Şimdi Ara

Eski sevgilimi unutamıyorum (her yerden engelledi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk sevgilin yazdığını okudum sonrasına gerek kalmadı. Seninki alışmışlık o gidincede boşluğa düşmüşsün bu psikolojik bir olay bunun önüne iki şekilde geçebilirsin. Ya kendi iradenle ya da seni seven birisi ile ilişkiyle yoksa kendini yersin tüketirsin farkına bile varamazsın.
  • Sonuna kadar okuyamadım kardeşim kusura bakma sen başka birini bul bence çünkü ısrar ettikçe kadın milleti naza çeker kaprise dönüşür geöimsizlik başlar oda döngü oluşturur bu sadece kadın için değil ikili ilişkiler içinde geçerlidir sert ve otoriter olmalısın geri vites bir kere yaparsan hayatın boyunca ezmeye çalışır karşındaki hayat üzülecek dert çekecek kadar uzun değil sallama önüne bak yaşın kaç bilmiyorum ama koy g.t.ne gitsin
  • Burasi iyice kizlarsoruyor.com’a dondu.
  • Olum kıza niye rahmetli babanin saatini yolladin? Geri aldin mi bari? Almadim dersen gidip ben alicam kizdan.
  • Abi hem uzun hem anlaşılmaz derecede devrik cumleler var. Berbat bir yazı. okudum tabi. Üzüldüğüm tek şey seni aşağılamıyorum ama senin de aşık olduğun kişinin de kişiliği oturmamış, adet üslup bilmiyorsunuz. Sen bildiğin köpek olmuşsun. Onurunu yerlere sermişsin. Ama kim için 18 yasinda aklı havalarda bir kız için. Bunu farkeder farketmez soğuman gerekirdi. Sana bela okuyan birine hala tutuksun. Sen o kizi karsiliksiz sevdin o ise senin paran olmayisini gördü ve terketti. Sen rızk Allahtandir dedin bir sekilde geciniriz dedin o senin bu inancinda degildi. Siz sorun yasayacaktiniz. bunu görmen lazım. Kenfini yipratmak yerine calisman kendine sayginligini arttirman lazim.
  • sana tavsiyem şurayı oku önce http://tdk.gov.tr/icerik/yazim-kurallari/noktalama-isaretleri-aciklamalar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daia07 -- 9 Aralık 2019; 11:22:36 >
  • yazdıklarını okurken gözlerime ağrı girdi arkadaş inatla okudum ama, geçmiş olsun hayat insana acı şekilde öğretiyor bazı şeyleri, şimdi sen önüne bakacaksın hayat devam ediyor.

"HAYAT ÇOK KISA DEĞMEZ HİÇ BİR KIZA..."
  • Paragraf nedir, nasıl yazılır. Önce bunu öğren, sonra azıcık noktalama işaretlerine dikkat et, böylece insanlar okuyabilir.
    Üstteki bir yorumdan okuduğum kadarı ile, kıza rahmetli babanın saatini yollamışsın. Değişik misin dostum? 18 yaşındaki kız bu saati görünce "aaa kendisi için önemli birinin eşyasını yolladı, demekki beni seviyor" mu diyecek? Unutmaya bak, kendine boşu boşuna zarar verme. Okumadan bunları söyleyebiliyorum çünkü yazdığın şeyleri tahmin edebiliyorum. Dhde arada açılan konulardan biri.
  • konuyu sabah uykusuz pcden yazmıştım mobile girince farkettim özür dilerim herkesten
  • Ayri sehirdeydikten sonra okumadım. Web cam aski yasamissin agliyorsun kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bunu bende yapmıştım psikopat kız yengem üzerinden bana ulaşmıştı boşa zorlama hiç bir şey olmaz. Unut gitsin.
    nasıl yani hocamın peşinden koştun sonra bıraktın o mu ulaştı
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    ilk seçenek doğru çünkü bunaldığını söylüyordu ilişki içinde ve devamlı kurduğunu ben de birlikte destek alalım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Rahmetli babamın saatini kısmını okuduktan sonra okumayı bıraktım.
    geri verdi evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Abi hem uzun hem anlaşılmaz derecede devrik cumleler var. Berbat bir yazı. okudum tabi. Üzüldüğüm tek şey seni aşağılamıyorum ama senin de aşık olduğun kişinin de kişiliği oturmamış, adet üslup bilmiyorsunuz. Sen bildiğin köpek olmuşsun. Onurunu yerlere sermişsin. Ama kim için 18 yasinda aklı havalarda bir kız için. Bunu farkeder farketmez soğuman gerekirdi. Sana bela okuyan birine hala tutuksun. Sen o kizi karsiliksiz sevdin o ise senin paran olmayisini gördü ve terketti. Sen rızk Allahtandir dedin bir sekilde geciniriz dedin o senin bu inancinda degildi. Siz sorun yasayacaktiniz. bunu görmen lazım. Kenfini yipratmak yerine calisman kendine sayginligini arttirman lazim.
    yazı için kusura bakma uykusuzdum işte çalışıyorum söylediklerin bir kısmı doğru inancı olsa kalırdı demek ki olmayacağını anladı

• okumadım hepsni ama ileride sen okurken veya aklına geldiğinde yaşadıklarına gülüp gececeksin boşver takma kafaya fazla.Ben sıkıldım mı aşağıdaki durum aklıma gelir sakinleşirim belki sana da faydası olur.

Adamın birisi Hz. Ali'ye gelerek dedi ki:
    “O kadar dertliyim ki, çok sıkıntım var…”
    Hz. Ali:
    “İki soru soracağım, cevabını verip dermanını bulacaksın.”
    Adam: “Sor ya Ali”
    Hz. Ali:
    “Dünyaya geldiğin zaman bu dert seninle birlikte mi dünyaya geldi?”
    Adam: “Hayır.”
    Hz. Ali: “Dünyadan giderken bu dert seninle birlikte olacak mı?”
    Adam: “Hayır.” dedi.
    Hz. Ali sözünü şöyle tamamladı: “Seninle birlikte gelmeyen ve giderken de seninle birlikte olmayacak olan bir dert, senin bu kadar zamanını almamalı. Sabırlı ol. Yeryüzündekilere çok ümit bağlamaktansa, yüzünü âlemlerin Rabbine çevir.”
  • hayır senin peşinden koştuğun gibi benim peşimden koşmuştu. olmaz ama yani zorlamayla.
  • 1 satır okuyacağım diye geldim ve gidiyorum.
  • Peşinden koşma kimsenin. Bende 3 ay önce koşardım burda konu da açmıştım , kız beni heryerden engelledi. Sonra polonyaya geldim sevgilim oldu 1 ay sonra heryerden engelini açtı, bana " sen çok değişmişsin yazdı" . Bende sevgilim olmayan bi kızla çekildiğim kucak kucağa fotoyu attım kendisine. Burdan anla . Koy şeyine rahman gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.