Şimdi Ara

Birazdan istiklal caddesindki kameradan hepinize el sallayıp pankart açıcam(PANKART VİDEOLARI GELDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
23
Favori
51.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailecek izliyoruz, ekşınlı bir şey olmazsa basarız eksimizi.
  • Lan olm kamerayı nasıl tutturacan. :D
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Lan olm kamerayı nasıl tutturacan. :D

• takippp
  • inciden birisi yapmıştı kamera yukarda baya büyük ihtimal yazacağınız yazı okunmaz kısa bişey yaz DH yaz

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue.bey -- 6 Şubat 2012; 18:15:27 >
  • Rezerve.
  • pankarta "bisikletim sedona/ geldim dona dona/ kamerayı çevirsene bana/ Uplayın konuyu 19.00 da" yaz
  • ss almayı unutmayın, o saatte dışarıda olacağım
  • Takip!
  • Bu konudaki kullanıcılar: Einheitsfront, AsosyalBilgisayar, Elasmosaurus, Fırtınam.., killikli, istanbul kaplanı, Mr.Glasses, rebellisch, cellathkn, Alper1907, flat, murat.ksd, AnotherPlanet, Gölge_SakaL, Lcn(R), _ToRTuRe_, maver1ck7, hope_umut, DarkWarrior™, sagocu_16, ÖmerFarukBal, biricikömer, мέlĽ, Illuminn, Skywalke®, engnnn, bjk_serco, *Professor Chaos*, virtue61, SAFİMARANGA, soulmate, MovieScout, duygusal-adam, bilişim_hak, kerlon08, Mguner04, spelty, Mert103, ice Tea, samilton, Creative_Director, leqent, Law Abiding Citizen, Sircap, Etzel92, 01deadman01, sırat0000, anlhcylmz, MoosacheR, Gunok., kaan1819202122, Et-ete-degmeli
    60 kayıtlı üye, 20 misafir

Sazan.avi olmayız umarım beyler.
  • Rezerve.
    Takipteyiz.

sazan.avi olursa hepimiz bloklayalım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 6 Şubat 2012; 18:23:06 >
  • bekliyoruz
  • bekliyoruz
  • Yanarlı dönerli bişeyler yap
  • Beklemedeyiz
  • Hocam sedona'lara karşı bir sempatimm var alasım var bu ara yaramı deştin Kaça aldın bu arada mereti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Bu konudaki kullanıcılar: Einheitsfront, AsosyalBilgisayar, Elasmosaurus, Fırtınam.., killikli, istanbul kaplanı, Mr.Glasses, rebellisch, cellathkn, Alper1907, flat, murat.ksd, AnotherPlanet, Gölge_SakaL, Lcn(R), _ToRTuRe_, maver1ck7, hope_umut, DarkWarrior™, sagocu_16, ÖmerFarukBal, biricikömer, мέlĽ, Illuminn, Skywalke®, engnnn, bjk_serco, *Professor Chaos*, virtue61, SAFİMARANGA, soulmate, MovieScout, duygusal-adam, bilişim_hak, kerlon08, Mguner04, spelty, Mert103, ice Tea, samilton, Creative_Director, leqent, Law Abiding Citizen, Sircap, Etzel92, 01deadman01, sırat0000, anlhcylmz, MoosacheR, Gunok., kaan1819202122, Et-ete-degmeli
    60 kayıtlı üye, 20 misafir

Sazan.avi olmayız umarım beyler.

umarınn

• nasıl denk getircen diyen arkadaşlar var da bu istiklal kamerası sadece tek 1 yöne bakıyor dönmüyor?
  • Ben evden dışarı çıkmaya eriniyorum adam bisikletle istiklale gidiyor , helal olsun valla

Edit : 19.00dan önce gelirse bekletin şunu 7de burdayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilardo -- 6 Şubat 2012; 18:26:27 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.