Şimdi Ara

Birbirinden güzel orjinal bandrollü kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum yeri burası değil ama kitapsever kitlenin de rahat görebilmesi için buraya açtım ilanı. Bi bakın belki sizinde aradığınız kitaplar vardır içlerinde. Fiyatlar çok uygun.

Melekler ve Şeytanlar (Dan Brown)= 15ytl. Orjinal bandrollü.

Ateş Geçitleri ( Steven Pressfield) Steven Pressfield M.Ö 486 yılında Termopililai Savaşı' nda değildi. Ancak bu kitabı bitirdiğinizde orada olduğuna inanacak, kendinizi de bu savaşın tanığı olmuş gibi hissedeceksiniz. Pozzecco's choice = 12 ytl. Orjinal bandrollü.

Devrimler ve Tepkileri (Mahmut Goloğlu) Yüce Atatürk' ün 1924- 1930 yılları arasında yaptığı devrimleri ve karşılaştığı sorunları belgelerle anlatan bulunmaz bir kaynak = 6 ytl. Orjinal bandrollü.

Parasal Zeka ( Hakan Turgut). Okuduktan sonra hayata finansal bakışınızı kökten değiştirecek etkileyici bir kişisel gelişim kitabı. = 6 ytl. Orjinal bandrollü.

Hayatın Büyük Sırrı Çekim Yasası ( Nil Gün) = 2ytl. Orjinal değildir.

İçimizde bir yer ( Ahmet Altan) = 2 ytl. Orjinal bandrollü

Calculus ve Analitik Geometri CAG1 ve Yardımcı kitabı (Sherman K. Stein, Anthony Barcellos. Türkçe çeviri: Beno Kuryel, Firuz Balkan)
    Özellikle mühendislik okuyanların eğitim hayatları boyunca ellerinin altında olması gereken bir kaynak. Kitap türev, integral ve analitik geometriyi o kadar yalın ve güzel örneklerle anlatmışki matematiği yeniden sevmeye başlayacaksınız = 15 ytl

Türkiye Türkçesi (Fuat Bozkurt) Ders kitabı olarak okutuluyor = 5 ytl. Orjinal bandrollü

Kendi Kendine Öğrenmek İçin Almanca ( Prof. Rahmi Öztoprak) Almanca öğrenmek isteyenler için süper bir kitap. = 10 ytl. Orjinal bandrollü

Berliner Platz 1 ve Yardımcı Kitabı ( Cristiane Lemcke, Lutz rohrmann) Ders kitabı olarak okutulan çok ama çok kaliteli bir kitap. Hiç Almanca bilmeyen birinin bile kolaylıkla başlayıp Almancasını ilerletebileceği bir sistemle yazılmış. = 25 ytl. Orjinal bandrollü.

Themen Neu2 ve Yardımcı Kitabı ( Heuber Yayınları) Pek çok okulda Almanca ders kitabı olarak kullanılıyor. = 10 ytl Orjinal değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozzecco 07 -- 18 Ekim 2007; 22:24:54 >

• devamı

• devam

• devam

• pardon ama melekler ve şeytanlar 16 ytl yazmışsın bu kitaplar 2. el mi? ben kullanılmamışını (orjinal) 10 ytlye almıştım pahalı gibi geldi
  • kitaplar sıfır değil ama sıfırdan farksız. Bir kere okuyup rafa kaldırdım. Melekler ve şeytanlar' ı 24 ytl ye almıştım d&r' dan. Bu kitabın orjinalini 10 ytl'ye kimden aldınız bilmiyorum ama büyük ihtimalle baya bi zararına verdi size kitabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Kutulu Oyun Arşivi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.