimozi_, Gitizen, Ted Mosby, ShaNexxx, b437, RAMPAG£, Midbroke, sagocu_16, Nihilanth, SAFİMARANGA
    190 kayıtlı üye, 58 misafir

• sazan.avi oldu iyi mi?
  • Nerde bizim eleman, yok hala ortalıklarda
  • çöp arabası geçti tamam!
  • Az önce çöp arabası geçti.
  • Lan gelsim de kamerayi bulamiyorum benim su anki durusuma gore tarif etsin birisi bu arada pankart icin manyak bi projem var az bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sazan.avi hissediyorum
  • hadi anten nerdesin 250 kişi seni bekliyor
  • 202 kayıtlı üye, 58 misafir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.