Şimdi Ara

Birazdan NA forumuna koyacagim sampiyon tasarimim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lol için fazla op ama koy dotaya sırıtmaz hele phantom lancer veya assassinin yanında up kalır
  • Masallah baya emek harcanmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Fikir güzel , bence udyr gibi stance açabilen ama cooldownları biraz daha uzun olan.Hangi stance i açacağına çok dikkat etmen gereken , udyr gibi stance spam yapmayan bi hero lazım.Riot velkoz gnarla uğraşacağına buna uğraşsa oynaması zevkli bi hero yapabilirler.

Udyr oynamasını seven biri olarak sana katılıyorum. Çıkan heroların hiç birini beğenmedim neredeyse çoğu dandik. Udyr gibi 4 stance'li bi hero çıkarsalar on numara olur. Gnar falan hep felaket berbat bir karakter.
  • Dota olsa tamamda lolde boyle bir champin yeri yok

• kısıtlamalar saçma demişsiniz fakat verdikleri bonuslar skillerin çok fazla bu tarz kısıtlamalar dengeler heroyu
  • Süper.

• oyundaki en Op karakterden 10 kat daha OP dota karakterlerinden bile OP her skillin inanılmaz nerflenmesi gerek
  • Allah Allah... Ben bu konuya yorum attım bugün niye silindi?
    Tekrar yazıyorum, NA forumlarına koymadan önce orijinal bir splash art bul.Resmi google'da arayınca karşıma "guild wars 2 grenth" çıkıyor.
  • Cd ları çok uzun ama aşırı güçlü bi hero olur çıkarsa hele ultisi 1v5 girip canı gitmeden çıkar aralarından
  • waw emeğine sağlık
  • Full türkçe yazsaydin sadece pasifimi okudum
    .

• Güzel gibi ama pasifte takıldım. 10 kill alsan cd olmuyo ultide?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayyumrektör -- 23 Ağustos 2014; 20:21:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.