< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllegal bir şair -- 6 Temmuz 2020; 17:32:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllegal bir şair -- 6 Temmuz 2020; 17:32:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
dhdeki en sevdiğim 3 konu:
1- Boy konuları 2- Benzinli mi dizel mi 3- Sakal konuları Çekirdeğimi aldım takipteyim |
o sakalları uzatma bence jiletle kes
|
minoxil işe yaramayacak baştan söyleyeyim. öncelikle ilacın işe yaraması için kıl kökünde hareketlilik gerekli. sen hiç çıkmamış sakal bölgesi yani yanağına sürersin cildini inceltir, kortizon ilaçlarının hepsi böyle cildi inceltir. uzun süreli kullanımda da cildini kurutur. benim sakal uzuyor sıkıntı yoktu ama stresli ve sıkıntılı bir dönemdeyim bu da bir ceviz büyüklüğü kadar sakalımın dökülmesine sebep oldu. başta yavaş yavaş açıldı sonra stresten iyice büyüdü. o sakalı çıkarmak için elecon ve minoxil kullandım. bendeki sıkıntı sakallar sadece beyazlaşmıştı ve incelmişti ve sanki sakal yokmuş gibi görünüyordu. minoxil kullanıncada cildi kurutta ve pul pul dökmeye başladı. egzema'da var bende arada uğraştıyor, onun içinde kortizonlu krem ya da merham tedavisi kullanıyorum. bu kadar yazdım çünkü kortizon zararlarını sakal çıkarmka uğruna yok sayıyorsun. ilacın adını yazıp ekşi ya da bu forumda çıkan sonuçları okumuşsun ve kendini kullanmaya ikna edecek şekilde anlamışsın yazılanları. minoxil normalde saç için kullanılıyor ama benim gibi gerekli durumlarda sakalada uygulanıyor. minoxil saçta kullanılınca bıraktıktan sorna dökülme yapıyor doğru, bunu firma kendi bile kabul ediyor sen etmiyorsun. daha net olması açısından şöyle yazayım, sen hiç sakalsız ihtiyar gördün mü ? ama kel ihtiyar görmüşsündür, çünkü saç dökülse bile sakal dökülmüyor. kel olabilirsin ama sakalsız olamazsın mümkün değil. mesela benim geçen haziran gibi yine sakal dökülmeye başlamıştı, her şeyi bıraktım bodruma tatile gittim stresten uzaklaşınca düzeldi kendiliğinden, sakala bir şey yapamsanda kendiliğinden çıkıyor. millete okuma yazma bilmediğinden dem vurmuşsun ama sende o dalga geçtiğin kör cahillerden biriymiş gibi sabah 5 akşam 5 fıs kullanırsan cildini zımparalarsın. etkisi hemen görülmez ama 3-5 yıla görürsün o zamanda iş işten geçmiş olur. ayrıca eczacı sırf satmak için yan etkisi filan yok ya da abartılıyor dediyse bir daha oraya gitme. fiyatına pahalı demişsin ama böyle gidersen cildine daha fazla para harcarsın. ben 4 defa cildiyeye gittim tek randevu 300 , 2 ya da 3 kutu minoxil ve yanında diğer ilaçlar vs. kel başına dert arıyorsun yapma. zaten ortalık ıdişci gibi tiplerle kaynıyor, sakalı kesin uzatmayın.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 23 Mart 2020; 17:6:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|