Bildirim
Ps4 Pal mi Ntsc mi? Resimli
Addison ADS-56 Universal Ayarlanabilir Siyah Araç Telefon Tutucu : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/Addison-ADS-56-Ara%C3%A7-Telefon-Tutucu/dp/B07CTY3LXM
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pal -
Kesin mi dostum?quote:
Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi
Pal -
PALquote:
Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi
Pal -
Hızlı cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: mic
PAL
Alıntıları Göster -
palquote:
Orijinalden alıntı: pozzecco 07
Hızlı cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Alıntıları Göster -
PAL cihazların model numarası; CUH-1002A, CUH-1003A, CUH-1004A, CUH-1008A. Fotoğraftaki cihaz Japon versiyon.quote:
Orijinalden alıntı: FTorres
pal
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
PAL cihazların model numarası; CUH-1002A, CUH-1003A, CUH-1004A, CUH-1008A. Fotoğraftaki cihaz Japon versiyon.
Hocam Satıcı bana pal olduğunu ve 2. bölge olduğunu söyledi. Ben de internette biraz araştırıp sizin dediğiniz kodlara ulaştım ve bana ntsc-j gibi geldi cihaz o yüzden buraya konu açtım. Bu cihazın pal mi ntsc mi olduğunu nasıl anlıcaz farklı yorumlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozzecco 07 -- 30 Mayıs 2014; 19:11:10 > -
quote:
Hocam Satıcı bana pal olduğunu ve 2. bölge olduğunu söyledi. Ben de internette biraz araştırıp sizin dediğiniz kodlara ulaştım ve bana ntsc-j gibi geldi cihaz o yüzden buraya konu açtım. Bu cihazın pal mi ntsc mi olduğunu nasıl anlıcaz farklı yorumlar var.
Fotoğraftaki PS4 PAL değil Japon versiyon yani NTSC-J. -
2. Fotoğrafta siyah bir karenin için dünya var. Onun üzerindeki 2 yazısı 2. bölge yani PAL olduğunu gösterir.quote:
Orijinalden alıntı: pozzecco 07quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
PAL cihazların model numarası; CUH-1002A, CUH-1003A, CUH-1004A, CUH-1008A. Fotoğraftaki cihaz Japon versiyon.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alfa Lima Whiskey
2. Fotoğrafta siyah bir karenin için dünya var. Onun üzerindeki 2 yazısı 2. bölge yani PAL olduğunu gösterir.
Satıcı da aynısını söylüyor. Bu bilgi kesin mi hocam? Bluray film izlemeyecek olsam hiç sorun değil ama pal olmazsa bluray filmlerde sıkıntı yaşatacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozzecco 07 -- 30 Mayıs 2014; 19:18:58 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Alfa Lima Whiskey
2. Fotoğrafta siyah bir karenin için dünya var. Onun üzerindeki 2 yazısı 2. bölge yani PAL olduğunu gösterir.
Satıcı da aynısını söylüyor. Bu bilgi kesin mi hocam? Bluray film izlemeyecek olsam hiç sorun değil ama pal olmazsa bluray filmlerde sıkıntı yaşatacak.
Evet kesin. Ama üzerindeki japonca yazıların nerden geldiğini sorabilirsiniz. Ama emin olun 2. bölge. Ayrıca ne kadar fiyatı? -
1279 Tl hocam fiyatı n11.com da. Ama 75 tl bu ürüne özel indirim aldım bir de 111 tl bonusla beraber 1093 tl ye geldi. Cihazı almadan önce pal olup olmadığını sordum ve pal cevabı alınca sipariş verdim. Ama işte bölge kodları falan derken kafam karıştı. -
Pal hocamquote:
1279 Tl hocam fiyatı n11.com da. Ama 75 tl bu ürüne özel indirim aldım bir de 111 tl bonusla beraber 1093 tl ye geldi. Cihazı almadan önce pal olup olmadığını sordum ve pal cevabı alınca sipariş verdim. Ama işte bölge kodları falan derken kafam karıştı. -
CUH-1000A, Japanese region releasequote:
Orijinalden alıntı: MehmeTkc
Pal hocam
Alıntıları Göster
CUH-1001A, US, Canada (North America) region release
CUH-1002A, Australia / New Zealand (Oceania) region release
CUH-1003A, U.K. + Guernsey, Isle of Man, Jersey / Ireland (British Isles) region release
CUH-1004A, Europe / Middle East / Africa region release
Ayrıca X yerine O ile giriş yapıyorsa makine NTSC-J'dir. -
Kutudaki 2 yazısına bakıp aldanmayın, cihaz NTSC-J.quote:
Orijinalden alıntı: Leon
CUH-1000A, Japanese region release
CUH-1003A, U.K. + Guernsey, Isle of Man, Jersey / Ireland (British Isles) region release
Ayrıca X yerine O ile giriş yapıyorsa makine NTSC-J'dir.
Alıntıları Göster -
quote:
Hocam aynen dediğiniz gibi X yerine O ile giriş yapıyor cihaz. Bu durum zaten dikkatimi çekmişti. Cihaz ntsc-j o zaman. Arkadaşlar pal diyince satış onayını da vermiş bulundum. Çok kötü oldu. -
Farketmiyor zaten -
quote:
quote:
Hocam aynen dediğiniz gibi X yerine O ile giriş yapıyor cihaz. Bu durum zaten dikkatimi çekmişti. Cihaz ntsc-j o zaman. Arkadaşlar pal diyince satış onayını da vermiş bulundum. Çok kötü oldu.
Canını sıkacak bir durum yok arkadaşım rahat ol. Blu-Ray konusunda sıkıntı olmaz çoğu filmler Region Free artık.
-
quote:
quote:
Hocam aynen dediğiniz gibi X yerine O ile giriş yapıyor cihaz. Bu durum zaten dikkatimi çekmişti. Cihaz ntsc-j o zaman. Arkadaşlar pal diyince satış onayını da vermiş bulundum. Çok kötü oldu.
Filmler region free sıkıntı yapmayın.
Benzer içerikler
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- ps5 ısınma sorunu çözümü
- ps5 lan kablosu hatası
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- fc mobile 2025 ne zaman çıkacak
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- the last of us 3
- wolverine oyunu
- silent hill 2 remake sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X