Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konudaki kullanıcılar: IamjustaAdmin, HyperXCrossfire, cwr, KaptanCe, High Quality, illiminatucu, sklerenkima, killikli, acro90, GoldPunch, wRsoUL, topla-da-gel, Epic_Defuse, treabacks, Ambassador., can87, LastShinobi, Sircap, memorello, gar1diyan, Basteryus, patronizm, Mitandirr, _3RC4N3R_, bjk_serco, ismailcankose, engnnn, Fırtınam.., Mickey~, clubber42, TheRaider, uA_1905, Sherjf, 07omer66, kaan114, Forgotten Warrior, feyyazbugan, samilton, Alkolog, kaan1819202122, sırat0000, Mguner04, Trantolic, South Away, Mü'min, hope_umut, mesutcaliskan97, Pilotk, Neg9, bilişim_hak, Gooner, GaDDaR!, bereket tanrısı, K-O-A, inexyz, Roach3558, Creative_Director, malinb9k, Lcn(R), Hakan.., HuzunSessizligi, emree27, PisagorAmca, FeradOsman, poseidon_TR, Feel Me, D3XTER, duygusal-adam, Sahing, Anesthesia`, Slippery Soap, JUSTIN, [VİP]MaNyaK, Steamwork, BLooregard Q.Kazoo, ΒİLOCAN, goku2, _ozimozi_, barbar_77, Gitizen, CeSur_TurK, routemaster, LeCola, huseyinss, Ted Mosby, Kreus, istanbul kaplanı, semidos, street_cops, The Truman Show, Halit1x1, emre__21, Commander41©, Independent37, _ToRTuRe_, oflukaplan, CurieuX, sokarca_, ShaNexxx, b437, SchutZ, vahovahocuk, RAMPAG£, KinGoRkeM35, 53Muco, rockerboy-h, Luken Drew, VolkanUZ, Unzerstörbar, cellathkn, M.C.E, VGroove, O Meşhur Kel Adam ;), Midbroke, el dyablo, sagocu_16, Révoltant, juventus26, emre_dogan1903, Nihilanth, Armadas, SAFİMARANGA, AsosyalBilgisayar, leopard10, koperni, hayvan arkadas, Perlator, Hashashim, ÖmerFarukBal, ice Tea, Ay-yildiz, leqent, konuralpd, ilhami onay, baycocophoenix, Law Abiding Citizen, @h@t, mardonius, Uğur.Can, Thunde®, Tantum Verde, CaPAxA, All Apologies, zoody, Et-ete-degmeli
    166 kayıtlı üye, 65 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

nerde kaldı bu çocuk başına bi iş gelmiş olmasın

hüff ,nerde kaldı bu kız yaa, acaba 39 yerinden bıçaklayıp , gözlerini kaşıkla çıkarıp , suratına kızgın yağ döküp sonra bi de tecavüz edip gelinlik giydirip çalılara attılar mı acaba? insanın aklına her şey geliyor.
  • Sağ tarafta seyyar arabayla bekleyen adam rıza babanın adamı. Seni bekliyolar dikkatli ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

son zamanlarda gördüğün en heyecanlı konu

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

nerde kaldı bu çocuk başına bi iş gelmiş olmasın

acaba tecavüz edip gelinlik giydirip ormanamı gömdüler
  • bu anten yılın sazan.avi sini yapacak gibime geliyor
  • Üşenmesem videoya alırım ama harbi çok üşeniyorum Biri videoya alsın beyler, polis falan götürürse elemanı efsane olur
  • Kangal geçti :P:P
  • Köpekten yollarını değiştiriyorlar
  • Van'da çadırdan aveajetle bağlanıyorum.Zaten kotalı takılıyoruz.Ulan bir gelme var ya bu çadırın direğini anladın sen
  • Sağdaki kestaneci polis ben size söylim pislik çıkarıcak bizimkini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Üşenmesem videoya alırım ama harbi çok üşeniyorum Biri videoya alsın beyler, polis falan götürürse elemanı efsane olur

Polis tutuklasa bunu ne gülerim he
  • abi karnım aç sofra kuruldu beni bekliyor......... yemekten kesildim valla
  • Link açılmıyor beyler nasıl izliyorsunuz siz?
  • nerdesin hocam ya bekle bekle ağaç olduk
  • Sazan.avi olursa bir ay banlatıcak zate kendini. O bana yeter.
  • Yoksun nerelerdesin mübarek?
  • AHA GELDİ, SS LER BİRAZDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer ÇAKICI -- 6 Şubat 2012; 19:14:12 >
  • O kadar gidiyorsun madem iş bankasının orada aç pankartı bi işe yarasın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.