Şimdi Ara

SİVİLCE ÇIKTI YARINA KADAR GEÇMESİ LAZIM [SİVİLCE UZMANLARI KONUYA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aknilox adında bir jel vardı sivilceye sürüyordum gece,sabaha kadar topluyordu yada patlatıp şişi indiriyordu hem izide kalmıyor bir dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimmşoteni kafana geçir ve yak

İşin şakası bir yana geçmez o bir günde öyle büyük sivilcelere dokunma kalıcı izlere sepibep olursun bir ömür suratında taşırsın o izi.

• çok büyük değilse aban fondötene
  • Yara bandı yapıştır kavgada oldu de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Yara bandı yapıştır kavgada oldu de

yarın eczaneden alayım bari o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Yarabandını sakın olduğu gibi yapıştırmada. Normal yarabandını kes biraz tam sivilceyi kapatacak büyüklükte öyle kullan. Daha şekil olur ben öyle yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

quote:

quote:

Yarabandını sakın olduğu gibi yapıştırmada. Normal yarabandını kes biraz tam sivilceyi kapatacak büyüklükte öyle kullan. Daha şekil olur ben öyle yapardım.

küçük yuvarlak yara bantlarından alacağım hocam tam sivilcenin olduğu yer kadarlık

• He onu bilmiyorum hiç kullanmadım. Kaba durmayacaksa olur tabi. Ben hep dediğim şekilde keserek kullanırdım.
  • quote:

tam burnumda çıktı kocaman birde sebamed sabunla yıkıyorum + utalk pudra sürüyorum ama bir türlü geçmedi , sıkıyorum patlıyor ama inmiyor , arkadaşlar yardım edin yarına kadar geçmesi lazım ne yapayım

burnumun içine etti ya

bu aralar bodye gittiğim için protein tozu + amino asit + kreatin alıyorum acaba bunlar karaciğeri yoruyorda ondan mı sivilce çıkıyorki son günlerde , hiç yağlı şeyler yemem çünkü

kardeş streil bir bıçak hazırla kendine nokta kadar bir delik aç içindeki kan çıksın,bunu yapmadan önce ilk iltihabı çıkart ama.sonra peçeteyle sil sakın elinle dokunma

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

tam burnumda çıktı kocaman birde sebamed sabunla yıkıyorum + utalk pudra sürüyorum ama bir türlü geçmedi , sıkıyorum patlıyor ama inmiyor , arkadaşlar yardım edin yarına kadar geçmesi lazım ne yapayım

burnumun içine etti ya

bu aralar bodye gittiğim için protein tozu + amino asit + kreatin alıyorum acaba bunlar karaciğeri yoruyorda ondan mı sivilce çıkıyorki son günlerde , hiç yağlı şeyler yemem çünkü

kardeş streil bir bıçak hazırla kendine nokta kadar bir delik aç içindeki kan çıksın,bunu yapmadan önce ilk iltihabı çıkart ama.sonra peçeteyle sil sakın elinle dokunma

bıçakla değil elimle bastırarak dediğini yaptım hocam ama hala bir şişkinlik var ilk zamanki kadar olmasada

• Yuvarlak yara bantları çok daha amele gösteriyo bence. Normal sivilceli dursan daha iyi söyliyim. Bence git parana kıy Tekin Acar'dan 88 tl'ye CC krem al :D Anında kapatır sivilceyi. Ve fondoten gibi de durmuyo çok doğal duruyo. CC krem illa kadınlar kullanır diye bişey yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

burnumun içine etti ya

bıçakla değil elimle bastırarak dediğini yaptım hocam ama hala bir şişkinlik var ilk zamanki kadar olmasada

hocam bıcaktan korkuyorsan iğneyi streil hale getirerek nokta kadar bir delik aç oradan çıksın yoksa imkanı yok deri altındaki şişliğin geçmesinin..

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeHappy

Yuvarlak yara bantları çok daha amele gösteriyo bence. Normal sivilceli dursan daha iyi söyliyim. Bence git parana kıy Tekin Acar'dan 88 tl'ye CC krem al :D Anında kapatır sivilceyi. Ve fondoten gibi de durmuyo çok doğal duruyo. CC krem illa kadınlar kullanır diye bişey yok

çok ucuzmuş kardeşim hemen yarın alayım bir kutu
  • kardeşim bu sivilce sorununu çok şiddetli yaşayan birisi olarak söylüyorum elini bile sürme inan bana çok pişman olursun. Ben 14 yaşında sakal sevdasına bi jilet vurdum yüzüme iki ya da üç sivilcem vardı suratımda. Ertesi gün kalktım bir sürü olmuş hepsini patlattım akşama tekrar şişti. Bu böylece devam etti. Şuan 17 yaşına girmeme 3 ayım var sivilce sorunum yeni yeni azaldı ve küçük çaplı izler de kaldı. Tabi ekstra olarak da burunda çıkması çok b*ktan bir durum çünkü hem geç iyileşir hem acıtır ve çok fazla yayılabilir burun delikleri köşesi çok yağlandığı için sanırım. Bence elini bile sürme daha fazla kurcalama iyice şişer ordan çıkamayan iltihap başka bölgeye yayılır maazallah bütün yüzün sivilce olur.
  • Kardşe bende bi sivilce var 2 senedir geçmedi neyin kafasındasın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

kardeşim bu sivilce sorununu çok şiddetli yaşayan birisi olarak söylüyorum elini bile sürme inan bana çok pişman olursun. Ben 14 yaşında sakal sevdasına bi jilet vurdum yüzüme iki ya da üç sivilcem vardı suratımda. Ertesi gün kalktım bir sürü olmuş hepsini patlattım akşama tekrar şişti. Bu böylece devam etti. Şuan 17 yaşına girmeme 3 ayım var sivilce sorunum yeni yeni azaldı ve küçük çaplı izler de kaldı. Tabi ekstra olarak da burunda çıkması çok b*ktan bir durum çünkü hem geç iyileşir hem acıtır ve çok fazla yayılabilir burun delikleri köşesi çok yağlandığı için sanırım. Bence elini bile sürme daha fazla kurcalama iyice şişer ordan çıkamayan iltihap başka bölgeye yayılır maazallah bütün yüzün sivilce olur.

tamam daha fazla ellemeyeceğim , sabunla yıkayıp pudra yapayım o zaman sadece iyileşmesi için , geçene kadarda bantla dolaşırım artık

• Üstüne buz bas

• Ben de yarin maca gidicem benzamiyn kullaniyorum da 3 haftada kurutuyor.O yuzden taip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 günde geçmez kusura bakma tırnaklarınla da sıkma izi kalıyo yarın kıpkırmızı gezersin sonra en iyi yapabileceğin şey gece yatmadan acnelyse az miktar yarın da fondaten diğerleri için geçmeyen sivilce ve izleriniz için acnelyse krem kullanın.

• Tam sende olan sivilce bende de çıkıyo.Burnumun üstünde kocaman oluyo.1 defa sıkmıştım 2 yerden fışkırmıştı fakat yinede geçmedi.

En son iğne felan batırdım yara oldu 2 ay çıkmadı 3 hafta önce yine çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.