Bildirim
IP 'ye gerek olmadan evdeki harici diski bulut sunucu olarak kullanmak
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ip olmadan nasıl bağlanacaksın ki hdd ye.
bulut kullanman ve veriyi buluta atman gerekir. -
Şöyle olabilir. Cihaz sürekli internete bağlı olacağı için bir servisle bağlantılı olur. Dyndns hizmeti veya Teamviewer deki kayıtlı bilgisayar listesinde olduğu gibi, oradan herhangi bir IP ye ihtiyaç olmadan uzak bağlantı sağlanabilir. WD Cloud uzaktan böyle çalışıyor sanırım emin değilim ama ondan soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 3 Nisan 2015; 15:10:57 > -
Harici disk enternet ile modeme mi bağlı olacak yoksa usb ile bilgisayara mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ethernet ile modeme bağlı olacak -
Elinizdeki urun nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 6 Nisan 2015; 8:19:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde bu konuyla ilgili bir cihaz yok. Ekonomik nas çözümlerini ve cloud disk alternatiflerini inceliyorum.
Kullanacağımız yer bir devlet kurumu, routerdan ip-port ataması yapamayacağımız için başka bir çözüm düşünüyorum. WD Cloud u merak etmem biraz da bundan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X