Şimdi Ara

Iss tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknette kötü tecrübelerim oldu .İnternet bir gittimi bir daha gelmiyor.O yüzden yeni bir iss arıyorum.Superonkine ya da kablonet altyapısı yok bölgemde.Sadece telekom altyapısı var.Şöyle bir baktım taahhüt olduğundan Netspeed iyi gibi geldi.Direkt Telekomdan almayı da düşünüyorum ama onda da Turknet kopmaları yaşarsam tahhüt var bozamayacağım.Nasıl yapayım bir yardımcı olabilir misiniz?

• Iss tavsiyesi

Bende netgalaksi öneririm kardeşim tahattüt yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin açıkcası fiyat sorun değil şu lanet kopma olmasın bi gitti mi 5 günde veya ucu açık günde gelmesin bana yeter.

• Ping sorunu olmasın kopma olmasın kafan rahat olsun diyorsan Türk Telekoma geç. En sağlam bu. En pahalı bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt

Bizim şirkette Türk Telekom baglı sorun olursa hemen çözülür diye maşallah kesinti hiç bitmiyor herhgün kesinti var gidip geliyor

• netspeed'e gelin, ben kullanıyorum memnunum. sınırsız ve taahhüt yok. incelemenizi tavsiye ederim. basvurursaniz 12yvıv koduyla da hem size hem bana 12 ay indirim veriyor. sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

• Millenicom keyifle geçebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSS önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ctrl x C kullanıcısına yanıt
    Netspeedde ıptv sıkıntı olyormuş forumda okuduğum kadarıyla.Tecrübelerinizi aktarır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukadarmız478135 -- 7 Aralık 2021; 13:23:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Millenicoma geçişte sıkıntılar oluşuyormuş.Tecrübelerinizi aktarır mısınız?

• Bukadarmız478135 B kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sorun yaşamadım. İlk günden beri sorunsuz kullanıyorum. Benimki fiber belki ondandır bilemiyorum.

• Maceraya gerek yok bence tt kullanın.

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Sizin deneyimleriniz nasıl acaba anlatır mısınız?

• Netspeed yuzunden 4 yillik iptv cimi degistirdim. Yine ben salak tabi sorunu iptv cimde buldum, netspeed e b*k attirmadim. Sonra tabi bir arkadas dediki falanca iptv den alip bir denermisin, olur dedim ama on yargiliydim. Tabi sonuc husran. Allah o netspeed in belasini versin. Tt ye gectim sanki uydu kanali gibi pak pak kanal degisiyor. Gram donma yok.

Netspeed kullanacaklar sakin iptv almasin. En fazla 10 gun duzenli izlersin. Bakin EN FAZLA. Yok ben 5 aydir izliyorum diyen yalan soyluyordur. Ya 7/24 iptv acik degildir ki bizde acik, yani en iyi tespiti ben yapabilirim, ya da gece yatarken modemi kapatiyordur

@ctrl x arkadasimiz fiber kullaniyormus. Sozum adsl/vdsl kullananlar icin. Benim fiber taktirma imkanim yok ev mustakil oldugu icin. Yani site kararindan dolayi geneli yabanci oldugu icin kazdirip bictirmeye karsi cikanlar var oldugundan. Fiber denemedim, o yuzden birsey diyemiyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 8 Aralık 2021; 12:9:10 >
  • Netpseed de 1 yıldır ip tv izliyorum cok nadir donma oluyor. Derbilerde bile donma olmadan izlediğim maclar bilirim.100mb hızım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 8 Aralık 2021; 12:45:10 >
  • Bukadarmız478135 B kullanıcısına yanıt

Ben tt altyapısı kullanan diğer iss'leri denemedim ama tt'den iyi değillerdir bence. O yüzden hiç bulaşmayın derim.

• Neden iyi değillerdir acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.