Şimdi Ara

ISS Tavsiyesi Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 sonra fiber alt yapısı olan bir yere taşınıcam ama o güne kadar internet lazım ve fiber e geçerken de sorun yaşamak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Bence bi Vodafone Net'e bakın
  • İlk ona baktım zaten ama böyle bir seçenekleri var mı onunla ilgili bir şey göremedim. Ayrıca Yalova da ikamet ediyorum kablonet alt yapısı da var ama taşınıcağım yer için geçerli
  • Fiber altyapıyı kimin sağladığı önem arz ediyor. Eğer Turkcell'e aitse superonline, vodafone veya millenicom üzerinden hizmet alabilirsiniz. Türk Telekom ise farklı sağlayıcılardan hizmet alabilirsiniz.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Taşınıcağım yerde hepsinin alt yapısı var ama bu sefer de hangisi daha iyi o konuda bilgim olmadığı için kararsız kalıyorum
  • Taşınacagınız adreste hangi firmaların altyapısı var? Turkcell GSM abonesi misiniz?
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Turkcell faturalı hat kullanıyorum. Netten baktığımda hepsinin alt yapısı var gözüküyor
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    SoL alabilirsiniz. Turkcell abonelerine indirimli fiyatı var.

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Hocam sol un avantajları var mı? Yani TV+ vs gibi

Birde şu vodafone un 2 tane paketi var 99 ve 100 diye onların olayları ne? Farklarını anlamadım tam
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Merhaba TV+ olan paketlerde fiyat farkı var.
    www.turkcell.com.tr
    Turkcell’lilere TV+ ve 100 Mbps Platin Paket Kampanyası
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti/turkcelllilere-tv-plus-ve-100-mbps-platin-paket-kampanyasi

Vodafone 99 ve 100 arasında fiyat farkı vardı eskiden. Şuan yok gibi neredeyse. Başka fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 15 Mart 2020; 18:51:2 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.