Şimdi Ara

Servis değişim önerdi sizce ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 15 gün kadar önce htc one m7 telefonumu karşı tarafa sesimin çızırtılı gitmesi şikayetiyle servise vermiştim. Bugün döndüler ve parça beklediklerini, istersem kapalı kutu e8 verebileceklerini söylediler. Yarın öğlen 12 ye kadar onaylayıp onaylamadığımı haber vermem gerekiyor. Sizce kabul etmeli miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Etmelisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pozzecco 07 P kullanıcısına yanıt
    bence kabul et m7 ilerde kasa açıklığı falan da yapar uğraşırsın. e8'in tek handikapı plastik olması lakin kaliteli bir plastik olduğundan emin olabilirsin başka bir plastik modelini kullanıyorum da. bayağı da şık telefon.
  • Firsati kacirma dostum kapali kutu e8 i al keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik olması, IR vericisinin olmaması ki bu özelliği çok kullanıyorum ve 16 gb olması ( m7 32 gb), kafamı bulandırıyor. Ayrıca gri renk veriyorlar. En azından renk seçimini bana bıraksalardı bari. M8 e zorlasam nasıl tepki verirler acaba sonuçta aldığım dönemde amiral gemi modeli m7 idi. Mantıken m7 yoksa m8 vermeleri gerekiyor. Yanlış mı düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: pozzecco 07

Plastik olması, IR vericisinin olmaması ki bu özelliği çok kullanıyorum ve 16 gb olması ( m7 32 gb), kafamı bulandırıyor. Ayrıca gri renk veriyorlar. En azından renk seçimini bana bıraksalardı bari. M8 e zorlasam nasıl tepki verirler acaba sonuçta aldığım dönemde amiral gemi modeli m7 idi. Mantıken m7 yoksa m8 vermeleri gerekiyor. Yanlış mı düşünüyorum?

M8 vermezler unut onu. Ben olsam direk e8 e atlardım kamerası vs daha iyi m8 den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozzecco 07

Plastik olması, IR vericisinin olmaması ki bu özelliği çok kullanıyorum ve 16 gb olması ( m7 32 gb), kafamı bulandırıyor. Ayrıca gri renk veriyorlar. En azından renk seçimini bana bıraksalardı bari. M8 e zorlasam nasıl tepki verirler acaba sonuçta aldığım dönemde amiral gemi modeli m7 idi. Mantıken m7 yoksa m8 vermeleri gerekiyor. Yanlış mı düşünüyorum?

Amiral gemisi ama arasında 1 yıl dan fazla zaman farkı var vermemeleri normal ben olsam e8 bile vermezdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pozzecco 07 P kullanıcısına yanıt
    aynı sekılde benıde bugun aradılar ve e8 verelim 12ye kadar arayın dedı bende başladım araştırmaya kabul etmeli mıyız ne yapmalıyız bılemedım
  • Hadi ya sana da gri mi dediler yoksa :)

• aynen grı dedıler ayrıca senın merak attığın soruyu sordum para versem m8 alsam fılan dedım yemedıler olmaz dedıler. benım m7 hep sorunlu cıktı bundan oncew bır sıfır cıhaz yolladılar bunuda ıkıncı kez kamera problemı yüzünden yolladım ben kabul etcem sıkıntı baya buyuk.
  • Bence kabul etmelisin e8 gerçekten güzel telefon, sadece gri renk vermelerinin sebebi şu anda başka renginin türkiyede olmaması bende TR ye renklerinin gelmesini bekliyorum e8 alıcam.
  • Bende pazartesi kamera yüzünden gönderdim benide ararlarmi acaba

• iyigünler m7 one kvk garantili telefonumu ayın 12sinde kamera ve karşıya ses gitmemesi (özellikle yatarak konustuğum zamanlar)sorunlarından dolayı servise verdim umarım banada değişim için telefon gelir ve hemen kabul ederim çunku bu telefonun sorunları artık canımı sıkmaya basladı ve telefondan soğudum.e8 i inceledm beğendim isteklerimi karşılar sormak istediğim hangi şikayetlerden dolayı verdiniz servise? birde yasal tamir süreci kaç gündür onu söylerseniz olmadı bir dilekçe yazıp değişimini talep edicem bende
  • electribe E kullanıcısına yanıt
    Tamir süreci 20 iş günü. Bende telefonu servise verdim şu an yedek kullandığım telefonla eziyet çekiyorum diyebilirim keşke benimkinide değiştirseler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.