Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız duruyor orda
  • kamera donuyo
  • Bu konudaki kullanıcılar: BrkyTgkn, cellathkn, poseidon_TR, Tantum Verde, @h@t, Safak1039, hayvan arkadas, denixex, bjk_serco, Mü'min, feyyazbugan, RAMPAG£, The Truman Show, Independent37, sırat0000, killikli, engnnn, konuralpd, ShaNexxx, Manchester City, Murat081, Fırtınam.., Lcn(R), doqancan, Slippery Soap, Basteryus, ΒİLOCAN, samilton, istanbul kaplanı, BLooregard Q.Kazoo, patronizm, scolt, CAVUSm, Unzerstörbar, ice Tea, 07omer66, kerim163, emree27, Creative_Director, ÖmerFarukBal, batuhan_05, emre_dogan1903, WaReZ, Sircap, hope_umut, clubber42, AsosyalBilgisayar, Sahing, goku2, HyperXCrossfire, illiminatucu, [ Gardrop Fuat ], Kreus, Ugur851, Mguner04, keremses, GaDDaR!, wolkytolky, duygusal-adam, VonDutch, Roach3558, Sherjf, Law Abiding Citizen, Ted Mosby, acro90, -TEKSAS-, VolkanUZ, Duygusal Yamyam, Halit1x1, addidas_85, erolegemenesor, uA_1905, SkyBlaster, baycocophoenix, CeSur_TurK, Ambassador., Wade-, memorello, zoody, khan2041, kaan1819202122, tyildiz07, hasanaygunoglu, Pilotk, syphonfilter, Nathan_Drake, Mert103, mesberado, Uğur.Can, Armadas, mertt1257, I Don't Care, icon, Ay-yildiz, leqent, Perlator, Anatolian Eagle, Pipooo, ho$tingen
    115 kayıtlı üye, 40 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Aldılar bizimkini.
     Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ)

Rıza baba yetişmiş

• birtek benimkimi lag lı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: killikli

kamera niye sallanmaya başladı

Aynen.

Rüzgardandır hocam.
  • Beklemedeyim Gelir herhalde birazdan.
  • rıza baba ve ekibi iş başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]

Kız duruyor orda

arkadaşıyla gitti
  • Hani nerede yahu?
  • hadi lan 2 saattir bekliyoruz geleceksen gel artık
  • Kirmizi kocamam bisi gecti o ne la

• kaçırmadık dimi
  • bekliyoruz tommy
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

birtek benimkimi lag lı?

.
  • ARKADASLAR KESINLIKLE KOLPA DEGIL SU ANDA UNKPAPANI KOPRUSUNDEYIM BIRAZDAN SISHANEYI TIRMANICAM SANIRIM MANYAK RUZGAR VAR HIZIMI KESIYOR BU YUZDEN BI KAC DAKIKA GECIKEBILIRIM IDARE EDIN YENI BULUSMA SAATIMIZ 19.15 BEKLEYIN AZ KALDI ESENLERDEN BU YANA IT GIBI PEDAL BASIYORUM RUZGARA KARSI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmedi mi la daha ben göremedim henüz yeni girdim konuya
  • o değilde her 3 kişiden birinin sevgilisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

ARKADASLAR KESINLIKLE KOLPA DEGIL SU ANDA UNKPAPANI KOPRUSUNDEYIM BIRAZDAN SISHANEYI TIRMANICAM SANIRIM MANYAK RUZGAR VAR HIZIMI KESIYOR BU YUZDEN BI KAC DAKIKA GECIKEBILIRIM IDARE EDIN YENI BULUSMA SAATIMIZ 19.15 BEKLEYIN AZ KALDI ESENLERDEN BU YANA IT GIBI PEDAL BASIYORUM RUZGARA KARSI

UNKPAPANI koprusu hangi ulkede panpa nerden geliosun sen oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 6 Şubat 2012; 19:00:42 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.