Şimdi Ara

Birden fazla domaini bir host üzerinde kullanmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu kirlendiği için üzgünüm umarım sorunun cevabını almışsındır. her yerde konuyu çarptıran çıkan tıpkı bu mesjımın üstüne yine çarptırılacağı gibi. ama dediğim gibi takıldığın bir nokta var ise yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. ÇÜNKÜ BU FORUM TİCARET HOST SATIŞI PARA KAZANMA DEĞİL SADECE BİLGİ ALIŞ VERİŞİDİR. nedense birileri ısrarla günü kurtarmak için satış yapsa bile..

Neyse sorunun var ise yazarsan bu forumdan DH den destek vermekten mutluluk duyarız arkadaşım..

Bilginize,
  • bir sürü konuda satış yapıyorsunuz yaa pes yani artık heee, ozaman biz satış yapsak bile sen yapma sen nedne kendi siteni yazıyorsun her yere.

hey Allahım yaaa ne tuhaff insanlar var
  • :) hiç bir yerde kendi sitemi yazmadım her zaman hostticaret.net vt.com.tr zamanhosting.com gibi yerleri tavsiye ettim. Hiç bir forumda satış yapmadım mesajlarımı okuyun geriye dönük. net ortamında satış yapmıyorum satışlarımızın çoğu kurumsaldır ve şirketelere yapılır.müşterilerimizin çoğu 3-4 yıldır bizledir ve hizmet kalitesinden dolayıda devam ederler.

Bilip bilmeden yorum yapmamayı birtürlü öğrenemedik..

Bilginize,
  • ilk konu için

teşekkürler arkadaşlar.adamer diye bi site buldum dolanırken bi taraftan.burda reseller
    http://www.adamer.com.tr/areseller.php burda ama mesela tek domain adı için sanırım bu.

Yazan arkadaş doğrudan bizi bulduğunu resellerlerin iyi olduğunu ama tek domain içinmi gibi birifade kullanmış yani kişi doğrudan bizim adımızla reseller paketimiz hakkında bilgiistiyor ne yapsaydım

ikinci konuda adamer dediğimde tarihe bakarsanız yeni birolay şu müşteriile yaşadığımız sorundan dolayı sinirlendim herkes satış yapıyor neden artık ben yapmim diye yazdım. 6000 küsür mesajda bir satış gayet güzel benimiçin..

Saygılarımla,

• Haklısınınz tabiki hiç yok deyince sadece bugünlük gördüklerimi yazdım bende yoksa alan razı satan razı bizlere birşey düşmek gelmez.
  • Shared Hosting sizin istediğiniz. birden çok domain+site barındırılabiliyor.

ben godaddy deluxe plan kullanıyorum, 4 site online tek bir hesapta

https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?ci=9009 aylık 6,99dolar

Plan Features
    • 100 GB Space
    • 1,000 GB Transfer
    • 1,000 Email Accounts
    • Unlimited Web sites

eğer hitiniz fazla değilse rahat kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 21 Temmuz 2007; 0:08:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.