Şimdi Ara

Birazdan NA forumuna koyacagim sampiyon tasarimim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef tutmaz, 0 cc, 0 aoe damage, ultisini kullanması için kill ve asist alması lazım ama bunları yapmak içinde gap closera ihtiyaç duyacak muhtemelen. Skilleri hp yiyen bir hero ama 0 sustain, karşısına harass potansiyeli olan bir hero geldiğinde farm bile yapamaz muhtemelen.

Laning sonrasındaysa tank olarak neredeyse sürekli w modu açık oynanabilir belki, diğer modlar için e yine bir ihtimal ama q'su kesinlikle olmaz, dcden dönmüş 1 level adcyi kesmekte zorlanır çünkü. Ama bunu alacağıma Mundo alırım ben şahsen.

Ad olarak oynanamaz çünkü ne burst atıp birini yok edebilir, ne de belli sayıda kişinin arasına girip hayatta kalabilir q ile cc yemese bile yinede hayatta kalması çok zor.

Off-tank ise belki sezon başındaki Shyvana tarzında bir build düşünülebilir q moduna çok bulaşmadan.

Yani genel olarak baktığımızda çok zayıf bir laning, sonraki aşamalardaysa ultisine çok bağlı. Q skilli çöp gibi bir şey zaten, statlara baktığında öyle gözükmüyor ama ne bileyim ben şahsen çok işlevsel olduğu pek nokta göremiyorum. W'su en güçlü yanı gibi, çünkü full ad oynanamayacak bir hero zaten skill setinden dolayı o yüzden muhtemelen penetre kasmayacaksın zaten, çok fazla bir şey kaybettirmeyecek sana penetreyi kaybetmen, yani nerdeyse hiçbir şeyden vazgeçmeden 100 ad kazanmış oluyorsun. E skilli ise stratejik anlamda etkili olabilir, ama bir şekilde görülüp cc yerse o ccden çıkamadan ölür muhtemelen. Bana en mantıklı gelen sezon başındaki botrk + tank Shyvana buildiyle w+e'yi kullanarak oynamak gibi gelse bile öyle bile viable olacağını düşünmüyorum

Edit : İmla
    Edit 2 : W birde ms'den de eksiltiyormuş off tankta olmaz o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 23 Ağustos 2014; 1:24:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Malesef tutmaz, 0 cc, 0 aoe damage, ultisini kullanması için kill ve asist alması lazım ama bunları yapmak içinde gap closera ihtiyaç duyacak muhtemelen. Skilleri hp yiyen bir hero ama 0 sustain, karşısına harass potansiyeli olan bir hero geldiğinde farm bile yapamaz muhtemelen.

Laning sonrasındaysa tank olarak neredeyse sürekli w modu açık oynanabilir belki, diğer modlar için e yine bir ihtimal ama q'su kesinlikle olmaz, dcden dönmüş 1 level adcyi kesmekte zorlanır çünkü. Ama bunu alacağıma Mundo alırım ben şahsen.

Ad olarak oynanamaz çünkü ne burst atıp birini yok edebilir, ne de belli sayıda kişinin arasına girip hayatta kalabilir q ile cc yemese bile yinede hayatta kalması çok zor.

Off-tank ise belki sezon başındaki Shyvana tarzında bir build düşünülebilir q moduna çok bulaşmadan.

Yani genel olarak baktığımızda çok zayıf bir laning, sonraki aşamalardaysa ultisine çok bağlı. Q skilli çöp gibi bir şey zaten, statlara baktığında öyle gözükmüyor ama ne bileyim ben şahsen çok işlevsel olduğu pek nokta göremiyorum. W'su en güçlü yanı gibi, çünkü full ad oynanamayacak bir hero zaten skill setinden dolayı o yüzden muhtemelen penetre kasmayacaksın zaten, çok fazla bir şey kaybettirmeyecek sana penetreyi kaybetmen, yani nerdeyse hiçbir şeyden vazgeçmeden 100 ad kazanmış oluyorsun. E skilli ise stratejik anlamda etkili olabilir, ama bir şekilde görülüp cc yerse o ccden çıkamadan ölür muhtemelen. Bana en mantıklı gelen sezon başındaki botrk + tank Shyvana buildiyle w+e'yi kullanarak oynamak gibi gelse bile öyle bile viable olacağını düşünmüyorum

Edit : İmla
    Edit 2 : W birde ms'den de eksiltiyormuş off tankta olmaz o zaman

sen yazarken ben pasif ve E yi degistirmistim biraz tekrar bak bakalim birde. Dediklerin cok mantikli ben boyle karmasik bir hero olmasini istedim ki her turlu buildi yapabilelim. Udyr gibi mesela butun buildlerle viable olabilen tek hero oyundaki.

Ayrica ben yazarken Q nun en op skill olacagini dusunmustum sonucta dusunsene late game desin focus yiyiyorsun Q ya bastiginda kisa sureligine CC lerden etkilenmiyorsun ve armor m resist %70 artiyor. Hp regen de geliyor Tekrar diger stance lere gecene kadar kendini toparliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 23 Ağustos 2014; 1:35:10 >

• didn't read lol göremiyorum hiçbir yerde
  • Fikir güzel , bence udyr gibi stance açabilen ama cooldownları biraz daha uzun olan.Hangi stance i açacağına çok dikkat etmen gereken , udyr gibi stance spam yapmayan bi hero lazım.Riot velkoz gnarla uğraşacağına buna uğraşsa oynaması zevkli bi hero yapabilirler.
  • splash seninse mükemmel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Dk Stormy E

Skiller sadece klic degistirme ozellikli
    Tek bir sliah tasisa ve bu silah modifiye olsa daha iyi olur
    Ayrica Skillere o bahsettigin Tanrilarin Vuruslarini falan ekle ne biliyim
    W Bi Tanrinin nefreti.olsun
    E Guzellik Tanrisinin İsik.vurusu falan anladin.iste

Her stance degistirdiginde baska bir tanri kontrolu ele geciriyor o yuzden Rodah i cevreleyen ruhun rengi saclari ve silahi degisiyor. skill de koyarsak op olur.

Resmen udyr i anlattı la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla karmaşık.ciddi bir öneri yapıcaksan çok karmaşık olmasın.

• Hero çok güzel olmuş bence eline sağlık. Bir de normalden zor ve karmaşık olması çok hoş olmuş. Böyle bir şey çıkarsa 1-2 sezonu sırf bunu oynayarak geçirebilirim
  • Şimdi hocam şahsi önerim w'nun ad'sini düşür biraz ama %20 falan bir slow ekle her basic attack için, sert darbeler sendelemesine neden olur de falan bir şey de, neden dersen çünkü tamam 100 ad veriyor iyi güzel ama %30 ms kaybıyla botrk kassa bile kite manyağı ederler bu heroyu, diğer oyunculara karşı yine dezavantajı olsun w açıkken ama saldırdığı adam kaçamasın bari o kadar rahat.

Q'sunun şöyle bir sıkıntısı var, cc yemiyor çok tanklaştırıyor güzel ama zonelamaktan başka bir işe yaramayacak bir skill muhtemelen, çünkü zaten adsini %40 azaltıyor bu ad halini yalan ediyor heronun, üstüne birde %40 as azalmasıda botrk + tank buildinden verim almanı engelliyor.

Şahsen ben şu haliyle de eksik olduğunu düşünüyorum ama yorumumun devamını E'de bir mod sayılıyor mu yoksa normal bir skill mi onu öğrendikten sonra getireyim, öyle mi hocam @Bloodimir

• Guzel olmus.

• hikaye çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdi hocam şahsi önerim w'nun ad'sini düşür biraz ama %20 falan bir slow ekle her basic attack için, sert darbeler sendelemesine neden olur de falan bir şey de, neden dersen çünkü tamam 100 ad veriyor iyi güzel ama %30 ms kaybıyla botrk kassa bile kite manyağı ederler bu heroyu, diğer oyunculara karşı yine dezavantajı olsun w açıkken ama saldırdığı adam kaçamasın bari o kadar rahat.

Q'sunun şöyle bir sıkıntısı var, cc yemiyor çok tanklaştırıyor güzel ama zonelamaktan başka bir işe yaramayacak bir skill muhtemelen, çünkü zaten adsini %40 azaltıyor bu ad halini yalan ediyor heronun, üstüne birde %40 as azalmasıda botrk + tank buildinden verim almanı engelliyor.

Şahsen ben şu haliyle de eksik olduğunu düşünüyorum ama yorumumun devamını E'de bir mod sayılıyor mu yoksa normal bir skill mi onu öğrendikten sonra getireyim, öyle mi hocam @Bloodimir

evet kafamda E yi mod olarak degil de skill olarak yapmak var skillsiz olucak yoksa. Ama e aktif kaldigi sure zarfinda gelen arpen ve as bonus kalsin hem skill hem stance gibi olsun iste guzel olmaz mi . Tek hero da hem Damage,Tankiness,Asassination hem de dogru kullanildigi taktirde godmode on yapan bir ulti var. Bence uzerinde biraz zaman harcasam aslinda guzel biseye donusturebilirim gibi.

W ekleme yaptim simdi nasil olmus sence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 23 Ağustos 2014; 2:00:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Şimdi hocam şahsi önerim w'nun ad'sini düşür biraz ama %20 falan bir slow ekle her basic attack için, sert darbeler sendelemesine neden olur de falan bir şey de, neden dersen çünkü tamam 100 ad veriyor iyi güzel ama %30 ms kaybıyla botrk kassa bile kite manyağı ederler bu heroyu, diğer oyunculara karşı yine dezavantajı olsun w açıkken ama saldırdığı adam kaçamasın bari o kadar rahat.

evet kafamda E yi mod olarak degil de skill olarak yapmak var skillsiz olucak yoksa. Ama e aktif kaldigi sure zarfinda gelen arpen ve as bonus kalsin hem skill hem stance gibi olsun iste guzel olmaz mi . Tek hero da hem Damage,Tankiness,Asassination hem de dogru kullanildigi taktirde godmode on yapan bir ulti var. Bence uzerinde biraz zaman harcasam aslinda guzel biseye donusturebilirim gibi.

W ekleme yaptim simdi nasil olmus sence.

Aynen ciddi zaman harcamak lazım, zaten hero yapmak öyle bir şey ilk yaptığından bambaşka bir şey ortaya çıkıyor.

Şimdi hocam şimdi baktığımızda hero çok fazla statlar üstüne kurulmuş en büyük eksisi bu. Irelia'da basic attack odaklı bir hero olduğu için Irelia ile kıyasladık diyelim. Irelia'nın +'ları şunlar

Focus attığı adamı e ile stunlar veya slowlar takibine devam edebilir, iyi zonelar.
    Triforce kullanabildiği için ondan aldığı ms ile adamı kovalayabilir.
    Çok acil wave clear gerekiyorsa ultisini kullanabilir, ki kullanılıyorda zaten
    Sustaini var
    True damage'i var carry'den sonra diğer adamlarada iyi damage vurabiliyor.

Bunlar zaten genel olarak Irelia'nın oynanmasına neden olan şeyler. Bu heroda tamam e ile yakaladın girdin, ama sonrasında ne yapacaksın, q açsan cc yemezsin kovalaman engellenmez ve hatta botrk atarsan ms kazanırsın kovalarsın ama adamı eritecek damage'e sahip olmayacaksın, w atsan ms düşecek yine kovalama şansın yok, sana hız verecek triforce kasamazsın cooldown çok uzun, evet heronun ultisi op ama ultisinin kullanma şartları çok zor, kule altına sıkıştığında kendini kurtarmak için wave clear yapamaz, çok harass yiyeceğini düşünürsek sustaini olmaması büyük sıkıntı.

Yani genel olarak baktığımızda tamam heronun ultisi çok op ama teamfightlarda bir işlevi yok, bu oyunda aoe damage vurmayan, 0 cc'li bir heronun tutunması çok zor gerçekten, bir Nidalee var o da zaten şuan oyunun her aşamasında broken, tank kasıp carry tekliyor birde utanmadan, ki o da bu herodan daha mobil zaten.

Yani bir şekilde cc falan eklemen gerekiyor heroya, öteki türlü zor lanede zayıf ve teamfightlarda işlevsiz kalıyor. Ayrıca yeni pasifi kötü olmuş bence, önceki en azından tanklığına bir şeyler katabilirdi, bunda şuan mesela base attıktan sonra yoldayken pasifi aktif olacak sonra hop 2 dakika daha bekleyeceksin, fightlarda pasifini kullanman imkansız gibi bir şey.

• isim güzel splash güzel diğerlerini okumadım
  • Nerf please

• Pek riotun şampiyon konseptleriyle uyuşmuyor ama güzel çalışma.
  • nocturne ultisi gibi nerf lazım :)
  • evet çok mantıklı bir champ olmuş kardeş, ad kassam w skilli sayesinde oyun ortasında 600 ad si olacak
    tank kassam tüm rakip toplansa beni kesemiycek/en az 25 saniye alacak
    %35 armor pen...
    Ha birde ulti basarsam hem panth ultisi hemde ölümsüz olucam vew 3 kill yada assist alırsam tüm oyunu tek başıma kesebileceğim...
    Skillerinin - yönleri + yönlerini hiçbir şekilde gölgelemiyor, hatta ulti attığım zaman %100 bonus ad si %70 + armor-mr boostu olan, %35 armor peinli ve cc den etkilenmeyen bir championu düşünmek bile istemiyorum. Ama canın istiyorsa paylaş, eğlenceli olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

evet çok mantıklı bir champ olmuş kardeş, ad kassam w skilli sayesinde oyun ortasında 600 ad si olacak
    tank kassam tüm rakip toplansa beni kesemiycek/en az 25 saniye alacak
    %35 armor pen...
    Ha birde ulti basarsam hem panth ultisi hemde ölümsüz olucam vew 3 kill yada assist alırsam tüm oyunu tek başıma kesebileceğim...
    Skillerinin - yönleri + yönlerini hiçbir şekilde gölgelemiyor, hatta ulti attığım zaman %100 bonus ad si %70 + armor-mr boostu olan, %35 armor peinli ve cc den etkilenmeyen bir championu düşünmek bile istemiyorum. Ama canın istiyorsa paylaş, eğlenceli olur :D

ulti cd 5 dakika yalniz.

Ayrica Hayvan gibi tanklastiginda %40 daha az damage vuracaksin as de dusucek . W ile 600 ad olucak tamam ama W acikken sahip oldugun ms dusucek ve gap closer olmadigi icin kite manyagi olacaksin.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    5 dakika o kadar da uzun bir süre değil(bkz. tf ult 3 dk, flash 5 dk) o türden seni ilah yapan ve aynı zamanda tf ultisi gibi bir gapclose olduğunu düşünürsek. Ayrıca o ms sıkıntısını homeguard TP alarak/exhaust alarak yok sayabilir, karşındaki lanerı her 3-4 dkda bir kesebilirsin.Ha birde ultin var ki her 5 dkda bir free kill, o champ tower dive atsa bile % kazandığı armor/mr ile çok da zor olmaz. Genel olarak çok broken bir champ olmuş bence ama yinede paylaş, başkalarını görüşünü alırsın. Ne de olsa sadece zevkinden yaptın championu değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.