< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hayat bitti mi
-
-
boş yere ağlayan birisin muhtemelen çünkü saydığın şeylerin hiçbirisi 3-0 yenik başladım dedirtecek şeyler değil yani bu hayatı sen seçtin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedir mesela yenik başladım diyebileceğin şeyler? Parasizlik,networksuzluk, üstüne genetik dezavantajdan daha kotu ne olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hayatı ben seçmedim ayrıca seçme şansı verilse herkes daha iyisini seçerdi. Secme şansımız yok her şey baştan belli
sigortalı bir işe girip evlen
-
Hayatta mutlu olmanın, akla hemen gelemeyecek olan çok fazla şartları var, 3 çok az.
-
genetik hastalık veya travma sahibi olmak olabilir mesela öyle diyebilmek için
network ve para sonradan edinilen şeyler, kader değil.
Bu adam gibi 28 yaşındaysan ve çevren yoksa para yapman imkansız..
Tamam işte o yaşa kadar öyle gelmeyi sen seçiyorsun. Ondan sonra da kurban psikolojisine girip etrafında suçlayacak şeyler arıyorsun çok tanıdık bir senaryo bu zaten tipik depresyon davranışı. Ben de bir noktada öyleydim ve hala bir miktar öyleyim yani oradan biliyorum.
Kimler var çocukluktan arkasında duruyor babası dayısı amcası dükkan açıyor yer açıp iş kurmasına destek oluyor. Kimler var akrabası çevresi yüzüne bakmıyor yalnız bırakıyor. Çevre tanıdık dayının olması engellere takılmadan geçmeni sağlar. Böylelikle direkt bir adım ileride oluyorsun. Sana desem yer aç masraflı olur bütçe yok dersin lakin öyleleri var aile akraba bu bahaneyi atlatıyor işte kastettiğim bu.
kardeş ben böyle değilim farkındaysan birini suçlamiyorum, karamsar biriyim ve bunun sebebini genetik dezavantaj olarak görüyorum. kaldı ki hayatta sadece sen suçlu değilsindir bu açıdan bakarsak dürüst ve adil olup mütevazi yaşayan insanları da suçlamamiz gerekir ama ben böyle bir şey demiyorum. bir çıkış yolu bulabilir miyim bunun için de açtım bu postu benim gibi olan var mı onlar ne düşünüyor diye.
Sadece dayın,amcan da değil anne babasının tanıdıklarıyla büyük mevkiler elde etmiş insanlar var arkadas sanıyor ki çok çalışırsan dünyanın tepesine çıkarsın ben insan üstü çalışıp hakki yenmiş en az 100 kişi sayarım bu sayede turkiye'de değil inan, hayat tamamen bizim hatalarımız yüzünden istediğimizi elde edemediğimiz sanılıyor ancak öyle değil. en basitinden bir memuriyet mulakatlarina bak asgari ücretin 1.5 katı maaş için araya milletvekili sokmaya çalışıyor insanlar bunlar boşuna mı hayir tabiki kendimizi kandırmaya gerek yok
böyle tiplerle uğraşmayın. en iyi ihtimalle sonuçlanır bunların olayları. boş yere hava tüketip, doğa kirleten tipler. ne kadar erken biterlerse o kadar iyi. 28 yaşında sağlık sorunu yok! şükredip azmedecğine gelmiş ağlıyor. anasını babasını suçluyor.
-
depresyon ve okb sağlık sorunu değil yani? tmm kardeş
28 yaşında çalışmıyorsan hastalığın yoksa neyin depresyonu? dalga mı geçiyorsun? afrika'da cobalt madenlerinde çalışan çocuklar depresif olmuyorlarsa sen de bir zahmet olmayıver.
-
çalışmak ya da iş bulmak sorunum değil hedeflerim başkaydı. hep en kötüsünden iyiyiz diye sefalet güzellenmesinden de bıktım açıkçası acımak yerine afrikadaki çocuğa yardım et o zaman halin vaktin çok yerindeyse
20 milyon seçmen bul illa bir şekilde edebilirim. lakin o çocukların bu şartlarda bile mutlu olabilmesi benim onlara sağladığım birşey değil.
-
Hangi bölümleri bıraktın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kolonya pire öldürür mü
- doktora nasıl hitap edilir
- en boy yükseklik
- sabah ağızda oluşan beyaz yapışkan
- pul koleksiyonu nasıl satılır
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X