Şimdi Ara

İss tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahüt yakın sürede bitecek. Önerebileceğiniz uygun iss var mıdır? Teşekkür ediyorum şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 7 Kasım 2020; 1:57:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sorun yaşadığında hemen çözülmesini istiyorsan ve benim param var, ben hizmet almak istiyorum dersen büyük firmalardan şaşma. Ben sabırlı biriyim, ucuz olsun dersen alternatif iss lere bakabilirsin. Türknet de mesela bazı sorunları çözmek günler haftalar aliyor... Ama sorun yasamazsan benim ucuz ve hızlı bir hizmet sunuyorlar İss tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 7 Kasım 2020; 2:8:5 >
  • Ustam halihazırda sorunsuz bağlantın varsa TurkNet tavsiye ederim. Hem taahhüt yok hem 95 liraya 100 mgbt veriyor 8 mgbt te upload. Ben memnunum.

Ayrıca NAS26WN16OCT davet kodu benimle beraber ile bir ay bedava kullanırsın. Beğenmezsen devam etmezsin.

• AY Force A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anki ISS ile herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım bugüne kadar, ancak TurkNet ile ilgili yorumları okuduğumda pek iç açıcı yorumlar okumadım, aynı ilçede oturduğumuz evi benden sadece birkaç kilometre ötede olan bir arkadaşıma sorduğumda ise bugüne kadar 0 kopma yaşadığını söyledi TurkNet ile. Sorum şu:Evlerimizin yakın olduğu bu arkadaşım bağlantı sıkıntısı yaşamadıysa bugüne kadar ben de yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 7 Kasım 2020; 14:24:49 >
  • Yüksek ihtimalle yaşamazsın. Yakınsa evleriniz aynı saha kutusunda internet alıyorsunuz büyük ihtimalle. Zaten Türknet ttnet ile aynı altyapı biliyorsun sen sadece para ödediğin yeri değiştireceksin gibi düşünebilirsin. Daha hızlı internete daha az ödeyeceksin değişen bu olacak.

TurkNet in tek farkı sorun olduğunda ttnete bağlı olduğundan direkt müdahale edememesi ve ttnetin başka sağlayıcının işlerini ağırdan alması.

• Alıntı

metni:
    Zaten Türknet ttnet ile aynı altyapı biliyorsun sen sadece para ödediğin yeri değiştireceksin gibi düşünebilirsin. Daha hızlı internete daha az ödeyeceksin değişen bu olacak.

@GaridesGafa Üstteki üyenin yukarıda yazdığına kesinlikle itibar etmeyiniz. Ya bu konularda hiçbir bilgisi bulunmuyor, ya da Turknet çalışanı. Ben size yakın zamandan 2 örnek göstereyim.

https://forum.donanimhaber.com/ayni-altyapi-farkli-saglayicida-ping-degeri-azalir-mi--146320246

https://forum.donanimhaber.com/turknet-ten-turk-telekom-a-gectim--146343181

• Tbtnet hakkında ne düşünüyorsunuz peki hocam veya önerebileceğiniz f/p ama sıkıntı yaşamayan iss tavsiyeniz var mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBER İSS ÖNERİ
    geçen ay önce açıldı
    Malatyada İSS tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz ISS'yi ilk defa duydum.

Alıntı

metni:
    önerebileceğiniz f/p ama sıkıntı yaşamayan iss tavsiyeniz var mıdır?

Altyapısı fiber olanlara Türk Telekom'u tavsiye ediyorum. Sorun yaşadıklarında da ulaşabildikleri bir sürü kanal oluyor. Ama f/p diye belirttiğiniz için uygun olmaz herhalde. Onun dışında maalesef yok. Komşularınızdan fikir alma şansınız varsa o sizin için en iyi tavsiye olacaktır.

• Anladım hocam teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.