Şimdi Ara

Birden fazla domaini bir host üzerinde kullanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim merak ettiğim mesela 2 adet domaine sahibim. Birisiwww.kisiselsayfam.com diğeridewww.sirketim.com olsun. Ben bunların ikisinide tek bir host üzerinden kullanamaz mıyım? Bu desteği veren firmalar var mı acaba ? Ben kişisel sayfamda blog yapmak istiyorum mesela diğerindede şirketime sayfa yapacam. Bunun için reseller paket almam gerekiyormuş sanırım. Normal host paketlerinde tek domain mi kayıt edebiliyoruz. Eğer öyle ise normal host hizmeti veren ve birden fazla domain kaydı yapmamıza izin veren filmalar varsa yazarsanız sevinirim. Kısacası bunun reseller almaktan başka çaresi yok mu :(

Biraz karışık oldu sanırım ama bu saatte bu kadar anlatabildim. Kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossyle -- 16 Temmuz 2007; 3:46:07 >

• Merhaba evet biraz karışık yazmışsınız ama anladım kastınızı.

Şimdi şöyle genel bir bilgi vereyim

Örnek x.com ve y.com u tek bir hostta barındırmak istiyorsanız ve ikisininde aynı siteyi açmasını istiyorsanız zaten bunu genelde tüm host firmaları panel üzerinden yapmanıza izin verir ama sizin kastınız tek bir host olsun iki ayrı site iki ayrı görüntüdeçalışsın diyorsunuz malesef bu mümkün değil bunun için ya iki ayrı host yada reseller almanız gerekmektedir.

Umarım anlatabildim..

Saygılarımla,
  • Bu tür hizmeti host paketi şeklinde sunan firmalarda yok sanırım. Resellerlara bakacaz artık. Açıklama için teşekkürler.
  • bu konuda size pm den de detaylı bilgi atmıştım sanırım.

hakan beyin dediği doğru ama sitelerinizin içeriğine göre msn@mence.net i listenize eklerseniz size uygun bir çözüm bulabiliriz.

iyi günler dilerim
  • Firmalarla özel anlaşma yaparak bir hostta 2 ayrı hesap barındırabilirsiniz,

Saygılar.
  • Açıklamalar için teşekkürler arkadaşlar. lynx23 arkadaşım msn'e ekledim. Online olduğunuda konuşuruz.
  • cpanel de addon domains özelliği ile binlerce siteyi tek hostta barındırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o yetki verilmediyse :)

aldığınız 1 hostta sadece 1 adet domain barındırabilirsiniz.

Daha fazla olması için domain limiti girilmesi gerekir.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

o yetki verilmediyse :)

aldığınız 1 hostta sadece 1 adet domain barındırabilirsiniz.

Daha fazla olması için domain limiti girilmesi gerekir.

Saygılar.

haklısınız tabii ki.

ben sadece olabildiğini belirttim.
  • Bu özelliği reseller değilde host bazındaki paketlerinde sağlayan şirketler var mı acaba? Bildiğiniz duyduğunuz varsa yazarsanız sevinirim.
  • ya su sekildede olmaz mi tek bir host alir icinde 2 ayri klasor acar mesela kisiselsayfam ve sirketim diye sonradawww.kisiselsayfam.com die domain lari ve buraya yonlendirirwww.localhost.com/kisiselsayfam yaniwww.kisiselsayfam.com tiklayincawww.localhost.com/kisiselsayfam acilir direk is aynisi sirket e de yapar olur bu sekilde olmazmi ?

• quote:

Firmalarla özel anlaşma yaparak bir hostta 2 ayrı hesap barındırabilirsiniz,

Saygılar.

Bu nasıl oluyor acaba merak ettim???? plesk veya cpanelde izah ederseniz denemek isterim. ancak park domainden bahsetmeyin çünkü konuyu açan ilgili arkadaş bir hostta iki ayrı siteden bahsetmiş benim bildiğim bunun adı reseller ama siz host olarak ayarı ,izah ederseniz sevinirim bizde yeni bir şey öğrenmiş oluruz..

Bilginize,
  • Merhaba bahsettiğim basit resellerdır. Tek kullanıcı olur host limitini,yani domain ekleme limitini 2 yaparsınız 2 adet siteyi yayınlayabilir.

Birde Hakan bey izmirsozluk.com sahibi Mesut bey domaini bana transfer etmek için uğraşıyor ama bir türlü başaramadı, en son kendim denedim transferi başlatıyorum ama iptal ediliyor, Mesut bey onayı veriyor ama, sanırım kilit koymuşsunuz ve domain panelide verilmediği için kendisi herhangi bir işlem yapamıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.
  • quote:

Merhaba bahsettiğim basit resellerdır. Tek kullanıcı olur host limitini,yani domain ekleme limitini 2 yaparsınız 2 adet siteyi yayınlayabilir.

Birde Hakan bey izmirsozluk.com sahibi Mesut bey domaini bana transfer etmek için uğraşıyor ama bir türlü başaramadı, en son kendim denedim transferi başlatıyorum ama iptal ediliyor, Mesut bey onayı veriyor ama, sanırım kilit koymuşsunuz ve domain panelide verilmediği için kendisi herhangi bir işlem yapamıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

Dün benlede görüştü ancak birkilit yok herhangi bir whois sitesinden whois çekebilirsiniz örnek internic.net gibi.

Zaten kilit olsa domain transfer işlemi hiç başlamaz müşterinin mail adresine onay maili gidiyor buda kilit yok anlamındadır kilit olsa mail gitmez çünkü.

Bilginize,

• Alala ozaman hata neden olabilir abi yaww, sen daha eskisin bizden daha bilgilisin domain konusunda, onlinec iptal ediyor olabilirmi çünkü daha önce bunun gibi birşey başıma gelmemişti, en fazla 3 gün sürüyodu transfer süresi, şimdi ise 5 saat sonra admin mailinden onay verilmesine rağmen transfer yapılamıyor,

xxx.com alan adının () firmasından transfer ve tescil yenileme işlemi tamamlanamadı. Bu aşağıdaki iki nedenden kaynaklanıyor olabilir -

ONLINENIC, INC. bu alan adını kilitlemiş , bu alan adını transfer için koruma altına almış.
    Bu alan adı daha yeni tescil edilmiş ve üzerinden henüz 60 gün geçmemiş.Alan adları ancak tescil başlangıç tarihinden itibaren 60 gün geçtiği takdirde transfer; edilebilir.
    ONLINENIC, INC. ile irtibata geçip, transfer işleminin yukarıdaki seçeneklerden hangisinden kaynaklandığını araştırınız.

her seferinde bu hata maili geliyor.

Saygılar.

• sorun nedir bilmiyorum ama dediğim gibiinternic den bile sorgulattığınız domain status aktif olarak görülüyor admin maili ise zaten müşteri maili. Standart transfere uygun durum. Sorunla ilgili transfer edilmek istenen ana firma ile irtibat kurmanızı tavsiye ederim..

Bilginize,
  • Dediğiniz gibi yapacağım kilit açık ama sürekli transfer iptal ediliyor bende anlamadım bunun nedenini.

Yarın ilgili firmalara mail atacağım.

Yardımın için sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

sorun nedir bilmiyorum ama dediğim gibiinternic den bile sorgulattığınız domain status aktif olarak görülüyor admin maili ise zaten müşteri maili. Standart transfere uygun durum. Sorunla ilgili transfer edilmek istenen ana firma ile irtibat kurmanızı tavsiye ederim..

Bilginize,
  • Benim konu başka yerlere sapmış. Yanıtı neredeyse aldım. Cevap yazanlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ossyle

Benim konu başka yerlere sapmış. Yanıtı neredeyse aldım. Cevap yazanlara teşekkür ediyorum.

Bir şekilde sorunuza yanıt bulduk ise ne mutlu bize. aklınıza takılan yerleri sorabilirsiniz. Konunun kirlenmesinden dolayı üzgünüm bazen olabiliyor bu tarz şeyler..

Bilginize,
  • Arkadaşlar konuyu amacından saptırmayın lütfen. Bir sorununuz var ise bunu özel yollardan çözün

Konu ile alakası olmayan mesajlar silinmiştir. Ayrıca kişi/firma ile bir sorununuz var ise bunu adli yollardan çözmeyi deneyin lütfen. Donanımhaber.com Hiçbir firmaya yada müşteriye aracılık etmediğinden ve etmeyeceğinden dolayı bu forum firma ile aranızdaki sorunu çözeceginiz yada çözemediginizde ona hakaret edebileceginiz bir yer değil

Lütfen konuyla alakası olmayan ve kişisel sorunlar içeren mesajlar atmayınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.