Bildirim
BİREY FİZİK KİMYA BİYOLOJİ KONU ANLATIMLI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Palme al fkb için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palmeye baktım ama hiç hoşuma gitmedi anlatımı milli eğitim kitabı gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Açıkçası ben fen hakkında pek birşey bilmiyorum mezunum eşitağırlık öğrencisiyim kitapları çok ayırt edemem Güvender'in falanda var o Nasıl acaba en iyisi palmemi diyorsun konu anlatımı ayrıca internette güzel anlatan hoca falan biliyormusun???
Pek iyi değilseniz fende güvender daha iyi olur.Ama sınava girmeden önce palmeyi(özellikle biyolojisini) mutlaka çözün.
İnternetteki hocaları izlemediğim için hakkında fikrim yok.
Birey konu anlatımlı aldım fizik kimya biyoloji soru bankası palmeleri aldım fakat birey baya bi kısa geldi şimdi değiştireyimmi güvenderle
Lysde zaten meb kitaplarına ağırlık verilir,yukarıdaki arkadaşa katılıyorum palme fkbde en iyisi
Bireyi görmediğim için bilmiyorum ama güvender bol örnekli konuyu daha sözel içerikli anlatan bir kitap.Pdfi internette vardır.inceleyin kafanıza yatarsa değiştirirsiniz.
git palmeyle değiştir imkanın var en iyisi palme olmadı güvenderde olur -
Eşitağırlıkçıyım bana YGS için lazım
Tamam ygs için de iyi kaynaklar. Birebir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X