ARKADASLAR KESINLIKLE KOLPA DEGIL SU ANDA UNKPAPANI KOPRUSUNDEYIM BIRAZDAN SISHANEYI TIRMANICAM SANIRIM MANYAK RUZGAR VAR HIZIMI KESIYOR BU YUZDEN BI KAC DAKIKA GECIKEBILIRIM IDARE EDIN YENI BULUSMA SAATIMIZ 19.15 BEKLEYIN AZ KALDI ESENLERDEN BU YANA IT GIBI PEDAL BASIYORUM RUZGARA KARSI
Arıza bu bizim oğlan
quote:
Orijinalden alıntı: ice Tea
quote:
Orijinalden alıntı: Mü'min
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
Aldılar bizimkini.
Rıza baba yetişmiş
Rıza Baba'nın zabıta arabasında ne işi var
Rıza Baba bu,nereden çıkacağı belli olmaz.45 40 Merkez adam olacak herkes.
quote:
Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli
ARKADASLAR KESINLIKLE KOLPA DEGIL SU ANDA UNKPAPANI KOPRUSUNDEYIM BIRAZDAN SISHANEYI TIRMANICAM SANIRIM MANYAK RUZGAR VAR HIZIMI KESIYOR BU YUZDEN BI KAC DAKIKA GECIKEBILIRIM IDARE EDIN YENI BULUSMA SAATIMIZ 19.15 BEKLEYIN AZ KALDI ESENLERDEN BU YANA IT GIBI PEDAL BASIYORUM RUZGARA KARSI
5 dakika falan beklede bari kaçırmayalım
quote:
Hadi lan güveniyoruz sana .İşbankasının önünde aç bari
quote:
senin ayarını
19:00 oldu bile
MESAİ BİTTİ ÇIKIYORUM EVDEN TAKİP ... EV 15 DK MESAFEDE
link açılmıyor?
bomba ihbarı yaptım o bölgeye, az sonra aynasız dolar.
SS alın. PC başında değilim.
O değil de adam, pankartı açacak ama büyük yazıdan lanacak
hadi bakalım beklemedeyiz..
Eee beyler açınca ne yapıyoruz kutlayalım bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
bomba ihbarı yaptım o bölgeye, az sonra aynasız dolar.
Bi atraksiyon olsunda fark etmez
bekliyok
mesajıma cevap verin ibb trafikte istiklal kamerası varmı? sadece bendemi lag lı görüntü?
quote:
Orijinalden alıntı: ice Tea
O değil de adam, pankartı açacak ama büyük yazıdan lanacak