Şimdi Ara

BİREY MATEMATİK A SORU BANKASI ÇÖZÜMLERİ ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ACİL BULMAM GEREK OLAN YADA BULABİLECEĞİM BİR SİTE BİLEN BİRİ VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ ACİL

• hocam at buraya çözeriz elimizden geldiğince. çözenadamda bireyb var kolay olduğu için a sına gerek duymamışlar sanırım
  • hocam az buz değil sorular o yüzden söyledim çözen adam ücretli maaalesef başka seçenekler varmıdır
  • ben tamamını bitirdim atın çözerim kolay kitap temelinizmi yok 5 gün sürmüştü benim
  • kardeşim lazım bildiğin bir yer yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaan1502

ben tamamını bitirdim atın çözerim kolay kitap temelinizmi yok 5 gün sürmüştü benim

Yoktur dostum belki temeli niye gider yapıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoLick

quote:

ben tamamını bitirdim atın çözerim kolay kitap temelinizmi yok 5 gün sürmüştü benim

evet adamın temeli yok belki :))
  • quote:

quote:

ALLAH ALLAH arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorum ne gideri aman aman bi mat netim olsa tamam diyecem +30 u görmüş adam değilim yanlış anlaşıldım
  • quote:

Bu egoyla ABD Baikanı olursun zen..
  • quote:

quote:

quote:

ALLAH ALLAH arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorum ne gideri aman aman bi mat netim olsa tamam diyecem +30 u görmüş adam değilim yanlış anlaşıldım

bende görmedim +30 u

• @walterwhite muhalefet olunacakya bir siz eksik kalmıştınız

@mendie hocam onu diyorum 30 üstü falan yapsam ego tatmin ediyor olurumda bende bu kitapla başladım amacım arkadaşa yardım etmek (eksinizi geri alın pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaan1502 -- 7 Ekim 2014; 22:02:12 >
  • Vallahi bizde C var ıkına ıkına çözüyoruz. Sen daha A'yı çözemiyorsun hocam şaştım kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.