Şimdi Ara

Büyük Sivilce Rehberi (Sivilceriniz İçin Çözümleri Yazıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
15.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazıma başlamadan önce yazdıklarımı iyi okumanızı 5-10 dakika üşengeçliğinizden kurtulmanızı istiyorum.

Evet arkadaşlar şimdi size sivilceler için kullanılar ürünleri değerlendiricem. 6 seneden beri hayatımın içine eden pek çok kişininde aynı sorundan yakındığı bir HASTALIĞA değinmek istiyorum.

5 kere cildiyeciye gidip çok kısa vadede çözüm alabildiğim ve her türlü krem hap kullandığımı belirterek kendisine doktor diyip iki üç ilaç yazıp çözüm arayan doktorlardan pratikte çok daha iyi olduğumu düşünüyorum. Evet başlayalım.

-Arkadaşlar bir yanılgı vardır. Sivilce yağlı pis suratlarda olur. Yanlış çünkü çevrenizde çok kişi vardır suratını sıksan patates kızartabilecek kadar yağ çıkar ama sivilcesi yoktur. Yılda ayda bir kere yüzünü yıkar tek bir nokta bulamazsınız. Sorun karaciğerdedir. Karaciğeri iyi çalıştırmak önemli terleme ile atamadığı pislikleri yağa dönüştürüp belirli noktalarda (yüz,sırt,omuz) kistler oluşturur. İLK KURAL: Karaciğeri çalıştırmak için BOL SU tüketilecek.

-Çekirdek vs. gıdalar sivilce oluşturur etkisi büyüktür lakin şeker kadar değildir. Şeker sivilcede en çok etkeni olan şeydir. Bir dilim pasta yersiniz 1-2 gün sivilce çıkmaz ama max 1 hafta sonra o pasta suratınızda sivilce halini alır. İKİNCİ KURAL: ŞEKERİ minimum seviyeye çekiceksiniz.

-SIKILACAK SİVİLCE VAR SIKILMAYACAK SİVİLCE VAR. Eğer sivilcenizin içinde o iğrenç sıvı yoksa sakın dokunmayın. Varsa elinizi güzelce sadece SU ile yıkayın ve peçete ile sivilcenin zirvesinden tutun ve aşağı doğru itin. Sakın sıkıştırmayın !

-YÜZÜNÜZÜ HERYERE SÜRMEYİN ! Okulda hepimiz sıranın üstünde uyuruz ama sakın yüzünüzü sıra vs. yerlere sürmeyin kolunuza yatın.

-YASTIK KILIFINI yüzünüzün yağlanma derecesine göre değiştirin. Çok yağlı bir suratınız varsa günde bir değiştirin.

-HAVLUNUZU kuru tutun yada 2 günde bir değiştirin. Islak yerde nem olur nemli yerde mikrop oluşur.

-Otu toku suratınıza sürmeyin. Yüzünüzün nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz.

-Sabah kalkınca-Günün ortasında-Yatmadan 5-10 dakika önce suratınızı yıkayın. (Neler ile yıkayacağınızı yazının devamında yazacağım.

EN ÖNEMLİ NOKTA !

TERLEMENİZE KARŞI KOYMAYIN ! Arkadaşlar sivilce problemi yaşayanlarda genellikle terleme problemide yaşıyor ben dahil. Terlememek için uğraşmayın hele sakın sakın roll-on kulanmayın !
    Bu karaciğerinizde biriken pisliklerin koltuk altı değilde yüzünüzden püskürmesine neden olur ve yüzünüz mayın olur.

Şimdi ürünleri değerlendirip yorumlayayım.

1-Clindoxyl (Orta Derecede sivilcesi olanlar için)

Bu meret uzun vadede etkilidir. Ama ne kadar uzun ? 1.5-2 haftada etki gösterir ama 3.ayda tekrar başladığınızda yüzünüz yavaş yavaş tekrar sivilcelenmeye başlar.Ayrıca suratınızda küçük yağ bezeleri çıkartır. Bu kullanıma zamanına göre ilerler. Güneşe bunun ile çıkan zenciler şimdi beyaz.

2-Nadixa (Orta Derecede sivilcesi olanlar için)

Bu krem Clindoxyl ile kullanılırsa etkili olabilir. Ama 2-3 ay sonra bununda etkisinin bittiğini görebilirsiniz.

3.Aknilox (Az Sivilcesi Olanlar İçin)

Bu kısaca uhu 404 tür. Hem sivilceleri yok edici hemde yapıştırıcı olarak kullanılabilir. Çok sivilcesi olanlar asla kullanmamalıdır. Etkilidir ama surattaki iki sivilceye.Arkadaşımın suratı sivilce ile kaplıydı o yüzden bütün suratına sürdü ve ambulans ile hastaneye gitti çünkü suratını yapıştırmış ve ağzını açmak isteyince yüzü yırtılmış. CSB değildir.

4.Bepanthol

Arkadaşlar hiç bir işe yaramıyor. İnternette işe yarıyor diye çok yorum görürsünüz. Çok merak ediyorsanız sürün ne zararı olur ne yararı.

5.Acnecinamide

Bu meretide 13 yaşımda ilk sivilcelerimde kullanmıştım. İşe yarıyordu ama çok pahallı be abi 40 TL falandı o zamanlar

6.La Roche Posay Effaclar

Bu krem değil yüz temizleme ürünü. Deneme amaçlı tanıtım tüplerinden aldım. 60 TL gibi bir fiyatı var. Temizliyor ama fiyatını hiiiiç haketmiyor.

7.Garnier ve Bioderman Ürünleri

Arkadaşlar bu ürünler kızların yüzdeki kırışıklıkları vs. gidermek için üretilmiş. Ne kadar üstünde sivilce falan yazsada hiç bir işe yaramaz.

8.İmex Krem- Sabun

Geldik zurnanın zırt dediği yere. Arkadaşlar bunlar anti-sivilcedir. Reçeteli kremi ne kadar ucuzsa sabunu o kadar pahalıdır. Sabun 60 tl normal hacı şakir sabunu gibi 1 ay dayanmıyor. Krem 4 TL oda 2 ay dayanıyor. Sivilce kapatıcı fondotendir. Bu sizin için iyi mi olur kötümü bilemem. Ben bundan kullanıyorum dalga geçen oluyor ''ZAAA FONDOTEN SÜRMÜŞ xD'' diye. Ama sivilceler için müthiştir. Sabuna para verebiliyorsanız ikisini kullanın beraber.

9.Killi Sabun

Migrosta satılıyordu berbat birşey sürdüm leş yaptı suratımı kokusu zaten leş kendiside leş. Açık net kullanmayın.

10. Kükürtlü Sabun

Bunu imex krem ile kullanıyorum. Çok iyi bir kombinasyon oluyor. Suratınızı çok iyi temizliyor hele siyah nokta bırakmıyor ama gözünüze kaçarsa kabir azabı çekersiniz. Hastaneye falan gitmeyin 2-3 dakika sonra geçiyor acısı ama ciddi bir kan oturuyor gözünüze. Sivilceler için süper bir üründür.

11. Traş kolonyaları

Asla kullanılmamalı. Neden bilmiyorum ama sivilceler için bire bir. Kist halinde sivilce çıkartıyor. Sakın !

12. Traş Köpüğü

Arkadaşlar traş köpüğü nedense çok iyi bir ürün.(ARKO MENTOLLÜ) Yüzünüzü pamuk gibi yapıyor. Nefes aldırıyor. Kullanmanızı öneririm.Hele birde traş olursanız (tek bıçaklı jilet ile) Mis !

13.AntiBiyotik

Arkadaşlar bunlar karaciğeri zorlamak için verilen haplardır. Gerçekten tehlikesi vardır. Kullanmanızı önermem. Sivilce için dalak böbrekten olmayın.

Arkadaşlar bunları deneyin. Herkesin yüzü aynı değildir. Sizde işe yarayan başkasında işe yarayabilir. Benim suratım 2-3 sene önce dokununca bir sivilce patlıyordu. Kendi çözümümü kendim ürettim.

Traş Köpüğü (bütün surata)+ Traş olmak+Kükürtlü sabun+İmex Krem

Bu bende çok işe yaradı. Umarım sizdede yarar.Ayrıca lütfen kimse 20-22 yaşına kadar roccounte midir nedir o tür ilaçlar kullanmayın. Her ne kadar doktorlar bu ilaçları övsede işin ucunda ciddi miktarda pay alıyorlar. Bu tür ilaçlar zaten sivilceden beter sorunlara yol açıyor.

Okuduğunuz için teşekkürler....
     Büyük Sivilce Rehberi (Sivilceriniz İçin Çözümleri Yazıyorum) Büyük Sivilce Rehberi (Sivilceriniz İçin Çözümleri Yazıyorum)

• Ben şu an acnetrend kullanıyom ne var ne yok temizledi de dudaklar iptal
  • bende birden çıkmaya başladı çok Fast-Food tüketiyorum
    Buz sürüyorum 1 haftadır.Garnier yaramıyor cidden,
    Süt içiyorum çok, Su biraz daha tüketeyim
    İyi yazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Ben şu an acnetrend kullanıyom ne var ne yok temizledi de dudaklar iptal

Hocam yaşınız kaç ? Örnek veriyorum 18 ise 1-2 sene sonra bitecek bir olay için kendinize ne kadar zarar verdiğinizin farkında mısınız ? Dudaklar dışa vurulan bir sorun peki içinde neler bitiyor farkında mısınız ? +20 iseniz geçme ihtimali yok kullanın ama dediğim gibi yaşınız küçük ise kötü bir karar bence.
  • Hocam iyi güzelde 1-2 maddeni çok rahat çürütebilirim. Günde en az 6 lt'ye yakın su içiyorum(zorlama felan yok susadığım için) ve asla fast food ürünlerini tüketmem buna ek olarak çerezleri de çok az tüketirim fakat genede bu sivilce problemi yüz bölgemde vardı . Doktorun verdiği hapları kullandım daha iyi olmaya başladı.
  • İmex kullandım gerçekten 1 ay gibi bi kullanımda çok iyi geliyor ama 1ayda geçirdği sivilceler 15gün içinde tekrar çıkıyor.
    Kalıcı çözüm roaccutane, zoretanin, aknetrend.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

bende birden çıkmaya başladı çok Fast-Food tüketiyorum
    Buz sürüyorum 1 haftadır.Garnier yaramıyor cidden,
    Süt içiyorum çok, Su biraz daha tüketeyim
    İyi yazı

Arkadaşım sakın süt tüketme ! Sivilceyi en çok tetikleyenlerden bir tanesidir süt ! Hemen bırak onu elinden ve teslim ol Bu arada teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İyinin Kötüsü

quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Ben şu an acnetrend kullanıyom ne var ne yok temizledi de dudaklar iptal

Hocam yaşınız kaç ? Örnek veriyorum 18 ise 1-2 sene sonra bitecek bir olay için kendinize ne kadar zarar verdiğinizin farkında mısınız ? Dudaklar dışa vurulan bir sorun peki içinde neler bitiyor farkında mısınız ? +20 iseniz geçme ihtimali yok kullanın ama dediğim gibi yaşınız küçük ise kötü bir karar bence.

yaş 23 hocam lise 2 de başladılar çıkmaya üniversite son sınıf oldum halen sırtım mayın tarlası gibiydi en aşağı 40 tane vardı.2 haftada bir burnumda devasa büyüklükte çıkardı ve kafam sivilce doluydu.Son çare başladık işte kullanmaya.Nisanda başladım kısmetse kasımda bitecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Hocam iyi güzelde 1-2 maddeni çok rahat çürütebilirim. Günde en az 6 lt'ye yakın su içiyorum(zorlama felan yok susadığım için) ve asla fast food ürünlerini tüketmem buna ek olarak çerezleri de çok az tüketirim fakat genede bu sivilce problemi yüz bölgemde vardı . Doktorun verdiği hapları kullandım daha iyi olmaya başladı.

Hocam ben orada etkenleri yazdım şunu yaparsanız kesin biter demedim. Çoğu sivilce problemi yaşayan kişi yeteri miktarda su tüketmiyor. Ama sende durumlar değişmiş olabilir. Doktorun verdiği haplar ise yararlı olur ama başka problemler çıkartır. Bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok. Uzun vadeli vitamin kullandıktan ve hemen bıraktığın zaman vücutta ciddi değişikler olabilir. Sonuçta metobolizmanın değişikliği söz konusu.

• Sivilcenin hic bir şekilde cips çikolata vs ile alakası yoktur bu sorunları yaşayıp atlatan ve kesin sonuç alan birisi olarak size kesin çözümü soyliyim ,ZORETANİN

Üstteki ilgisi yokturlu cümle bana doktorumun hep dediği laflardan birisiydi su evet iyidir hoştur ama çok içerseniz zehirlenme tehlikesi var güzellik sabunları gözenekleri tıkar havasız kalan deri yağ üretir bunları göz önünde bulundurun 7 8 ay yan etkili ama kesin sonuç için üstte ki ilaca bakin tahlil gibi işlemler gerekiyor tehlikeli ilaçtır bu arada ama sonuç harika

• ben iki kolum ergenlikten beri sivilce izleri ile kaynıyor ve halen 3'u devirdik halen deli gibi iri iri sivilce çıkıyor yazın t-sirt bile giyemiyorum sırf gömlek bu yüzden hayatım felç doktora gidicez karaciğerde sorun var al sana hap diyecekte o akraciğer bize lazım değilmi o haplarlan telef etmiyelim ?
  • 6-7 senelık sivilce hikayem var 2. kez roaccutane kullanıyorum hertürlü sorunuzu pmden alabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ben iki kolum ergenlikten beri sivilce izleri ile kaynıyor ve halen 3'u devirdik halen deli gibi iri iri sivilce çıkıyor yazın t-sirt bile giyemiyorum sırf gömlek bu yüzden hayatım felç doktora gidicez karaciğerde sorun var al sana hap diyecekte o akraciğer bize lazım değilmi o haplarlan telef etmiyelim ?

Hocam kullanmayın şu hapları gerçekten normal ilaçlar değil. Yurt dışında intihar eden mi dersin ölen mi dersin çok olmuş. Ama medya bunu gözardı ediyor çünkü çok kullanılan ve ciddi kar edilen haplardan. İzler için papatya sabunu duymuştum. Bir dene zararı olmaz. Bir sürü yöntemi vardır bunun. Ama o ilaç bir yöntem değildir.
  • Yaz lazım olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben katılıyorum yazına tebrikler,su içmek çok önemli,çekirdek bende 1 gün sonra etkisini gösterir mesela anlatım çıkacağı zaman :D
    Bende şuan maşallah azaldı baya yaş ilerlemesinin de etkisi var diye düşünüyorum,arkadaşlar varsa bundan muzdarip,allah YARDIMCINIZ olsun aklıma geldikçe duvar ederim bu problemi yaşayanlara...maalesef lise döneminde onur kırıcı olabiliyor

• quote:

quote:

ben iki kolum ergenlikten beri sivilce izleri ile kaynıyor ve halen 3'u devirdik halen deli gibi iri iri sivilce çıkıyor yazın t-sirt bile giyemiyorum sırf gömlek bu yüzden hayatım felç doktora gidicez karaciğerde sorun var al sana hap diyecekte o akraciğer bize lazım değilmi o haplarlan telef etmiyelim ?

Hocam kullanmayın şu hapları gerçekten normal ilaçlar değil. Yurt dışında intihar eden mi dersin ölen mi dersin çok olmuş. Ama medya bunu gözardı ediyor çünkü çok kullanılan ve ciddi kar edilen haplardan. İzler için papatya sabunu duymuştum. Bir dene zararı olmaz. Bir sürü yöntemi vardır bunun. Ama o ilaç bir yöntem değildir.

Allah razı olsun kardeşim o yüzden kullanmıyorum ..bende panik atak varki bizde ırsi ailede her iki taraftada var ,bedenen çok sağlıklıyım ve sağlıklıyız çok şükür ama bu panik atak tamamiyle piskolojik birşey olduğu için atlatması uzun sürüyor her 2 yılda bir süre olur bu bana, bilirsin panik atağı, bir anda elin ayağın buz keser ani ölüm korkusu heyecan,baş dönmesi, bayılacağını düşünme, çevrenin gerçek olmadığını düşünme (derealizasyon) kendini hissedememe,kendine yabancılaşma, algılama güçlüğü (depersonalizasyon) bir anda geliyor zıkkım, birde o hapları kullandımmı bittim ben doktora gidiyorsun kontrolden geçiyorsun doktor diyo çok sağlıklısın hiç brşeyin yok piskolojik bu hemen hemen herkeste var ,ama işte içinde fırtınalar kopuyor allah düşman başına vermesin piskolojik rahatsızlık, hap felan asla almam varsın leke olsun yüzümde sivilcenin (S)'si yok ama kollar kötü abi ,gören sivilce lekeleri kollarına ne oldu diyor anasını satayım t-sirt giyemiyorum ,12 yıldır bendeler gitmiyor bugünümüzede şükür napalım ,bende kapatıcı kullanıyorum ne yapayım yok erkek adam kullanırmı felan külliyen yalan, papatya sabunu dimi varmı böyle kollarımın postunu derisini soyma kremleri felan vallaha yani çok ihtiyacım var iresim çekerim bir ara inan dışarda millete bakıyorum kollar pürüzsüz ben niye böyleyim diyorum çok kafaya takıyorumi hele yazın hiç bilmem istiyerek t-sirt giydiğimi üzülüyorum çok

• quote:

quote:

Kusura bakma ama insanlara yalan bilgi veriyorsun. Lisede bu ilaçlardan korktuğum için antibiyotik ve kremler kullanmıştım, suratımın kenarlarında delik delik izler kaldı. Yıllar sonra yeniden kistik sivilceler çıkınca ve bu sefer bıyığımın solunda iz kalınca roaccutane a başladım. Bir sürü arkadaşım kullandı, hem de benim gibi tek tük sivilcesi olanlar değil, yüzü sırf sivilceden oluşan arkadaşlar, yüzleri pürüzsüz oldu resmen. Resmi bilgiler var ve o intihar vesaire oranı 1000 de 1 in altında. İlacın beyne bir etkisi yok, olay aşırı sivilceli insanların aynı zamanda psikolojilerinin de bozuk olabilmesiyle etkili. Aynı zamanda belirtmek isterim ki roaccutane bir antibiyotik olmadığı için dikkatli kullanılırsa bahsettiğin ilaçlardan daha güvenlidir. Kalıcı yan etki bırakmaz çünkü doktor her reçete yazımı öncesi yeni kan testi isteyip değerlere göre veriyor zaten. Ayrıca bu ilaç diğerlerinin aksine hiç varlığından bile haberdar olmadığınız, deri altında bile hissedilmeyen sivilceleri, siyah noktaları yüzeye çıkartıp yok ediyor. Yıllarca farklı farklı yöntemler denemeye, kendinize işkence etmeye devam edebilirsiniz ama en kesin yöntem bu. Özellikle erkekler için son derece güvenli bir ilaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 20 Eylül 2015; 2:12:56 >

• quote:

quote:

quote:

Allah razı olsun kardeşim o yüzden kullanmıyorum ..bende panik atak varki bizde ırsi ailede her iki taraftada var ,bedenen çok sağlıklıyım ve sağlıklıyız çok şükür ama bu panik atak tamamiyle piskolojik birşey olduğu için atlatması uzun sürüyor her 2 yılda bir süre olur bu bana, bilirsin panik atağı, bir anda elin ayağın buz keser ani ölüm korkusu heyecan,baş dönmesi, bayılacağını düşünme, çevrenin gerçek olmadığını düşünme (derealizasyon) kendini hissedememe,kendine yabancılaşma, algılama güçlüğü (depersonalizasyon) bir anda geliyor zıkkım, birde o hapları kullandımmı bittim ben doktora gidiyorsun kontrolden geçiyorsun doktor diyo çok sağlıklısın hiç brşeyin yok piskolojik bu hemen hemen herkeste var ,ama işte içinde fırtınalar kopuyor allah düşman başına vermesin piskolojik rahatsızlık, hap felan asla almam varsın leke olsun yüzümde sivilcenin (S)'si yok ama kollar kötü abi ,gören sivilce lekeleri kollarına ne oldu diyor anasını satayım t-sirt giyemiyorum ,12 yıldır bendeler gitmiyor bugünümüzede şükür napalım ,bende kapatıcı kullanıyorum ne yapayım yok erkek adam kullanırmı felan külliyen yalan, papatya sabunu dimi varmı böyle kollarımın postunu derisini soyma kremleri felan vallaha yani çok ihtiyacım var iresim çekerim bir ara inan dışarda millete bakıyorum kollar pürüzsüz ben niye böyleyim diyorum çok kafaya takıyorumi hele yazın hiç bilmem istiyerek t-sirt giydiğimi üzülüyorum çok

Hocam suratta olsa o lekeler hadi neyse diyecektim ama birde panik atak varsa sakın sakın yanından geçmeyin. Evet ben papatya sabunu olarak görmüştüm bu lekelere karlı iyi gelen deneyin hocam bir kere. Bu sabun yararı olur zararı olmaz içinde kimyasal hiç birşey yok. Denemekten zarar gelmez. Bu kocakarı ilaçları olarak tabir ettiğimiz doğal kaynakları şeyleri denebilirsiniz. Püreler falan. Yüz olmadığı için kolay kolay etkilemez zararı olmaz. İLERİDE hiç bir çözüm bulamadınız estetik cerrahlar var lekeleri 1 seansta yok ediyorlar. Eğer bunu da istemezseniz en son çare leke bulunan bölgeye makul bir dövme yaptırabilirsiniz. Leke izi yok olmakla kalmaz fiziksel bir estetik katar. Dediğim gibi sizin durumunuzda birisi o ilaçları aklından geçirmemeli. Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana.

• Fucidin çok etkili bir kremdir. Sivilceler çıkmadan önce o bölgede genellikle bir acı olur,o acıyı hissettiğiniz anda Fucidin'i sürün,çıkmasını engeller veya çıktığında beyaz uç verip patlatmanızı sağlar.Ayrıca hali hazırda çıkmış olan sivilcelere de sürebilirsiniz,onlarında küçülmesini ve patlamasını sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 20 Eylül 2015; 2:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

quote:

Kusura bakma ama insanlara yalan bilgi veriyorsun. Lisede bu ilaçlardan korktuğum için antibiyotik ve kremler kullanmıştım, suratımın kenarlarında delik delik izler kaldı. Yıllar sonra yeniden kistik sivilceler çıkınca ve bu sefer bıyığımın solunda iz kalınca roaccutane a başladım. Bir sürü arkadaşım kullandı, hem de benim gibi tek tük sivilcesi olanlar değil, yüzü sırf sivilceden oluşan arkadaşlar, yüzleri pürüzsüz oldu resmen. Resmi bilgiler var ve o intihar vesaire oranı 1000 de 1 in altında. İlacın beyne bir etkisi yok, olay aşırı sivilceli insanların aynı zamanda psikolojilerinin de bozuk olabilmesiyle etkili. Aynı zamanda belirtmek isterim ki roaccutane bir antibiyotik olmadığı için dikkatli kullanılırsa bahsettiğin ilaçlardan daha güvenlidir. Kalıcı yan etki bırakmaz çünkü doktor her reçete yazımı öncesi yeni kan testi isteyip değerlere göre veriyor zaten. Ayrıca bu ilaç diğerlerinin aksine hiç varlığından bile haberdar olmadığınız, deri altında bile hissedilmeyen sivilceleri, siyah noktaları yüzeye çıkartıp yok ediyor. Yıllarca farklı farklı yöntemler denemeye, kendinize işkence etmeye devam edebilirsiniz ama en kesin yöntem bu. Özellikle erkekler için son derece güvenli bir ilaç.

Hocam burada siz bana yüzün pürüzsüzlüğünden bahsediyorsunuz sivilceleri geçirdiğinden bahsediyorsunuz ama o sivilceleri nasıl geçirdiğinden bahsetmiyorsunuz. Organlarda ne gibi etkileri olduğundan bahsetmiyorsunuz. Yüzünüzde işe yaramıyor demiyorum yarıyor ama nasıl yarıyor. Hangi organın görevini aksatıp yarıyor ? Yüzün pürüzsüzlük kazanması bir hap kadar kolay mı ? Hele erkek yüzünden bahsediyoruz. Ayrıca bana bu ilacın uzun vadede bir problem çıkarmayacağını garantisini veriyorlar mı ? 10 dakikada alınan alkol bile 1 hafta tam olarak kandan atılamazken bu kadar ağır bir ilaç nasıl oluyor da kullanıp hayatın boyunca pürüzsüz bir cildi bana vadediyor ? Ayrıca tomografi ve röntgen cihazına girerkende kan vs örnekleri alınıyor. Ama bunların ileri zamanlarda kistleri tetiklediğini biliyoruz. Bu arada işkence çeken sence ben miyim sen misin ? Ben kremleri kullanırken psikolojik rahatsızlıklar yaşamıyorum,dudaklarım kurumuyor,o ilacın prosbektisünde yazan yan etkilerinin %10'nu yaşamıyorum. Sivilcelerim yine çıkıyor ama büyük oranda azaltabiliyorum. Bu durumda eziyet çeken kullananlar gibime geliyor benim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.