Şimdi Ara

Birazdan Tıraş olucam Sarımsağı nasıl sürmeliyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdisi sonrası yok işte bu işin.Şimdisi çıktımı geri dönüşü kalmıyor
  • ne sarımsakmış be arkadaş, a'dan z'ye her şey de kullanılıyor ve iyi geldiğide söyleniyor. e o zaman kapansın hastaneler vs. sarımsak var ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

ne sarımsakmış be arkadaş, a'dan z'ye her şey de kullanılıyor ve iyi geldiğide söyleniyor. e o zaman kapansın hastaneler vs. sarımsak var ya?

Kıl köklerini uyarıcı özelliği olduğu için işe yarıyormuş.

Ciddi cevap verecek birisi söyleyebilirmi traştan sonra yüzümüze nasıl sürmeliyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

ne sarımsakmış be arkadaş, a'dan z'ye her şey de kullanılıyor ve iyi geldiğide söyleniyor. e o zaman kapansın hastaneler vs. sarımsak var ya?

Ciddi cevap verecek birisi söyleyebilirmi traştan sonra yüzümüze nasıl sürmeliyiz ?

Ortadan ikiye böl iç kısmını sür işte suratına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

Ortadan ikiye böl iç kısmını sür işte suratına.

Saolasın.
  • Ufak at biraz 20 ymiş ahahaha sarımsak sürünce normalinden daha kalın ve hızlı çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni kandırmışlar yüze sürmeyeceksin arka bölgeye süreceksin ordaki kılları suratına yönlendiriyor sarımsak biraz kıvırcık oluyor ama sarımsakla bu kadar olur idare edecen
  • Benim de sadece boğaz kısmında, bıyık bölgesinde bir de faullerde çıkıyor yanaklar boş ama hiç öyle bir derdim olmadı çıkar yavaş yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

Ufak at biraz 20 ymiş ahahaha sarımsak sürünce normalinden daha kalın ve hızlı çıkıyor

20 yaşındayım kanıtlayayım istiyorsan, zoruna giden ne anlamadım ?
  • Bendede bazı bölgelerde çıkmıyor Minoxil Forte Deri Spreyi kullanıyorum daha ilk kullanışım 1,5 haftadır kullanıyorum kesinlikle yararı var olan sakallarda sertleşme ve çıkmayan yerlerde sarı,sarı tüyler gelmeye başladı.

Kullanmanı öneririm ama en az 4-5 ay kullandıktan sonra yararını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Bendede bazı bölgelerde çıkmıyor Minoxil Forte Deri Spreyi kullanıyorum daha ilk kullanışım 1,5 haftadır kullanıyorum kesinlikle yararı var olan sakallarda sertleşme ve çıkmayan yerlerde sarı,sarı tüyler gelmeye başladı.

Kullanmanı öneririm ama en az 4-5 ay kullandıktan sonra yararını görürsün.

Tavsiyen için sağol, aklımda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hany Sheqilm Yha

Öncelikle sarımsakları ez bolca sarımsak koy çünkü posasını değil suyunu süreceksin. Traş olduktan sonra suyunu bolca yedir.
    Not: Yaklaşık 1 hafta boyunca dışarı çıkmanı önermem..
     Birazdan Tıraş olucam Sarımsağı nasıl sürmeliyim ?

Benim Son Halim Bu...

Keşke hiç çıkmasaymış o bıyıklar

• Benim de sakallarım çıkmıyor ne yapmam gerek? Yaş 19 oldu 3-5 tane tüy var o kadar Buyrun bu da resim

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Benim de sakallarım çıkmıyor ne yapmam gerek? Yaş 19 oldu 3-5 tane tüy var o kadar Buyrun bu da resim

avatarındaki adamla alakan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

quote:

Benim de sakallarım çıkmıyor ne yapmam gerek? Yaş 19 oldu 3-5 tane tüy var o kadar Buyrun bu da resim

[simage]http://a1210.hizliresim.com/12/b/du2gr.jp-age]

avatarındaki adamla alakan var mı

Burda ten rengim kamera yüzünden beyaz çıkmış ben aslında avatarımdaki adamım

• quote:

Az kalmış imzandaki Robert Redford'a benzeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Az kalmış imzandaki Robert Redford'a benzeyeceksin.

O adamın yüzü görünmüyor yahu Benimki o kadar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 11 Ekim 2012; 4:53:37 >

• quote:

Lan daha ne istiyorsun hacı gibi olmuşsun Sende sakal çok sakalı makine ile kes konuyu açan elemana ver de suratına yapıştırsın sevaptır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.