Muadili veya Misli Ürün Stokta Yoksa Ne Yapılır
2 yıl önce almış olduğum ramlerimi 2 hafta önce garantiye gönderdim. Ürünün değişiminin yapılmasını istedim çünkü onarımı zaten yok. Fakat firmanın elinde ne benzeri ne muadili ne de misli var ve para iadesi istemiyorum. Firma Gskill markasının Türkiye distribitörü ve farklı bir Türk sitesinde ürünümün misli ürünü mevcut. Bunu bana temin edebilirler mi ? Ne yapabilirim ?
Not : Kendi ürünümün Taiwan 'a gönderilip gelmesi 2 aydan fazla sürermiş. Bu durum yüzünden bana geçici olarak benim ürünümün 2 tık altında bir ürün gönderebiliceklerini söylediler. Fakat bu ürünle ilgili sorun yaşar mıyım bişey olur mu endişesi var ve işimi tam anlamıyla görmiycek bir ürün
MediaMarkt'dan Alış-Veriş Yapmayın
03/07/2021 Tarihinde İstanbul Metropol mağazasından yaklaşık 43.000TL 'lik yaptığım alış-verişim hala daha elime ulaşmadı. 3'ün de söylenilen sözler ayın 15'inde geliceği ama gelmedi daha sonrasında kesinlikle 29'unda ürünleriniz %100 gelicek dendi. Bugün ayın 29'u ve saat 7'ye kadar elinizde olur dendi ve sonuç hala daha ürünler elimde değil. Ben aramasam arıycakları da yok. Bir de utanmadan bize güvenin diyor müşteri hizmetleri onu da geçtim mailde memnun musunuz diyor. Aşırı memnunum canım ürün parasını verip gelmesini istemiyorsam bu beni aşırı memnun eder. Tavsiye eder misiniz diyor birde Siz siz olun ne alın nede aldırın.
Bu konuda yapabiliceğim neler var ?
Steam İadesi Gelmedi
|
GamePower Saber Mekanik Klavye Sorunu
|
Kalmadı Bitti Diyenlere Geldiniz Mi?
|
ISS Tavsiyesi Gerek
|
10.000₺ Sistem Tavsiyesi
|
Jantın Markası ve Modeli
7.000TL Sistem Tavsiyesi
Telefon Takası
|
İlgi Alanları: Mobile & Technology
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.067
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.397 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 508 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar