allah nasip ederse şu anda jettam var vw jettadan sonra toyota rav4,kia sportage,honda accord bu 3 arabadan biri olucak
Şu an babamda Caddy var. Allah'a şükür memnunuz ve bayağı uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyoruz. Ben yeni kasa kırmızı, 2.el Leon 2,0TDI istiyorum. En az 2 yıl sonra, yani 20 yaşıma gelince. Ama zaman ne gösterir bilinmez.
Bundan ilerisi buyuk bir ihtimalle CLS 55 AMG veya yeni CL 600 olur
Baz model bir daha tövbe........ zamanı gelince bakacaz bir çok model çıkıyor o mu bu mu derken rakam artıyor limiti aşıyorsun o yüzden doğaçlama olacağı garanti yani......
kesinlikle 2003-2004 model merso a160 long mükemmel hoşuma gitti 28-29 milyara çok temizleri var..
sonuçta merso opel ford falan gibi arabalara o parayı vericeğine mersoya binersin..kıyas bile kabul etmez..
kesinlikle eski bir araba almayı düşünüyorum, eski yarış arabalarından, tek hayalim şimdi bu
öncelikle ailemin büyümesi nedeniyle Cmaxten de daha büyük bir otomobile geçme ihtiyacı duyabilirim. Bu açıdan öncelikle VW Sharan, Ford Galaxy/Smax tpi bir araba almak isterim. Alternatif olarak büyütülen altea XL veya makyaj sonrası touran fiyatı uygun olursa alınabilir.
MPVlere alternatif olarak passat veya yeni mondeonun SW veya belki sedan versiyonlarını alacağız inşallah..
Allah sağlık verirse range rover sport alacağız önümüzdeki aylarda..Şimdi gündüzleri 307 kullanıyorum mesai saatinden sonra ve hafta sonları da clk 240..
şuan 99 model 1.3 corolla var.ve arabayı yenilemeyi düşünüyoz bayadır ama inanın ne alsak diye hala karar veremedik.kafam çok karışık.
leon mkII 'mi yeni kasası çıktığında değiştireceğim sanırım
şimdiki 1.6, değiştirirken ya FR alırım ya da CUPRA
Ailem genişledi arabam dar gelmeye başladı.Kardeşlerim doldurdu.Sonuçta birkaç yıl içinde yeterli parayı biriktirirsem (Benzim parası dahil) Mercedes E200 kompressor veya yıla göre belki daha iyi bir model almayı planlıyorum (İkinci el).
valla focus veya mercedes düşünüyorum. allah kısmet ederse 95 e200 veya focus vagon, sedan da olabilir. o andaki durumuma bağlı. baya bir zorlanacağımı düşünüyorum.
Şu an golf IV var. Golf VI nın çıkmasını bekliyorum. Bu günlerde başka modellere de baktım. Olmuyor, tutmuyor, golften sonra başka model sarmıyor beni.
1.6 dizelini mantıklı bir fiyata satarlarsa 2008'de dizel golfüm olacak gibi duruyor.
chrysler 300c kesinlikle mükemmel bi araba
Babamın arabasını kullanıorum şimdi; focusII tdci. 3-4 sene sonra satar babam gibime gelio sattığında da kendisine A4 aldırırım büük ihtimalle focusu aldırdığım gibi.
tabi o zamana kadar kendi paramı kazanmaya başlarım inşallah ve kendime alacağım ilk araba da golf olcak
2006 Focus Ghia HB var benzinli. Şu an 4500'de olmasına rağmen hiç memnun değilim. Maddi yönden bazı beklentilerim var. Gerçekleşirse seneye bu zamanlarda satıp yerine şu ikisinden birini almayı düşünüyorum: SAAB 9-3 Vector 2.0 TS veya Audi A3 2.0 TFSI. Bunların 1.9 TID ve 2.0 TDI versiyonarını da düşünebilirim. Hele 170 HP'lik 2.0 TDI gelirse A3'e doğru kayarım.
Şu anda Focus var yavaş yavaş modluoruz Allah kısmet ederse askerden sonra bi Subaru STi çekerim focus u satıp
Kısa vadede araba değiştirmek gibi bir durumum olmaz herhalde, zaten daha 5 ay oldu alalı. Ama 2-3 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdiden o günü konuşmak elbette imkansız ama şimdi değiştirecek olsaydım Mitsubishi Grandis çok hoşuma gidiyor.