Şimdi Ara

Birçok serverde pvp birincisiydim INTERLUDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • freya serverımıza bekleriz....www.lineage2best.com
    1.5 yıldır açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

freya serverımıza bekleriz....www.lineage2best.com
    1.5 yıldır açık

usta buraya girekde donate vs yok demi?

bide rateleri söylermisiniz?

online sayı kaç mesela yabancıların girdiğini sanmıyorum sadece türkler vardır?
  • online sayısı düşük donate yapmaya gerek yok... yapanda yok zaten aksesuar vs almak istersen tabi alabilirsin
  • L2 Best bana kaliteli gibi geldi ama oyuncu sayısı azken tadı çıkmaz ki L2nin :/ 100-200 kişilik kale savaşları olacak ki zevk alacağız oyundan.

Varol Donate olayı custom item olmadığı ve özellikle Mastery olmadığı sürece sorun değil kasarak elde edebiliriz RB jewelleri vs.

Önemli olan iyi oyuncuya sahip ve oynarken zevk alabileceğimiz server olması. Ayrıca sadece 3 classın işi götürüp gerisinin kenarda pvpyi izlemesi veya tek yememesi..

L2 TNS oynuyordum oyuncu çoktu ama classlar arası eşitlik yoktu sıktı bir süre sonra. +30 skilli olmayan necrolar 2 critime bakıyordu
  • L2 midnight ta oynuyoruz guzel bir interlude .Yaklasık 250 300 online oluyor.Pvp var farm var ortam var gelmek isteyen pm atabilir.RaMaZaN
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

L2 midnight ta oynuyoruz guzel bir interlude .Yaklasık 250 300 online oluyor.Pvp var farm var ortam var gelmek isteyen pm atabilir.RaMaZaN

En geç 19 mayısta deneyeceğim. 76ya kasmak ne kadar sürüyor ortalama? Craft ve S grade item konusunda sizden yardım alırız büyük ihtimalle ( bilgi konusunda). Unseal olayı uğraştırıyor gibi..

Gelirsem 2-3 arkadaşımı da getireceğim :) Siz kaç kişisiniz? Clan var mı?

Bu hafta ilk olyler başlıyormuş Keşke gelebilsem. Daha önce hiç hero olmadım :(
  • Deneme arkadasım deneme server yalan oldu :).l2crow a girelim dedik 2.gununde daha bu sabahh pk dan +50 valakas düsmus.Buyuk ihtimal 1 hafta sonra buda kapanır.Ahhh ahh server acasım var yine sıkıldım kasmaktan.Hurra ordan oraya geciyoruz saglam bir yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Deneme arkadasım deneme server yalan oldu :).l2crow a girelim dedik 2.gununde daha bu sabahh pk dan +50 valakas düsmus.Buyuk ihtimal 1 hafta sonra buda kapanır.Ahhh ahh server acasım var yine sıkıldım kasmaktan.Hurra ordan oraya geciyoruz saglam bir yer yok.

ramazan l2midnight dami o dediğin +50 valakas olayi ?
  • Anladigimn kadariyla L2crow'da
  • http://l2java.com/Information

interlude 5000x server biraz eski ama kasmasi kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLready

http://l2java.com/Information

interlude 5000x server biraz eski ama kasmasi kolay

Donation server :D normal ench +25 donation +35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkRood -- 27 Mayıs 2011; 21:10:49 >
  • Şuan baya turk var l2crow da interlude
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.