Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
Öncelikle herkese merhabalar. Biraz uzun bir yazı olacak kusura bakmayın aklıma takılan herşeyi dökmek istiyorum. Üstadlardan yardımlarını rica ediyorum.
Bu aralar iyiden iyiye depreşen stereo tutkumu törpülemek için arayış içerisindeyim dostlar. Öncelikle elimdeki sistemden biraz bahsedeyim, Denon avr x3300w model bir avr sahibiyim. Front hoparlörlerim Polk Audio rti a7. Bi amp bağlantı yapabilmek için İki takım ivox quatross 300 kablo da sipariş ettim. Bir de elimde Denon Da300 dac var. Şimdi kafama takılan nokta şu: Da300 dac ı avr nin cd girişine analog bağlasam ve avr den pure direct seçeneğini seçsem, avr nin dac ı devreden çıkıyor ve external dac tan gelen analog sinyal avr nin hiçbir müdahalesine maruz kalmadan hoparlörlere ulaşıyor. En azından kağıt üzerinde bu böyle. Gerçek kullanım senaryosuna geldiğimizde bu ikili bir stereo amfi gibi çalar mı? Kaliteli müzik dinlemek için illa bir stereo amfiye ihtiyacım var mı? Stereo amfi gerekir derseniz Yamaha rn 803d gibi geniş bağlantı seçenekleri olan bir cihaz alıp mevcut avr min pre out çıkışından bağlamayı düşünüyorum. Bu harcamaya değecek bir performans artışı yakalar mıyım sizce? Ayrıca Yamaha yı alırsam denon dac da boşa çıkmış olacak onu da satıp bütçeyi bir miktar rahatlatabilirim.
Servis değişim önerdi sizce ne yapmalıyım?
|
Ps4 Pal mi Ntsc mi? Resimli
Satıldı.
|
BU TEYP NE KADAR EDER?
|
|
|
Dünyanın en yüksek ve korkunç Lunaparkı
|
PAL PS3 80 gb fiyat?
|
93 Seat İbiza almak üzereyim
|
Referanslarım : e_ cool, Marmaralı, ensonmohikan, hailandkill, I m Rush, Razorback, tudoshikame, pudinkk, merdemt, Gs_Emre |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 423
İkinci El Bölümü Mesajları: 201
Konularının görüntülenme sayısı: 9.849 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El