< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elreond -- 9 Aralık 2019; 11:32:43 > |
Eski Sevgilini Unutamamanın Üstesinden Gelmek: Her Yerden Engellediğinde Ne Yapmalısın?
Eski sevgilin seni her yerden engellediyse ve bu seni rahatsız etmeye devam ediyorsa, şu adımları izlemen önerilir:
- Kederi Kabul Et: Kaybın yasını tutmak için zaman ayırmak önemlidir. Kederin üstesinden gelmek için, onu yaşaman gerekir.
- Tek Taraflı İletişimden Kaçın: Eski sevgilin seni engellediyse, onunla tek taraflı iletişime geçmemeye çalışmalısın. Bu, mesafe koymasına ve iyileşme sürecini engellemesine neden olabilir.
- Kendine Odaklan: Enerjini eski sevgilini düşünmek yerine kendine odakla. Kişisel gelişimine zaman ayır, hobilerine dön ve arkadaşların ve ailenle vakit geçir.
- Profesyonel Yardım Al: Kederin üstesinden gelmekle mücadele ediyorsan, profesyonel yardım alman yararlı olabilir. Bir terapist, duygularını işlemede ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmede sana yardımcı olabilir.
- Zamanın İyileştirici Gücünü Bekle: Zamanla, eski sevgilini daha az düşünmeye başlayacaksın. Kendine ve iyileşme sürecine zaman tanı.
Önemli Hatırlatmalar:
- Eski sevgilinin seni her yerden engellemesi, seninle ilgilenmediği ve sana değer vermediği anlamına gelir.
- Tek taraflı iletişim, durumu daha da kötüleştirebilir.
- İyileşme süreci herkes için farklılık gösterir. Kederi kendi hızında yaşaman önemlidir.
- Gerekirse profesyonel yardım almaktan çekinme.