Şimdi Ara

Eski sevgilimi ifşa edeyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene takıldığım bir kız vardı. Bu hem beni hemde başkasını aynı anda idare ediyormuş sonradan öğrendim. Aramız çok iyiyken bir gün çekip gitti. O çekip gittiği tarihte başkasıyla nişanlanmış. Yani benimle konuşurken gidiyor başkasıyla nişanlanıyor Şimdi o çocuğun profilini buldum. Whatsapp konuşmalarımız hala duruyor. Sizce intikam almak için bütün konuşmaları ifşa edeyim mi ? Yoksa allahından mı bulsun demek lazım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgiliyi İfşa Etmenin Yasal Yönleri ve Sonuçları

Eski sevgili ifşa, kişinin eski romantik partneriyle ilgili özel veya hassas bilgileri başkalarıyla paylaşmaktır. Bu bilgiler cinsel içerikli fotoğrafları veya videoları, mesajları veya kişisel anekdotları içerebilir.

Eski sevgili ifşa, ciddi yasal sonuçlar doğurabilecek bir suçtur. Yasa dışı eski sevgili ifşa, aşağıdakiler dahil olmak üzere bir dizi cezaya yol açabilir:

• Para cezaları
    • Hapis cezaları
    • Sivil davalar

Eski sevgili ifşa etmeyi düşünüyorsanız, potansiyel sonuçları dikkatlice değerlendirmek önemlidir. Eski sevgili ifşa, şunlara neden olabilir:

• Eski sevgilinizin itibarının ve mahremiyetinin ihlali
    • İlişkiniz hakkında yanlış bilgilere dayalı söylentilerin yayılması
    • Sizin için duygusal sıkıntı ve pişmanlık

Eski sevgili ifşa etmenin yasal olup olmadığını belirlemek için şu faktörler dikkate alınmalıdır:

• Bilgilerin doğruluğu
    • Bilgilerin kamu yararına olma derecesi
    • Bilgilerin ifşa edildiği bağlam

Genel olarak, eski sevgiliyle ilgili özel veya hassas bilgileri izinleri olmadan paylaşmak yasa dışıdır. Eski sevgili ifşa etmeyi düşünüyorsanız, bir avukata danışmak ve potansiyel sonuçları tartmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben olsam etmezdim. Çocukla konuş,intikam alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ona izmirin nesi meshur diye bir soru sor sonra ssleri at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle birsey yapma.Ozel konusmalar nihayetinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Oyle birsey yapma.Ozel konusmalar nihayetinde

Bana attığı kazık çok büyük hocam. O akşam sözleşmiştik, iş çıkışında buluşacaktık. Tam karşıdan geliyordu gördüm onu, o da beni gördü, gülümsedi sonra gözden kayboldu, başka bir kapıdan çıktı gitti muhtemelen. Telefonunu kapattı, her yerden engelledi. Mal gibi kaldım ortada. Hiç birşey yapmadım, sadece sabrettim, elbet bir gün intikam vakti gelecekti.
  • Kendine yakıştırıyorsan neden olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

quote:

Bana attığı kazık çok büyük hocam. O akşam sözleşmiştik, iş çıkışında buluşacaktık. Tam karşıdan geliyordu gördüm onu, o da beni gördü, gülümsedi sonra gözden kayboldu, başka bir kapıdan çıktı gitti muhtemelen. Telefonunu kapattı, her yerden engelledi. Mal gibi kaldım ortada. Hiç birşey yapmadım, sadece sabrettim, elbet bir gün intikam vakti gelecekti.

İntikam boyle alinmaz.Bu adamlığa sigmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl olacak peki ?

• Ben olsam yapardım hocam.

• intikam olarak degil de yine de cocukla konus. bak bu boyle boyle benimle konusuyodu de. sonra baktim seninle nisanlanmis de. senin arkandan is yurutuyomus ben de sonradan ogrendim de. bu kiz yollu dikkatli ol de. uyar kisaca

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl olacak peki ?

O sana ne yasattiysa sen de aynısını ona yaparak.Ornegin o senin karsina sevgilisiyle cikiyorsa sende onun karsisina sevgilinle cikip hal hatir sor mutlu olduğunu bilmesi bile onun icin yeter

• eglence çıksın.

hocam ben olsam yapardim

• Ben olsam yapardım hocam.O kız sana öyle bir şerefsizlik yapmış mal gibi ortada kalmak yerine çomak sokmak çok daha iyidir.

Ben olsam yapardım demiyim daha doğrusu ben olsam yapmıştım diyeyim.
  • acıma
  • yap hocam seni kandırmaya çalışmış bir kişiyi affetme.
  • Ben olsam bende yapardım, çocuğun kızın gerçek yüzünü bilmesi gerekiyor.

• Nişanlısına mı atacaksın? Bence at.

• Aynısı benim başıma geldi. 6 senedir konuşuyoruz birlikteyiz fakat bu benim arkamdan iş çevirdi. Sözlendiğinde bile yine konuşmaya devam ettik sanki elinde olmadan sözlemişler gibi davrandı vs. Sonra bazı şeyler çıktı ortaya ve itiraf etti. Sözün üzerinden 2 hafta geçmiş ve hala bana yazıyor bak düşün. Sözlendiği kişinin haberi bile yok tüm bunlardan.

Ayrıca çocuk muhtemelen eli erkek eline değmedi sanıyordur bu kızı. Çünkü kapalı ve hatta yaşmaklı bir kız. Kapanmanın da ötesinde yani. Oysa biz kızla ne haltlar yedik cinsel ilişki yanında halt etmiş.

Her neyse bütün bunların ardından ben ne mi yaptım? Hiç bir şey. Numaramı değiştirdim, kız bana yakın arkadaş vasıtasıyla gizliden haber saldı son bir kez görüşelim diye, kabul etmedim. Her şeyden öte sözlendiği adama ayıp diye.

Çok ağır psikolojik çöküntüye uğramıştım o dönem. Şimdi üzerinden 5 ay geçti ve şu an on numara gidiyor her şey. İntikam almak da istemedim hiç. İyi ki böyle bir şeyi yaşamışım diyorum sadece. Kızın ne mal olduğunu anladım işte.

• Yap. Nişanlısını kurtar o zebaniden.

• O değilde nişanlısına cok üzüldüm.Ins bizim karşımıza boyle biri çıkmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.