Şimdi Ara

Siz Ne Yapmamı Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben bu senenin başında 12. sınıfa başladım iyi bi lisedeydim fakat aralık ayında bi hastalığa yakalanarak okulu bıraktım, şehrimden taşındım. tedavim hala sürüyor, inşallah yakında biticek ama neyse o konu uzun.

şöyle ki seneye durum ne olur bilmiyorum ama, sınava girecek isem şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum. yapacak başka bi işim yok çünkü..

durumum şöyle: türkçe sosyali boşverin, ygsde gördüğümüz konuların hepsini yapabiliyodum. yani kafam ygsye iyi basıyo ama konu eksiğim var tabi.

ama asıl sıkıntı mat2 ve fen2. mat2 trigonometriye kadar yani polinomlar felan bu sene gördüğüm için bi miktar yapabiliyodum, ama eskiden beri mat2ye hiç el alışkanlığım yok. geometri ondan 2 adım önde, ama onda da eksiksiz değilim.. fene gelince, fizik 0 nerdeyse.. elektrik hakkında hiçbişe bilmiyorum mesela. 10-11-12 hiçbişe yok yanımda kimya biraz daha iyi, biyoloji ondan biraz daha iyi.. ama eksiklerim çok.

şimdi sorum şu. en azından yazın ortasına kadar belirsiz bi vaktim var, ve ben bu süreyi bi derse odaklanarak geçirmeyi planlıyorum. mat2 simetri var yanımda sadece ama istediğim kitaba ulaşabilirim, veya netten sınırsız ders dinleyebilirim.. siz ne yapmamı önerirsiniz? matematik geometri mi abansam, ya da fizik kimya 2sini birden götürsem, ya da beraber bilemiyorum.. ayrıca öğrenip de unutmak istemiyorum, o yüzden matematik daha yakın geliyo bana unutsam bile bi el alışkanlığı kazanırım bön bön bakmam sorulara..

ygsye çalışmak mantıksız geliyor.. yorum yaparsanız sevinirim

• Allah acil şifalar versin dersler hakkında bişey yazamayacağım.
  • eyvallah bu arada imzandaki kim kardeş
  • Ups
  • up
  • up
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up... :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdansız forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine üzüldüm :( Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap yok ayip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam öldü yazdığını silermisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.