Şimdi Ara

Eski sevgilim beni rehberinden silmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan kızla sevgili öncesinde 2 yıl arkadaşlığımız vardı.
    İlişki isteyen kendisiydi çok saçma sebeblerle ayrılmak istedi ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım dedi olur dedim ama 2-3 hafta sabredebildim.
    En son tekmeyi koydum rehberden falan sildim ara ara bakıyorum hala silmemiş rehberinden , profil fotosu başka telefonda görünmüyor benimkinde görünüyor.

Bugün profilini değiştirmiş resmi gördüm ama kızın yüzü gülmüyor ciddin üzülüyorum herşeye yeniden başlayalım isterdim ama beni çok üzdü beyler sizce ne yapmalıyım?

Edit.
    Sevgilisi olmayanlara tavsiyeler
    Beyler bakın altta gördüğünüz plep yorumları iyi analiz edin bunlar ne kadar alfa rol model olmaya çalışsada forumda hiç kız eli tutamadım diye konu açmaya devam edecekler.

Çok umursamak ne kadar kötüyse yıkıklıksa hiç umursamamak da okadar kötüdür beyler olur da bir gün sizi seven bir kız denk gelir onu kaybetmemek için alfa olayım beni çok sevsin diye yaptığınız hareketler kızı sizden uzaklaştırır kaybedersiniz.

Bazen duygularınızı ön plana koymayı bilin sevgilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenyapamayansayısal -- 6 Haziran 2019; 14:3:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgilinin Rehberden Numara Silmemesinin Sebepleri

Ayrılıktan sonra eski sevgilin rehberinden numaranı silmiyorsa, bunun altında yatan birkaç olası neden olabilir:

• Gelecekteki İletişim İçin: Eski sevgilin, bir gün tekrar konuşma ihtimaline karşı numaranı rehberinde tutuyor olabilir.
    • Alışkanlık: Uzun süreli bir ilişkide, rehberde numaranın bulunması bir alışkanlık haline gelmiş olabilir. Eski sevgilin bu alışkanlığı değiştirme zahmetine girmemiş olabilir.
    • Hatıralar: Numaranı saklamak, eski sevgilin için geçmişi ve geçirdiğiniz zamanları hatırlatan bir yol olabilir.
    • Kıskançlık veya Kontrol: Eski sevgilin numaranı silmeyerek belirli bir kontrolü sürdürmeye çalışıyor veya seninle ilgilenen diğer kişileri kıskanıyor olabilir.
    • Nedensiz: Bazı durumlarda, eski sevgilin numaranı silmeme nedeni belirsiz olabilir. Bu, unutkanlık veya ilgisizlikten kaynaklanabilir.

Sonuç:

Eski sevgilinin numaranı rehberinden silmemesinin çeşitli nedenleri olabilir. Sebebini tam olarak bilmek zordur ve kişinin özel durumuna göre değişebilir. Ancak, yukarıda belirtilen olasılıkları göz önünde bulundurarak nedenleri anlamaya çalışabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ulan kız bile seni bu kadar düşünüp takip etmemiştir.

Yok tekmeyi koymuşmuş. "Başka telefonda profil fotosu gözükmüyor bende gözüküyor. Beni silmemiş."

"Yok fotosu çoookkk hüzünlü" ama "TEKMEYİ BEN KOYDUM."

Konu başında hakkımda yapılan yoruma ithafen ekleme:
    Konu sahibi bir ilişkimin olmadığını öne sürerek beni kendisiyle özdeştirmiş. Ne diyeyim ya.
    Hayat kimseyi sildiğin kimseyi başkasının telefonundan profil resmi acaba herkese açık mı diye kontrol ettirecek kadar düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 6 Haziran 2019; 14:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E

Ulan kız bile seni bu kadar düşünüp takip etmemiştir.

Yok tekmeyi koymuşmuş. "Başka telefonda profil fotosu gözükmüyor bende gözüküyor. Beni silmemiş."

"Yok fotosu çoookkk hüzünlü" ama "TEKMEYİ BEN KOYDUM."

Konu başında hakkımda yapılan yoruma ithafen ekleme:
    Konu sahibi bir ilişkimin olmadığını öne sürerek beni kendisiyle özdeştirmiş. Ne diyeyim ya.
    Hayat kimseyi sildiğin kimseyi başkasının telefonundan profil resmi acaba herkese açık mı diye kontrol ettirecek kadar düşürmesin.
    Kanka kız bana tekmeyi koydu bunu saklayacak değilim hala içimde kuyruk acısı var fakat olay bu değil o bizim 2 aylık ilişkimizi sonlandırdı ben 3 yıllık dostlugumuzu

Şimdi tekrar düşün kimin umrundaki dediğim gibi kız çok üzdü beni bende o üzülsün diye dostluğumuzu sildim ve görüyorum ki başarılıyım çünkü hala silmiyor

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Sen devam et. Rakamlarla kendini kandırmaya. Onun rehberindeki bilmem kaç kişiden biri olduğun için ÇOK BAŞARILISIN.

Bu arada acı gerçeği kabullen kız seni iptir etmiş.
    Takıldığı şeye bak ya.
    Böyle salak salak hayal ve düşüncelere dalacağına sor kıza mesaj atıp niye silmiyorsun numaramı die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 6 Haziran 2019; 13:53:5 >
  • Tebrikler kardes tekmeyi senin koydugun hic takmadigin cok belli. Keske sen olsak tum forum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E

Sen devam et. Rakamlarla kendini kandırmaya. Onun rehberindeki bilmem kaç kişiden biri olduğun için ÇOK BAŞARILISIN.

Bu arada acı gerçeği kabullen kız seni iptir etmiş.
    Takıldığı şeye bak ya.
    Böyle salak salak hayal ve düşüncelere dalacağına sor kıza mesaj atıp niye silmiyorsun numaramı die
    Tamam abi özür senin bir milyon milyar tane garı hüplettiğini unutmuşum abe özür abe
    Shshshsj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi ifşa edeyim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim sana söyleyeceğim ilişki iki taraflı olur. önce kızı falan salla kendine bak.

onunla tekrar arkadaş olmak istiyor musun? bunu düşün önce. Eğer olmak istemiyorsan salla gitsin eğer olmak istiyorsan tekrar arkadaş olmak istiyorum de eğer o da istiyorsa tekrar arkadaş olun bu kadar basit bitti gitti hadi eyvallah
  • fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Çok değil 3 - 5 ay sonra bu yazdıklarını okuduğun vakit kendinden utanacaksın

• Bıraksana kızın peşini hocam. Belki de başka erkeklere kur yapıyordur. Ajitasyonla tavlamak istiyordur belki falancasını.

Kızı başka telefonlardan bile takip ediyorsun. Yapma, rahat bırak kızı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.