Şimdi Ara

Birçok soru... Media Portal, Internet TV, Televizyon vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda acilen sizlerden yardım almam gerekiyor. Kavram karmaşası içindeyim.

Özetle durumum şu şekilde: Yurtdışından nişanlım gelecek, bulunduğum bölgede çanak anten yasağı var. Bu yüzden internet üzerinden yayınları alacağım. Yurtdışında bazı sitelerden yayınları aylık belirli bir meblağ karşılığı alabiliyoruz. Arkadaşlar elimde ne televizyonum var ne de herhangi bir cihaz. Bu yüzden tavsiyelerinizi yaparken özgür olabilirsiniz.

Paralı yayın yapan sitelerden bir tanesi "Media Portal IPTV" yazılımından bahsetmiş.

1) Media Portal IPTV nedir?

Bazı Televizyonlar doğrudan internete girebiliyor. Bildiğim kadarıyla bazı sitelere girebilirken bazılarına giremiyor.

2) Buradaki ölçüt nedir? Televizyonlarda nasıl bir altyapı olmalı ki youtube benzeri olmayan televizyon izlememe olanak veren sitelere giriş yapabileyim?

Yine sitelerden bir tanesi, Dune HD Lite 53D giriş seviyesinde media player ile televizyondan izlenebildiğini söylemiş.

3) bu Media Player nedir?

Şu anda 2000 lira seviyesinde bir televizyon bakıyorum.

4) Nasıl bir yol izlemeliyim? Örneğin, benim için ambilight falan tarzı şeyler hiç önemli değil. Estetikten öte, kullanışlılığa ve özelliklere değer veririm.

IPTV STB ile izlenen yayınlar var.

5) PopCorn falan bunlardan mı?

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemuska -- 26 Ocak 2011; 0:18:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.