Şimdi Ara

Eski sevgilimi unutamıyorum (her yerden engelledi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz uzun ve bazıları için önemsiz yazı olsa da kısaca anlatmaya çalışıcam

ilk sevgilimdi güzel giden bir birlikteliğimiz vardı
    yaklaşık 3-4 ay sürdü ayrı şehirlerdeydik ama sanki o üzülse üzülüyorum hissediyorum söyledigim de ise evet bugün mutsuz ediyorum diyordu öyleydi,
    tabi benim de tecrübem olmadığı için ne yapacağımı bilemedim olabildiğince beni yanında hissetsin
    eksik hissetmesin istiyordum birinci ay olunca mektup yazdım ve rahmetli babamın saatini gönderdim çünkü birbirimize sözler vermiştik
    sanki hayatımın ömrü bulmuş gibiydim parçam tamamlanmıştı aynı şekilde oda öyle hissediyordu, bana böyle hayatında hiç mutlu olmadığını söylüyordu
    geceleri uyuyamıyorduk mutluluktan,
    ben yine o mutlu olsun diye birçok şey yaptım bazen saçmaladım ama o mutlu olsun istedim sadece bir kere sevgilisi olmuş ve cok yıpratmış onu psikolijik olarak etkilenmiş sevmediğini söylese de çocuk tutmuş bir şekilde bunu,
    ben buluştum gittim yanına o kadar güzeldi ki rüya gibiydi hem onun hem benim için sonrasında ikinci ay bittikten sonra cok karmaşık aldı haller benim ufak kıskanmalarım onun kuşkuları kafasında cok kurardı ve ise kurmasın diye devamlı kanıtlardım sonrasında ilk kez ayrılmak istedi unutamadığı biri varmış doğum günü yaklaşınca aklına gelmiş bana da düşünceleri ile ihanet etmek istememiş ama aşk ve sevgi olmadığına eminmiş cidden beni sevdiğini söyledi ve deneyeceğini söyledi ben mutlu oldum sonrasında yine zamanlar geçti ve yine gitti whatsaptan birbirimize yazmamak için zor duruyorduk sonra barışmak istedi neden böyle hissetiğini sorduğumda ise sana karşı eksik hissediyorum yetemiyorum elimden bir şeyler yapmak gelse de yapamıyorum dedi ben böyle düşünce oluşssun istemedim söyledim ona bir gün hastlandı ben de normalde birisi yapsa hoşlanmam belki ama çicek gönderdim iyi hissetsin diye ailesi yüzyüze görmesekte beni biliyor sayıyor ben de onları cok seviyordum saygı duyuyordum ben yanıma gelmesini istedim uzun zamandır göremiyorduk oda olur filan derken kedisi hastlandı ve ona masraf yaptı ailesine söyledi gitmek istediğini başta evet deseler de sonra aman gitme filan demişler bunun öncesinde anne ve babasına kardan küre göndermiştim not yazmıstık beraber ondan sonra garipleşti işler para için böyle yaptıklarını söyledi ben gelicem dedim benim de öğrenci olduğum için imkanım olmasa da beşiktaş formaları satıp arkaşlardan borç alıp denkleştirdim her şeyi hesaplaşmıştım onunla güzel planlar yaptık bileti aldım 4-5 saat sonra gelme istemiyorum dedi ben ne yapacağımı bilemedim açık olmak gerekirse köpek oldum yapma etme bırakma gitme nedenler aradım sebepsizce yalın bir şekilde ilişki istemediğini bu işler içni zorladığı buluşma sözler verme konusunda zorladığını söylese de ailesel maddiyat şeyler aradım fakat ailesel sorun olmadığını söyledi bileti iptal etmem için defalarca söyledi kargo paralarını filan vericem gibi sözler kurdu ben de iptal etmeyeceğimi planlarıma sadık kalacağımı ama yine de onu bekleyeceğimi söyledim iki iyi dost arkadaş olabiliriz dedi ben olamayız işte oo bugün naptın knki tarzında şeyler yapamam midem kaldırmaz bir başksıyla rahat konuşmanı görmem veya atıyorum yorumları görmem oda öyle olmayacağını söyle de istemedim ve bide aptal kafam sarhoş oldum inan hatırlamıyorum buna ses atmışım whatsap üzerinden niye gittin neden böyle yaptın seni seviyorum o kadar utandım ki size tarif edemem ama elimde olan bir şey değildi ve sabah kalktığımda ağlarken buldum telefonda filan konustuk benim yüzümden bu haldesin filan fakat ben kendi aptallığım yüzümden olduğunu özür diledim filan en nihayetinde gittim geldi ve ben köpek oldum hem uykusuz kaldım 13-14 saat hem de sabaha karşı indiğim için onun uyanmasını beklerken gittiğimiz yerlere gittim daha kötü oldum onu görünce bu daha arttı ve bana acıtasyon yaptığımı söyledi bir şeyler yiyip içtikten sonra otururken elini son kez tutmak istediğimi söylesem de celalendi ama yine de yaptı konuştuk ama hep kötü şeyler söyleyerek incitmek istedi beni sanki park gördüm parkta sallanalım gel dedim tahterevalli filan bindirdim o kadar mutlu oldum ki onu öyle mutlu görünce bide avm gidip orada eğlensin istedim son paramı filan oraya verdim sonrasında yine modu düştü metro durağına geldigimizde konuşmalar kifayetsiz kaldı yerlerde seninle ilk burada telefonda konuşmuşstum dedi nereden aklına geldi niye söyledi bilmiyorum evine bırakmak istesem de en azından sokağa kadar çünkü ıssız oralar yine sinirlendi tek gitmek istediğini söyledi ve öylece bitirdik artık bana yazmıyor sormuyordu tek tip konuştuk sonra neden böyle olduğunu anlmaya calıstığımı sonra yanına gelmek için yaptıklarımı anlatsam da sadece sağol dedi sonra aptallık yapıp takip ettiği birine istek attım acaba diye? 2-3 gün geçince bunu bana söyledi rahat bırak beni dedi engelledi her yerden ne yapmaya çalıştığımı söyleyip çıkıp gitti hayatımdan belki annesiyle faceden takipleşiyorduk aradan 2-3 hafta geçince yazdım durumunu sordum ve bu konuşmayı söylememesini istesem de gizli kalmasını istemedi hiçbir niyetle yazmadığımı söyledim beni sevdiğini arkadaş olarak kalın dedi kıza benim yazdığımı söylemiş acayip sinirlendi dedi ismini duyunca nedenini sormuş egoist bencil davrandığını söylemiş engelimi açtı bela okuyup insanlara tahammülünün kalmadığını söyledi velhasıl kelam öyle daha şeyler oldu ama böyle bitti anlayamıyorum ama seviyorum yaşlar benim 20 onun 18 sizce kim hatalı ben mi o mu ve engeli kaldırır mı neden böyle davranıyor akıl verin abilerim kardeşlerim 1 ay geçti fakat canım hala cok yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elreond -- 9 Aralık 2019; 11:32:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgilini Unutamamanın Üstesinden Gelmek: Her Yerden Engellediğinde Ne Yapmalısın?

Eski sevgilin seni her yerden engellediyse ve bu seni rahatsız etmeye devam ediyorsa, şu adımları izlemen önerilir:

• Kederi Kabul Et: Kaybın yasını tutmak için zaman ayırmak önemlidir. Kederin üstesinden gelmek için, onu yaşaman gerekir.
    • Tek Taraflı İletişimden Kaçın: Eski sevgilin seni engellediyse, onunla tek taraflı iletişime geçmemeye çalışmalısın. Bu, mesafe koymasına ve iyileşme sürecini engellemesine neden olabilir.
    • Kendine Odaklan: Enerjini eski sevgilini düşünmek yerine kendine odakla. Kişisel gelişimine zaman ayır, hobilerine dön ve arkadaşların ve ailenle vakit geçir.
    • Profesyonel Yardım Al: Kederin üstesinden gelmekle mücadele ediyorsan, profesyonel yardım alman yararlı olabilir. Bir terapist, duygularını işlemede ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmede sana yardımcı olabilir.
    • Zamanın İyileştirici Gücünü Bekle: Zamanla, eski sevgilini daha az düşünmeye başlayacaksın. Kendine ve iyileşme sürecine zaman tanı.

Önemli Hatırlatmalar:

• Eski sevgilinin seni her yerden engellemesi, seninle ilgilenmediği ve sana değer vermediği anlamına gelir.
    • Tek taraflı iletişim, durumu daha da kötüleştirebilir.
    • İyileşme süreci herkes için farklılık gösterir. Kederi kendi hızında yaşaman önemlidir.
    • Gerekirse profesyonel yardım almaktan çekinme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu kim okucak
  • bu arada en son 3-4 hafta önce ek instagram hesabı üzerinden ulaştım ve ilkay akkaya fanıymış ben de yeni öğrendim ilkaya ulaşıp video atmasını istedim ve sonrasında ona attım oradan da engellendik
  • Okumadım saçma sapan işler muhtemelen.Seni istemeyeni istemek rahatsız etmek yıkıklıktır.Efsane olmak varken kestane olmayın bu arkadaş gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Okumadım saçma sapan işler muhtemelen.Seni istemeyeni istemek rahatsız etmek yıkıklıktır.Efsane olmak varken kestane olmayın bu arkadaş gibi...
    bu söze imzamı atarım gerçekleri görmek gerekiyor
  • Dünyanın en uzun cümlesi.
  • Bunu bende yapmıştım psikopat kız yengem üzerinden bana ulaşmıştı boşa zorlama hiç bir şey olmaz. Unut gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi unutamıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oo kürşad reyiz aga 5 sene oldu bende unutamıyorum kaçtane hesap açtım kaçtane hesaptan mesaj attıysam hepsini engelledi
  • 1-kızın psikolojik sorunları olabilir bunalıma girmiştir.
    2- kafasında seni bitirmiştir.
    Her durumda uzak durmak gerekiyor. Önüne bakmanı tavsiye ederim
  • Okumadım,okumam da. bende yaşadım benzer şeyler zamanında ama hiç bir zaman engellenecek kadar rahatsız etmedim kimseyi,kendine gel kendine çeki düzen ver.bak arayıp sorma bir kaç ay sende aklı kaldıysa geri dönecektir. Ha yoksa da yol ver gitsin.seni haketmemis demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elreond

bu arada en son 3-4 hafta önce ek instagram hesabı üzerinden ulaştım ve ilkay akkaya fanıymış ben de yeni öğrendim ilkaya ulaşıp video atmasını istedim ve sonrasında ona attım oradan da engellendik
    Sen o kızın egosunu ne tatmin ediyorsun ha, bunu okurken senin yerine ben yerin dibine girdim arkadaş. Hiç mi gururun yok
  • Rahmetli babamın saatini kısmını okuduktan sonra okumayı bıraktım.
  • okumadım gerek yok , yine gurunu hiçe sayıp kızlara kendini rezil eden bir dh üyesi,
    beni bu mu temsil ediyor şimdi?neden bunlarla aynı ırktanız
  • Birde kezban falan diye forumda kızlara laf atarlar, bakınız şekil 1.a.. Bu tür erkekler daha beter..
  • Normal seyler, ben de cok uzulmustum, ama inan bana geciyor, gereken tek sey zaman. Artik ayrildigimda kafamda direk "bu da gececek" dusuncesi olusuyor, eskisi kadar da uzulmuyorum.

Hayatina konsantre ol, gerisi gelir. Bundan sonraki sevgililerini de sev ama hayatinin merkezi haline getirme. Bir insanin kendisi icin yasamasi bencillik degil tam tersine saglikli olandir, kendin icin yasa, kendini sev, kendini yetistir, kendini mutlu et. Zaten kendini ne kadar mutlu edersen partnerlerin de o kadar sever seni.

Bir de suan zaten zamanim yok, ise gidecegim, o yuzden okumadim, ama zamanim olsa bile yazin okunabilir degil. Her konu biraz degistiginde cumle sonunda iki kez entera bas, insanlar daha cok okur o zaman yazilarini.
  • Bunu okuyacağıma gidip üniversite okurum
  • Özet: Kız bi seviyo gibi yapıyo bi sevmiyor gibi eskiden sevdiği birini falan hatırlıyo arada erkek de içip içip wpden ses atıyo kıza kız ağlıyo vs
  • Lan bari bir satir basi falan yapsaydin. Uzun yazi yazmanin da adabi var, noktalama bile yok. Kiz seni birakmakla iyi yapmis.
  • daha bir ay olmus ama cok gol yemissin
    israrci olursan ucuz mal durumuna dusersin
    yapan gereken ilk bittikten sonra 1 hafta hic ses cikarmamandi. 1 ay bittiginde o donerdi.

ama sen 1 ay boyunca yalvarmissin artik cok zor bu iliski ama yine de kes kontagi artik.
    o engellemis sen ulasmissin surekli tatmin etmissin. doymus artik o hatun.
  • uzak mesafeden, ayrı şehirlerden olmaaaaaaaaz!! Arkadaşlar boş gençlik hayallerine, masum aşka falan inanıp kendinizi, sevdiklerinizi heba etmeyin.

bir arkadaşım vardı uzak şehirdeki bir kız için yaklaşık 8 senesini heba etmişti. sonra bizim arkadaş 8 senenin sonunda bunu hayatından sildi(daha doğrusu kız tam tekmeyi vurdu buna aklı anca öyle başına geldi.) ..zamanında çok dedik ama dinletemedik adama bir türlü, neyse ki şimdi çok mutlu olduğu bir kız buldu. hatta bu 8 senesini yiyen kız ara ara yazıyormuş bizim elemana ama bizimkinin aklı başına gelmiş cevap bile vermiyormuş. çünkü biliyor bir cevap verse cehennem kaldığı yerden devam edecek.

son olarak sana tavsiyem kitap oku biraz. anlatımın ve cümlelerin çok kötü. yazdıklarının neredeyse yarısını anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 9 Aralık 2019; 10:52:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.