Şimdi Ara

dsdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Ocak 2025; 21:45:9 >

• Buz Koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Buz Koy

ya gerçekten dahada ağrıtıyor..
    başka bişi sölesen
  • arkadaşım burnun büyük olasılıkla(%99.9) kırıldı... bendede küçükken trambolinde takla atarken aynısı olmuştu hemen bir doktora başvur 48 saat içinde doktora başvurmazsan kemik kendiliğinden kaynıyor ben bunu bilmiyordum ve pişman oldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdasdas123

arkadaşım burnun büyük olasılıkla(%99.9) kırıldı... bendede küçükken trambolinde takla atarken aynısı olmuştu hemen bir doktora başvur 48 saat içinde doktora başvurmazsan kemik kendiliğinden kaynıyor ben bunu bilmiyordum ve pişman oldum...

hadi yaouff korkuom:S

• Kırılmış olabilir
  • Arkadasında Dediği Gibi Kırılmış Olabilir. İlk Basta Agrır 5-6 Saat Sonra Acı Hissetmezsin. Benimde Kırılmıştı. Annenden Saklama Söyle Ve Bi An Önce Doktora Gidin İhmale Gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyseki yumruguyla öldürmemiş seni en azından burnun kırılmış
  • Kesinlikle bi doktora git,annenden babandan da saklama kavga ettiğini.Utanılacak bişey değil.Bul bi senaryo,tinerci minerci bişey uydur eğer gerçeği anlatmıyosan ama kesinlikle doktora görün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Kesinlikle bi doktora git,annenden babandan da saklama kavga ettiğini.Utanılacak bişey değil.Bul bi senaryo,tinerci minerci bişey uydur eğer gerçeği anlatmıyosan ama kesinlikle doktora görün.

utanmıyorum tepkisinden çekiniyorum...
    bu arada buz koydum dokununca daha çok ağrıo
  • ben bir doktara git arkadaşım ne olur olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdasdas123

arkadaşım burnun büyük olasılıkla(%99.9) kırıldı... bendede küçükken trambolinde takla atarken aynısı olmuştu hemen bir doktora başvur 48 saat içinde doktora başvurmazsan kemik kendiliğinden kaynıyor ben bunu bilmiyordum ve pişman oldum...

Benim de böyle bi durum gelmişti başıma burnum yamuk biraz ameliyat ocam

• la bende kafa yedikten sonra yamulmuştu.
    vay anasını ya ben diyom neden yamuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Kesinlikle bi doktora git,annenden babandan da saklama kavga ettiğini.Utanılacak bişey değil.Bul bi senaryo,tinerci minerci bişey uydur eğer gerçeği anlatmıyosan ama kesinlikle doktora görün.

utanmıyorum tepkisinden çekiniyorum...
    bu arada buz koydum dokununca daha çok ağrıo

Okul çıkışı tineciler geldi kafa attı de hastaneye git burun çok kolay kırılır dikkat et bi doktora git şekli bozuk kaynar sonra..
  • Geç kalmışsın biraz darbeden sonra 2 hafta geçmeden doktora git belki alçı koyabilir.
  • burnun yamulmasında cok kişini burnu kırdım ama benim iç kırılmadı cok kavgacıyız bi arkadaş gecenlerde yumruk yedi burnuna burnu yamuldu bu arada kavgayı birak ii bişey deil buyuk kavga yaparsın sabah kadar karakolda konaklarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtra -- 25 Eylül 2008; 21:36:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: geexer

Geç kalmışsın biraz darbeden sonra 2 hafta geçmeden doktora git belki alçı koyabilir.

daha bu sabah oldu
    @TheExtra
    o evreyi atlattım artık kavgalarımdan sonra karakol yüzü görmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.