Şimdi Ara

Birçok serverde pvp birincisiydim INTERLUDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fakat şu anda oynicak server yok..Arkadaşlar bana yeni açılmış yada kasmasi kolay hight rate server önerebilicek birisi var mı?Interludeye bir yerden başlamak istiyorum <<< PainKilleR

• Bu aydan sonra Server patlamasi yaşanir malum yaz geliyor. Okullar kapaniyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Bu aydan sonra Server patlamasi yaşanir malum yaz geliyor. Okullar kapaniyor :D
    Türk serverlerini sevmiyorum açıkçası bol küfür var donate olayida var arkadaşlarını edit yapıyorlar beni sarmıyor.Yunan olabilir yada başka ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atargider

Türk serverlerini sevmiyorum açıkçası bol küfür var donate olayida var arkadaşlarını edit yapıyorlar beni sarmıyor.Yunan olabilir yada başka ...

Alıntıları Göster
    Yakinda interlude server aciliyormus biz ordayiz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    lineage2best altında interlude server açacağız server şuan hazır gibi upload işlemleri vs de bitti ancak bazı client editleri yapacağız bunlar custom item vs. değil merak etmeyin. kendi updaterımız farklı portlar vs. pek çok işimiz var. bir kaç dll dosyasını daha kırabilirsek sorun kalmayacak.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Server start announced: May 13 (Friday) 18:00 GMT+1
    Epic Bosses: disabled till May 20

http://l2midnight.com/ burasi sanirim
  • quote:

Senin tarzinda sw bulamak zor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBraveHeartx -- 13 Mayıs 2011; 23:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

quote:

Senin tarzinda sw bulamak zor :D

Alıntıları Göster
    Güzel bir interlude server bulursanız söyleyin ... Daha üstü client sarmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Güzel bir interlude server bulursanız söyleyin ... Daha üstü client sarmıyor

Alıntıları Göster
    http://l2invade.com/ 1 gunluk farm ve +25 :) pm epidemic or analpolice

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

Alıntıları Göster
    www.l2crow.com interlude mid rate kasması kolay bi server , abartı yok ,sub nobless itemleri gm shopta mevcut..2 3 arkadaş burda takılıyoruz..

gürol skypetan bekleniyorsunuz

emre...

malum ben banlıyım , maminin accden sevgilerle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

www.l2crow.com interlude mid rate kasması kolay bi server , abartı yok ,sub nobless itemleri gm shopta mevcut..2 3 arkadaş burda takılıyoruz..

gürol skypetan bekleniyorsunuz

emre...

malum ben banlıyım , maminin accden sevgilerle :)

Alıntıları Göster
    Evadne diye bir server var güzel kasma derdi pek yok full pvp...Ölmeden 10 kişi öldürürseniz Hero görünümü geliyor...

L2 Evadne

Rates
    Exp = 1000x
    Sp = 1000x
    Party.Exp = 2x
    Adena = 2000x

Enchants
    Safe Enchant = +20
    Max. Enchant = +20
    Enchant's Normal = 100%
    Enchant's Blessed = 100%

Interlude

• quote:

Server fena değil gibi donate olayına baktım Mastery alınmıyor sanırım donate ile. Freya ve interlude clientlerini indirip 19 mayısta başlamayı düşünüyorum iyi bir servere.

Gelirsek 3 arkadaş geleceğiz gibi. Genel izlenimin nasıl?
  • party_time

kanka nabıyon olm bende giricektim l2 ye rf hüsranından sonra ama rift diye bi oyun çıkmış ya onada bittim gibi çeşitliliği ve pvp si değişik sistem tam bizlik gibi duruyo bunamı başlasak napsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Server fena değil gibi donate olayına baktım Mastery alınmıyor sanırım donate ile. Freya ve interlude clientlerini indirip 19 mayısta başlamayı düşünüyorum iyi bir servere.

Gelirsek 3 arkadaş geleceğiz gibi. Genel izlenimin nasıl?

server interlude ben dun pvpye ciktim genelde sagi sps necro dagger oynaniyor fena degil

• quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

party_time

kanka nabıyon olm bende giricektim l2 ye rf hüsranından sonra ama rift diye bi oyun çıkmış ya onada bittim gibi çeşitliliği ve pvp si değişik sistem tam bizlik gibi duruyo bunamı başlasak napsak?

Rift için para veremem :D

Dark yazdıkların favori classlarım gelebilirim belki. OL denemek istiyorum bakıcaz artık :D

Bir de interlude ve Gracia Epilogue arasındaki farklar neler? C4 C5 Hellbound ve sonrasını oynadım ama Interlude hiç oynamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 15 Mayıs 2011; 13:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

party_time

Rift için para veremem :D

Dark yazdıkların favori classlarım gelebilirim belki. OL denemek istiyorum bakıcaz artık :D

Bir de interlude ve Gracia Epilogue arasındaki farklar neler? C4 C5 Hellbound ve sonrasını oynadım ama Interlude hiç oynamadım :S

Alıntıları Göster
    napcaz nerde başlıyorsak banada haber verin rift'i indirdim pvp ve pve e baktım manyak birşey sistematik olarak zevk aldım ben lineage II gibi olamaz hatta şu gelecek olan III biturlu gelmedi adamların datalarını çalmasalar güzel olurdu.

nese nerde başlıyorsak söyle clienti çekim şimdiden?

DONATE olmasın kesinlikle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: drawmu19

napcaz nerde başlıyorsak banada haber verin rift'i indirdim pvp ve pve e baktım manyak birşey sistematik olarak zevk aldım ben lineage II gibi olamaz hatta şu gelecek olan III biturlu gelmedi adamların datalarını çalmasalar güzel olurdu.

nese nerde başlıyorsak söyle clienti çekim şimdiden?

DONATE olmasın kesinlikle :D

Alıntıları Göster
    Freya ve Interlude indiriyorum. Adam gibi server bulamadım bende :S

19 mayısa kadar bulmamız lazım bir tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Freya ve Interlude indiriyorum. Adam gibi server bulamadım bende :S

19 mayısa kadar bulmamız lazım bir tane...

Alıntıları Göster
    l2midnight _?
  • quote:

l2midnight _?

Alıntıları Göster
    midnight fena değil gibi. Ama mid rate serverler iyi oyun bilgisi gerektiriyor genelde. PvPde craftla hiç uğraşmadım craft nasıl yapılır nasıl unseal yapılır noblesse görevi nasıldır ne yapılır hiçbir fikrim yok Araştırmayla bulunabilir aslında.

70x serverde max seviyeye ve pvp için yeterli itemlere ulaşmak ne kadar sürüyor? Oyundan zevk aldığımız sürece sorun yok aslında kasarız farm yaparız. Sadece o kadar emek harcayıp serverin fail olmasını görmek istemiyorum :(

• npcaksak söyle bnde indricem smdi hbr ver hmen ne clienti cekim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.