Şimdi Ara

93 Seat İbiza almak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim ve okula gidip gelebileceğim ve yazın ayağımı yerden kesecek bir araç bakıyorum. En fazla 1- 1.5 sene kullanıcam zaten sonra daha iyi bi arabaya geçerim. Acemiyim direksiyonum pek iyi sayılmaz. Seçenekleri incelerken bu aracı buldum 3700 tl ye bırakacak ve yanında çıkma bir de tüp verecek tüpü ben taktıracam. Aracın durumu kısaca şöyle:

- 180 bin km de.
    - İçi temiz hiç fena değil yaşına göre.
    - Ön camlar otomatik
    - Boyası iyi durumda gözüme herhangi bi çürük takılmadı.
    - Ön tamponda küçük bi kırık var.
    - Ön cam çatlak ağustos da muayenesi var o zamana kadar değişmesi lazım.
    - İkinci vitese devirlendikten sonra geçersen bi cırt sesi geliyo. Direk 3 e atınca problem yok
    - Bugüne kadar hiç lpg takılmamış

Sizce bu araç alınır mı? Bana masraf açar mı? Son para mı da bu arabaya vericem masraf çıkarırsa kötü olur. Yorumlarsanız çok sevinirim.

• 1- 1.5 yıl kullanacakmışsın, sonra bu aracı satman sıkıntı yaşatabilir
  • Biraz zararla satamaz mıyım? Örneğin 3 bin e satılmaz mı 1 sene sonra sence?
  • aracın piyasasını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama 2. elde sıkıntı olacağı aşikar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 24 Nisan 2009; 19:17:41 >
  • Araç komple boyalı gibi geldi bana, aracın boyası resimlerde 93 model araca göre çok canlı duruyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_85 -- 24 Nisan 2009; 19:21:41 >
  • Evet yakından gördüm. Boyası hakikaten çok canlı modeline göre. Yarın sanayiye götürcem aracı. Galerici büyük bi kazası yok dedi ama yarın belli olacak herşey.
  • arkadasım tmm guzel araba ama ogrencıye gelmez parcası vs pahalıdır bıldıgım kadarıyla bu aracta porsche motoru var ona gore parca sıkıntısı düşün.

8kullanmadım bilmiyorum sadece fikir veriyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plakayı şimdi gördüm bursadamı araç ??
  • Hocam fikirleriniz şu aşamada çok önemli benim için. Motorda kullanılan parçalar genelde vw parçaları dedi galerici parça sıkıntısı çekmezsin dedi ama doğru mu söyledi bilmiyorum tabi. Zaten beni en çok korkutan kısım motor. Problem çıkarsa altından kalakabilir miyim bilmiyorum.
  • Araç Antalya' da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pozzecco 07

Hocam fikirleriniz şu aşamada çok önemli benim için. Motorda kullanılan parçalar genelde vw parçaları dedi galerici parça sıkıntısı çekmezsin dedi ama doğru mu söyledi bilmiyorum tabi. Zaten beni en çok korkutan kısım motor. Problem çıkarsa altından kalakabilir miyim bilmiyorum.

yerinde olsam sahin lada brodway bakardım çünkü eski aractır illaki motorda problem yaratacaktır.

istersen almadan önce sanayıde bır arastır mesala git 4 buji fıyatını sor
  • Araç bursa plaka bursada sandım babam kaportacı yardım ederdim her konuda neyse bu model araçların parçaları pahalıdır ve zor bulunur ama sen yinede işin ehli bi ustaya götür tamam derse alırsın şahin lada gibi parçalarını ucuz bekleme çok ihtiyacın varsa bişey diyemem son karar senin maddiyat meselesi sonuçta...
  • Teşekkür ederim Serdar düşünmen yeterli sagol. Bu fiyat aralığında broadway veya temiz skoda, lada bulabilmek çok zor. Tabi seat içinde geçerli bu. İlk intiba olarak bana diri bi araç gibi geldi. Ayrıca kalite olarak da diğer seçeneklerden daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hatta forumdan bi arkadaş seat düşünürken broadway almış ve sonradan çok pişman olmuştu. Bu arabadaki kalitenin 10 da biri yok broadway de diyodu. Dediğim gibi yarın sanayiye götürcem aracı. Usta motor iyi seni idare eder derse alim mi arkadaşlar.
  • kaportası seni cezbetmiş gibi.boya yeni ama galerici boyası denilen boyadan olmasın.yani çürükler yapılmadan çelik macunla kapatılır,yumurta zarı gibi incecik bir boya atılır,cilalanıp görücüye çıkarılır.yok boya ,kaporta,motor ve yürüyeninde fazla bir sorun yoksa al bin.bu fiyata şahin vs. temizini zor bulursun.
  • seat iyi arabadır toledosunu kullandım epeyce 93 modeldi güzel arabadır alınabilişr bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.