Xbox 360 ' larda Pal , ve Ntsc özellikleri gibi bir şey varmış sanırım . özellik mi onuda bilmiyorum . evet sorum başlıkta .. Pal Nedir ? Diğer sorumda FW durumu . FW li xbox360 vs FW siz xbox360 varmış nedir bu FW olayı ? ( Bu konulara internette araştırmadım , sanmayın .. Araştırdım ama anlamadım ve yeterli bilgi bulamadım .. O yüzden size soruyorum .. ) teşekkür ederim .
Pal bölge kodudur pal makinada sadece pal ve region free oyunlar oynatılır ntsc var birde ondada sadece ntsc ve region free oyunlar oynanır Türkiyenin bölge kodu pal olduğu için pal almanız yararınıza olur hem voltaj düşürücü vs gerekiyor türkiyede kullanabilmek için başka türlü ntsc kullanılmıyor direk FW ps2deki çipli makina gibi düşün ama donanım eklenmeden yapılan bir uygulama dvd yi çıkartıp belli bir işlemden geçirip kopya oyunları oynamaya uygun hale getirme işlemidir...
f ile w'nin yan yana geçtiği konular bile kilitleniyor bunun kilitlenmesi an meselesi para var orjinal var diyor adamlar
Bu soruların cevabı , XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR 'da var.Burada yazılacaklar da orada yazanin aynısı bi zahmet edip o konuya göz atın.
tamam çok teşekkür ederim bu arada ben bilmiyordum ya " o tip " kelimeleri yanyana getirince kilitleneceğini özür diliyorum sizlerden ..
Bu kadar vırt zırt şeyler için de konu açmayın diyeceğim de Xbox bölümü iyice öldü, bunlar da açılmasa başka aktivite gözlenmiyor oldu artık.
sen daha pal ile fw nin ne olduğunu bilmiyorsun. alma kardeşim xbox falan başına iş alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Finch
sen daha pal ile fw nin ne olduğunu bilmiyorsun. alma kardeşim xbox falan başına iş alırsın.
+1
daha dün "eski xbox konusunu ozleyen kaç kişi var?" adlı konu açtım herkes aynı şeyden şikayetçi:saçma sapan konular açmak.Birazcık araştırıp açın şu konuları
quote:
Katılmıyorum düzenli bi araştırmadan sonra üst düzey bir xbox kullancısı ile aynı duruma gelir puzzle yapmıyoruz alt tarafı xbox kullanıyoruz
quote:
Sen sanki ananın karnında xboxın her şeyini öğrenmiş bi şekilde doğdun.Adamda senin ilk başlarda yaptığın araştırma gibi araştırmalarını yapıyor.