Şimdi Ara

Birde monitör lazım bana (1050Ti&G4560) (Max. 3000 Sistem Önerisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AMD sistemler biraz tuzlu oluyor diyorsunuz yani :)
  • 1050 alma valla ultrada açacak oyun bulamazsın en azından 1060 al kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am3+ kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem güzel fakat, kesinlikle bir SSD ve 16GB ram'e ihtiyacım var. Bütçem böyle bir sisteme eklemeye yetmiyor. PSU ve kasayı yukarıdaki sistemime ekledim. 60 TL daha ucuza geliyor, teşekkür ederim :)
  • LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Fiyat farkı maalesef bütçem yetmiyor hocam, ekran kartı ve işlemci derdine diğer donanımları zayıf tutmak istemiyorum. 8GB ram bana yetmiyor şuan kullandığım bilgisayarda yaşayarak tecrübe ettim bunu :)

Edit: Grafikler önemli değil hocam daha çok akıcılıkla ilgileniyorum, kullandığım bilgisayar PUBG'de FPS problemi yarattı o yüzden yenileme vakti geldi :) Üniversite bitti göçebe hayattan yerleşik hayata geçiyorum. Masaüstü bilgisayar şart oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cFogger -- 30 Mayıs 2017; 11:55:9 >
  • hocam ana konudaki sistem iyi ssd ve o fanı çıkarıp

300 tl yi ekran kartına yada işlemciye vermek daha iyi olur

bide o 1050ti sana çok zotac olanı al 100 tl de ordan gelse

400 olur i5 7400 de alınabilir yada i3 ve rx570 de alınabilir
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Kırıcı oluyorsunuz ama hocam "o 1050ti sana çok" ne demek Şöyle bir düşünce ile hazırladım sistemi; işlemci ve ekran kartına gerektiğinden fazla önem vermeyip diğer donanımları güçlü almaya çalıştım. 1-2 sene idare ettikten sonra işlemci ve ekran kartını geliştirebileyim ama diğer donanımları değiştirmeme gerek kalmasın diye düşündüm. Yada sonradan masraf çıkartmasın :) Yorumunuz için teşekkür ederim SSD'yi çıkartmayı düşünmüyorum.
  • hocam yanlış oldu gaming x 1050ti ye 770 verme diyorum zotac oc modeli var 100 tl daha düsük :D
    5 yılda garantili
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1050-ti-oc-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-2-ekran-karti.html

buda linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Mayıs 2017; 14:8:55 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bu parçayı tercih edeceğim.
  • Darboğaz yaşanabilecek bir sistem
  • Bana kalırsa G4560 tam olarak 1050Ti tadında bir işlemci. Darboğaz yaşamamak için önerebileceğiniz bir işlemci var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cFogger -- 30 Mayıs 2017; 14:51:18 >
  • 4560 ile 1050ti ideal darbogazda olmaz tam yetiyor

https://www.youtube.com/watch?v=OqxdALB7nwg
  • Islemci guncel olsun i5 7400 al ,2 cekrdekli alma yada ryzen al direk 1400 cok oneriliyor forumda burdada onerilmis birde ssd sonra alrsn rami basta 8 al sonra 16 yap ama islemci degistr tak sKntı olur

• 007captiva kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sonradan alacağım donanımları tartışmıyorum, 8GB RAM benim için tahammül edilemez bir durum. SSD ise artık bir gereklilik oyun veya iş farketmeksizin. İşlemci ekran kartını karşılayabilecek düzeyde, bence yeterli bir işlemci. Ve bence RAM ve SSD daha yüksek bir işlemciden daha iyi performans almamı sağlar. Ben 3000TL'ye alabileceğim en iyi donanımı istiyorum şuan, sonrası ile ilgili bir plan değil yani. Sizce SSD ve RAM'i almayıp işlemciyi alsam daha iyi bir performans mı alırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Ryzen ile hersey degisti. amd orta segmentte intelden cok daha iyi ve serin. arkada tek bir uygulama acarsaniz fpsleri de esitlenecektir. Yananlar athlonlardi.

değişmediğini söyleyen mi var. kendi kendine yorum yapıp benim ağzımdan da bi'şeyler ekliyorsun. orta segmentte oyunlarda hala önde. fan boy diyorsun amd kullanıyorum diyorum kendince yorum katıyorsun. he diyorum geçiyorum.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam o bana ithafen yazılmıştı :D
  • cFogger kullanıcısına yanıt
    sistem biraz garip bana uyarı gelmiş. :)
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    r5 1400 ocsizken i5ler önde doğru, ama peki ocliyken? 10 fps fark bile takıyor bazı oyunlarda. bu sırada i5lerde %99 olan cpu kullanımı 60larda geziyor. Tek bir şarkı açılsa bir de ne olacak o fark değil mi?
  • cFogger kullanıcısına yanıt
    Amdnin soketi sana 2020ye kadar şans tanıyacak. g4560 alırsan anakartla beraber değişmek zorunda kalacaksın. Amdnin b350 anakartlarında oc de yapabiliyorsun zaten.
    Sinerjinin hazır sistemlerini alıp orada eklemelerini de isteyebilirsiniz ssd ve ram.
    http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1050ti-asus-ryzen-1400-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu405152
    mesela bununla beraber ssd ve 8gb ram alırsınız 3000tl olur. Elinizde daha minimum 3 senesi ve 7nmlik geleceği olan bir anakart da olur.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Bu sistene yuksek mhzli ram takilirsa tadindan yenmez

• 007captiva kullanıcısına yanıt
    Onun hilesi var aslında. 2400mhz cl16 ramin var mesela, bunu cl38 3200mhz yapabiliyorsun. Bu da ucuza ryzen hızlandırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.