Şimdi Ara

Sakal için Minoksil'e başladım detaylı bilgi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
5
Favori
13.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gelişmeleri konunuzdan takip edeceğim. Sakal olayı bana çok genetik faktör gibi geliyor, ilaçla sonuç alacağınızı düşünmüyorum ama umarım yanılırım. Onun yerine sakal kısmında tüyleriniz varsa onları sertleştirmek için jilet veya ustura vurabilirsiniz. Bu yöntemi ben de kullandım, faydalı Sevgilerle.
  • karnorai kullanıcısına yanıt
    Kızlarda makyaj yapmasın :D
  • Sen öyle san. Sende etki yapmayan bir şey başkasında yapabilir. Yapıyor da. Bu kadar emin konuşma. Bir başkasının vebalini alma. Umarım sende çıkar sakal da istediğine ulaşırsın. Fakat oturup burda ilacı aklamaya çalışman, cahiller bilmiyor diyip saçmalaman olmamış. Bizzat arkadaşım kullandı ve çok fazla yan etkisine maruz kaldı. En sonunda başlarım sakalına diye bıraktı. Sağlığınız hiçbir şey den önemli değildir. Sırf bir kaç kıl çıkartıcaksınız diye sağlığınızla oynamayın. Kalp çarpıntısını basit bir şey olarak görmeyin ileride daha farklı sonuçlar doğurabilir. Iyice araştırın kullanmadan önce. İnternette zaten bir sürü yorum da varmış. Dikkatli olun.
  • İllegal bir şair kullanıcısına yanıt
    Yumurta ve tavukda B12 var. Diğer saydıklarında yok. Tavukdaki B12 çok düşük ayrıca. 100 gramındaki B12, günlük ihtiyacın sadece yüzde 5 ini karşılıyor. Vücut geliştirme yapıyorsun diye tahmin ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Sakal dökülmesini ilk kez duyuyorum, mantar veya bi hastalık döker belki ama stresle dökülüyorsa o nasıl bir stres kardeşim üzüldüm.
    tam olarak dökülme değil zaten daha kolay anlaşılsın diye öyle yazdım, halk arasında daha çok sakal kıran olarak biliyor. sakal kılları inceliyor ve beyazlaşıyor, daha sonra o bölgede seyrekliğe yol açılıyor, bu durum zamanla yayılıyor ve o bölgede sakal yokmuş ve dökülmüş gibi görüntü oluşturuyor. doktora yapıyorum stres ve baskı hep üzerimde.

konuyu açan genç üye,
    ben uyarımı yaptım zaten ilk mesajda da yazdığım gibi sen kendini bu ilacı kullanmaya şartlandırdığın için yapacak bir şeyde yok. şu an sakalı çok önemli bir şeymiş gibi gördüğün benim yazdıklarımla dalga geçmeye çalışmışsın ama olsun. sakalın o kadar çok uzasın ki, samson'un saçından aldığı gücü sen sakalından elde et. hadi kendine iyi bak.

• nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Sen kullandınmı hocam 1 yıl biraz bilgilendirir misin?
  • Hocam yıllardır jiletle traş oluyorum zaten. Bıyık ve çene 3 gün kesmezsem baş çıkartıyor
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ezbere konuşmuyorum zaten ilacın prospektüsünü aç oku. Kalp çarpıntısı, göğüs sıkışması vs yan etkiler çok nadir karşılaşılan şeyler. Dünya üzerindeki bütün ilaçlarda bu risk var zaten, napıcaksın hiç mi ilaç kullanmıcaksın? Aç oku ağrı kesicilerin, soğuk algınlığı ilaçlarının prospektüslerini ne yan etkiler var.. olabilme ihtimali var diye kullanmıcakmısın? Çıkıpta kalp çarpıntısı yaparsa takmayın kafaya kullanın demiyorum ya yaparsa kullanmayın diyorum zaten.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Hocam haddimi aşdıysam affola fakat kortizonun zararlarını deriyi incelttiğini felan bahsetmişsin ama ilaçtan haberin yok daha ilacın içinde kortizon yok ki?
    Arkadaşım 13 aydır kullanıyor bıyık dışında hiçbir bölgede kıl yoktu. Şimdi sakallı geziyor. Köse değilsen yani o bölgede kıl kökü varsa düzenli kullanımda sakal çıkıyor.
  • Ben de sakal için kullanıyorum ilk kutuyu bitirmek üzereyim ve ilaç kesinlikle işe yarıyor. Daha bir ay dolmadan yanak bölgemdeki sakallar gözle fark edilir bir şekilde arttı çevremdekiler bile fark etti. Fakat kalp çarpıntısı yan etkisini yaşayınca biraz korktum ve devam etsem mi diye kararsız kaldım. Bazen kalbim sert bir şekilde atıyor rahatlıkla duyabiliyorum atışını. Gruplarda forumlarda gördüğüm kadarıyla bu yan etki hiç de öyle dediğin gibi nadir değil kullananların çoğu yaşıyor gibi. Muhtemelen sende de olur ileride hocam.
  • Bu ilacın %5 liğini 2 kere her defasında hiç aralıksız en az 8 ay kullandım. O zamanlar 40-70 TL arası gidip geliyordu fiyat.

Öncelikle prospektüsünde çok net hatırlıyorum bırakırsanız dökülebilir yazıyor.

Arkadaşlar doğru bu cidden köse adamı kabasakal yapar 9-10 ayda. Ama bırakınca ne olursa olsun bakın nolursa olsun bıraktıktan 1-2 ay sonra yaprak dökümü gibi gidiyor sakallar resmen dökülüyor, ha sonra çıkıyor mu çıkıyor ama vücudunun kendi çıkarttıkları o da tek tük.

İstediğini sor toplamda 1.5-2 yıl kullandım ben bunu. Öyle 4-5 ay kullan at da değil. Hatta minox grubu var facebookta ona da katıl herkes gelişmelerini atar.

Ama sen bu kadar inanma bu merete ben sana cidden söylüyorum deneyen birisi olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Arkadaşım 13 aydır kullanıyor bıyık dışında hiçbir bölgede kıl yoktu. Şimdi sakallı geziyor. Köse değilsen yani o bölgede kıl kökü varsa düzenli kullanımda sakal çıkıyor.
    Bıraktığında dökülecek, ben de aralıksız 14-15 ay kullandım isterse aralıksız 2 yıl kullansın 2 yıl 2 ay sonra dökülecek. Bildiğin sigara gibi bağımlı yapıyor adamı. Mesajımı kaydet bıraksın 2-3 ay sonra dökülecek çok üzülecek paso sakallı gezerken artık köse gezicek bu sefer de arkadaşları niye sakalın yok vardı sende dicek.

Hepsi yaşandı kardeşim paso 130 vericek her ay sonsuza dek. Gitsin ektirsin daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 24 Mart 2020; 0:27:38 >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Valla şu an halinden memnun hilal bıyık bile bırakıyor :) 75 e almış en son aldığı kutuyu 130 nereden çıktı? Bırakmak istediğinde ufak ufak azaltarak bırakmayı dusunuyormus. 5-5 fıs yerine 5-4 5-3 5-2 5-1 5 4 3 2 1 gibi 9 aylık bir bırakma sureci uyguluyor.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    O sen misin yoksa djdjdjdj
    Sakalsız olmayı çok isterdim
    Toplam kaç ay kullandınız? Kaç ayda döküldü?
    16 ay kadar her defasında aralıksız 8 ay kadar sabah akşam 5 fıs

Cidden sakallarım çıktı. Bıraktıktan 1-2 ay sonra bi baktım sakal yok tek tük kalmış. Nasıl birden çıkmıyorsa 1 günde de dökülmüyor hissettirmeden dökülüyor bıraktıktan 1-2 ay içinde. Arkadaşların sakallarına ne oldu diyor sonra
    Bademyağı vs kullansak bıraktıktan sonra dökülmesini felan önler mi acaba? Napcaz bu işi ya sakal istiyorum ben
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/sakallarim-dandik-cikiyor-ss-li-edit-minoxile-basladim-edit-78-gunde-birakma-karari-aldim--141439592#141443859

Bu benim konum.Konu sahibi arkadaşla görüştüm kullanmak istiyorsa kullansın zira ilaç gerçekten etkili 3 gün önce bıraktım.Ama şu an bu yorumu yazarken bile göğüs ağrısı çekiyorum.Bende yan etki yaptı.Kullanacak olanlar bunu dikkate alsın etki yaparsa bıraksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2472D2B0E -- 24 Mart 2020; 1:24:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.