Şimdi Ara

Kalmadı Bitti Diyenlere Geldiniz Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 tane istasyona gittim 6. Da anca benzin alabildim. Uyanıklar akılları sıra birde bahaneleri de bulmuşlar.

İlk benzinlik tanker gelmedi dedi onun yakınında olan da aşağıda kalmayınca orada ki müşteriler buraya geldi bizde de bitti diğerine gittik pompa bozuk diyor mantığa bakın 4 pompa da birden arıza yapıyor Kolanya dan sonra sıra benzinde

Zam geldi mi çatır çutur satmayı biliyorlar köşeyi dönünce satıyor indirim gelince stok yapıp batıcam diye düşünüp satmıyor. Her türlü üç kağıtçılık da bir numaralı insanımız ama bunlara vatan haini denmiyor ülkeyi bu tür insanlar yüzünden terk etmek isteyenler vatan haini oluyor

Not : İstasyonlar Shell - BP - Opet - Class - Total (Yalova genelinde durum bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 17 Mart 2020; 10:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir'de de benzer durumu yaşadım. 7 kuruşluk zammı duyunca EPDK'ya şikayeti bastım size de tavsiye ederim.
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu bir işe yaramıycağını düşünsemde yine de şikayet edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emircanlar'ı kast ediyorsan orası uygun fiyattan çok yüksek hacimde satış yapıyor. Bitirmesi çok normal. Tanker yetişmiyor haftasonları. İstasyona girmeyi bekleyen 25-30 araba oluyor gündüz saatlerinde.
  • ticaret bakanlığına şikayet edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.