Şimdi Ara

SİVİLCE ÇIKTI YARINA KADAR GEÇMESİ LAZIM [SİVİLCE UZMANLARI KONUYA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam burnumda çıktı kocaman birde sebamed sabunla yıkıyorum + utalk pudra sürüyorum ama bir türlü geçmedi , sıkıyorum patlıyor ama inmiyor , arkadaşlar yardım edin yarına kadar geçmesi lazım ne yapayım

burnumun içine etti ya

bu aralar bodye gittiğim için protein tozu + amino asit + kreatin alıyorum acaba bunlar karaciğeri yoruyorda ondan mı sivilce çıkıyorki son günlerde , hiç yağlı şeyler yemem çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 4 Mayıs 2014; 20:22:29 >

• sence o kadar çabuk geçer mi?
  • Mecburi öyle kalıcaksın 2-3 gün.Aksini düşünüyorsan her 2 taraftan tırnaklarınla bastır ve korkuyu hisset

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burun ve çevresindeki sivilceler tehlikeli elleme bırak kendiliğinden geçer ama tabi 1 günde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Mecburi öyle kalıcaksın 2-3 gün.Aksini düşünüyorsan her 2 taraftan tırnaklarınla bastır ve korkuyu hisset

bastırdım hocam , epey birşeyler aktı ama inmiyor hiç şişkinliği

@FeRMaNNN21844 ya ne bileyim sıktım , patlattım epey sıvı aktı ama şişkinliği bir türlü inmiyor 2-3 gündür duruyordu zaten gittikçe büyüdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 4 Mayıs 2014; 20:15:03 >

• Dostum içinde irin varsa sık çıkar . Daha sonra kolonya ilr mikrop kapmasını önle en son buz koy 5–10 dakka bekle . Buz kıyma işini 2 saatte bir yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

tam burnumda çıktı kocaman birde sebamed sabunla yıkıyorum + utalk pudra sürüyorum ama bir türlü geçmedi , sıkıyorum patlıyor ama inmiyor , arkadaşlar yardım edin yarına kadar geçmesi lazım ne yapayım

burnumun içine etti ya

Fazla asılmayacaktın panpaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Dostum içinde irin varsa sık çıkar . Daha sonra kolonya ilr mikrop kapmasını önle en son buz koy 5–10 dakka bekle . Buz kıyma işini 2 saatte bir yap

sıktım zaten epey birşey çıktı ama hala inmedi normalde diğer sivilcelerde sıkınca iniyordu ama bu inmedi , tamam sağol hocam buzu bir deneyeyim

@Suprémacy panpa onla alakası yok bu sivilcenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 4 Mayıs 2014; 20:17:14 >
  • Uzgunum ama gecmez, sikarsan kabuk baglayacak imex diye bi sivilce kremi var, ancak onunla fondoten gibi kapatirsin biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam keşke patlatmasaydın iz bırakabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

Uzgunum ama gecmez, sikarsan kabuk baglayacak imex diye bi sivilce kremi var, ancak onunla fondoten gibi kapatirsin biraz

bu saatte eczanede kapalıdır zaten , nöbetçiye kadar gidememde

@gpu71 ne biliyim ya önceden patlatırdım sonra kendiliğinden inerdi , zamanlada geçerdi izi ama bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 4 Mayıs 2014; 20:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

Uzgunum ama gecmez, sikarsan kabuk baglayacak imex diye bi sivilce kremi var, ancak onunla fondoten gibi kapatirsin biraz

bu saatte eczanede kapalıdır zaten , nöbetçiye kadar gidememde

@gpu71 ne biliyim ya önceden patlatırdım sonra kendiliğinden inerdi , zamanlada geçerdi izi ama bu sefer

ben kendimden biliyorum iz kaldı burun üstünde

• buluşmaya gitmeden önce çıkan sivilce kadar kötü şey yok ya
  • Usturayla kes

Yada

Profesyonel Fondatenle kapat.

• o sivilce yarına kadar geçmez.onu kapatmak için üstüne yara bandı yapıştır
  • Olum ben de zamanında çok çektim bu sivilcelerden eğer sıktıysan içindeki aktıysa temizle bi güzel başka yapcak bisey yok fazla uğraşma. Yarına şişliği iner muhtemelen biraz kızarıklık kalabilir onu da halledersin bi şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Olum ben de zamanında çok çektim bu sivilcelerden eğer sıktıysan içindeki aktıysa temizle bi güzel başka yapcak bisey yok fazla uğraşma. Yarına şişliği iner muhtemelen biraz kızarıklık kalabilir onu da halledersin bi şekilde

içindeki aktı ama sürekli akıyor yani durmuyor , inşallah iner yarına şişliği , la olum bu sivilceler ne berbat birşey la

@üff sanane be slk .s çok sağol hocam ya hiç aklıma gelmemişti , yarın yara bandı alayım şu yuvarlak küçük olanlardan onlar işimi görür herhalde

@KaptaNn10 sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 4 Mayıs 2014; 20:29:39 >

• lisedeyken tam burnumda çıkmıstı benımde 1 ay ev sahibligi yapmıstım 1 ay sonra pılını pırtını topladı gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.