Şimdi Ara

Birazdan Tıraş olucam Sarımsağı nasıl sürmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elmacık kemiğinin alt kısımları boş, oralarda sakal çıkmasını istiyorum arkadaşlar..

sarımsağı tıraş olduktan sonramı sürmeliyim , yöntemi nedir ?

• çıkar olum zamanla acelen ne ?

yaş kaç ?
  • sarımsakla falan ugrasma bıtkısel ılaclar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim bir arkadasta sürmüştü cıkanlarıda dökmüş sarımsak
  • elmacık kemiğinin altında sakalı napcan bırak çıkmasın
  • ben 2 sene önce 2 kere sürmüştüm tıraştan sonra ve 5dk içinde dolaptan soğuk su ile yıkamıştım.favorilerimden sakal çıkmıyordu şimdi çıkıyor ne kadar yararı var bilmem ama bi zararını görmedim sakal dökülmesi felan çok saçma saç dökülür sakal nie dökülsün :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

çıkar olum zamanla acelen ne ?

yaş kaç ?

Yaş 20, zamanla eksik bölgelerde çıkacağını biliyorum.. fakat hızlandırmak fena olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    17 yıl önce açıldı
    SAÇKIRAN OLDUM, NE YAPACAM?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçların dökülmez belki ama o kokuyu duyanların yanından döküleceği kesin

• Ben hiç sevmiyorum ama çıkıyor çok kaşındırıyor zaten.
  • dostum o şöyle olacak ilk başta sarımsağı havanda döveceksin iyice dövdükten sonra sarımsağı sakal çıkacak yerlere iyicene yedire yedire süreceksin sonra sarımsaklar daha oradayken traş bıçağını alıp traşını olacksın hiç su falan sürme direk sarımsaklı gıdığının oradan kesmeye başla traş bıçağıyla gör bak antonyo banderas gibi sakalların çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

dostum o şöyle olacak ilk başta sarımsağı havanda döveceksin iyice dövdükten sonra sarımsağı sakal çıkacak yerlere iyicene yedire yedire süreceksin sonra sarımsaklar daha oradayken traş bıçağını alıp traşını olacksın hiç su falan sürme direk sarımsaklı gıdığının oradan kesmeye başla traş bıçağıyla gör bak antonyo banderas gibi sakalların çıkacak

Hocam kısaca tıraş köpüğü yerine sarımsak kullan diyorsun yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

dostum o şöyle olacak ilk başta sarımsağı havanda döveceksin iyice dövdükten sonra sarımsağı sakal çıkacak yerlere iyicene yedire yedire süreceksin sonra sarımsaklar daha oradayken traş bıçağını alıp traşını olacksın hiç su falan sürme direk sarımsaklı gıdığının oradan kesmeye başla traş bıçağıyla gör bak antonyo banderas gibi sakalların çıkacak

evet böyle taze olmasın sarımsak yalnız en kokmuşlarından en eskilerinden olsun onlarla yap yedir iyicene bunu yaptıktan sorna en az 2 ay leş gibi sarımsak kokman lazım ki sakalların çıksın

• quote:

quote:

quote:

evet böyle taze olmasın sarımsak yalnız en kokmuşlarından en eskilerinden olsun onlarla yap yedir iyicene bunu yaptıktan sorna en az 2 ay leş gibi sarımsak kokman lazım ki sakalların çıksın

Ciddi olmadığını düşünüyorum, ciddi tavsiye verecek yokmu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi olmadığını düşünüyorum, ciddi tavsiye verecek yokmu ?

sarımsak sürülürmü oraya millet kokudan yanına yaklaşamaz hem bırak çıkmasın bizde çıkıyorda ne oluyor hergün traş olmaktan suratım acıyor artık jilet sivilce yapıyor makina acıtıyor 2 ucu vidanjorlu değnek bırak çıkartmaya çalışma iş hayatında askerlikte dert kesmesen yine dert kaşındırır durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 10 Ekim 2012; 11:10:53 >

• ben sarımsak yağı kullandım hic bir işe yaramadı artık kabullendim baby face yüzümü

• Öncelikle sarımsakları ez bolca sarımsak koy çünkü posasını değil suyunu süreceksin. Traş olduktan sonra suyunu bolca yedir.
    Not: Yaklaşık 1 hafta boyunca dışarı çıkmanı önermem..
     Birazdan Tıraş olucam Sarımsağı nasıl sürmeliyim ?

Benim Son Halim Bu...
  • tamam beyler anlatiyorum, yeter dalga gectiginiz.

kardesim oncelikle sarimsagi kucuk kucuk dogra. teflon tavaya yagi dok. yag kizsin. yagin ustune sarimsagi dok biraz tuz biraz kirmizi biber de ekleyebilirsin. biraz kavurduktan sonra teflonu kafandan asagi devir. bu kadar. kolay gelsin.

ters giden biseyler olursa ararsin: 112

• quote:

Orijinalden alıntı: ofeq

tamam beyler anlatiyorum, yeter dalga gectiginiz.

kardesim oncelikle sarimsagi kucuk kucuk dogra. teflon tavaya yagi dok. yag kizsin. yagin ustune sarimsagi dok biraz tuz biraz kirmizi biber de ekleyebilirsin. biraz kavurduktan sonra teflonu kafandan asagi devir. bu kadar. kolay gelsin.

ters giden biseyler olursa ararsin: 112

Teşekkürler.
  • Askerdeyken allah belasını versin bu sakalların diyeceğin için bence çok fazla kasma kendini bırak kendisi çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Askerdeyken allah belasını versin bu sakalların diyeceğin için bence çok fazla kasma kendini bırak kendisi çıksın

Biliyorum, fakat ben şimdisi için istiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.